ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Aceste 2 ingrediente vor spăla kilograme de toxine din intestine

Niciodată n-am scos atît de multe toxine, mei înainte...

Curățare colonul de este o modalitate bună de a elimina toxinele din organism și de a restabili sistemul digestiv.

Această metodă este, probabil, cea mai ușoară cale de a curăța intestinul, atunci cînd trebuie să o faceți rapid, dar calitativ.

ACEASTĂ SOLUȚIE CONȚINE DOAR 2 INGREDIENTE ȘI CURĂȚĂ INTESTINALUL CEL MAI REPEDE

Băutura pregătită acasă va face totul în siguranță, ușor și eficient. Cel mai uimitor lucru este că această metodă este practic inofensivă, nu doar curăță organismul, ci ajută la filtrarea toxinelor rele și la menținerea unui echilibru bacterian bun al sistemului digestiv.

CUM FUNCTIONEAZA ACESTE DOUĂ COMPONENTE?

Recent, oțetul de mere nefiltrat a devenit foarte popular în rîndul medicilor și a reprezentanților comunității de cercetare, precum și a celor care caută o soluție pentru problemele de sănătate cu ajutorul unor remedii naturale. Această metodă ieftină are multe proprietăți pozitive pentru sănătatea întregului organism, în special a colonului.

Data viitoare cînd mergeți la magazin după oțet de mere, atrageți atenție la oțetul care are depuneri tulburi pe fundul sticlei. Acesta se numește "mamă". Nu rîdeți. A fost numit așa, deoarece are multe proprietăți nutritive care nu au fost filtrate în timpul procesului de pasteurizare a oțetului. Aceste particule din oțet care nu au fost filtrate vă vor oferi cel mai mare beneficiu pentru curățarea rapidă a intestinului.

"Mama" oțetului de mere conține acetobacteri, care, în combinație cu oxigenul, ajută la fermentarea oțetului de mere. Acestea sînt bacterii benefice - distrug alimentele din intestinele noastre. Oțetul de cidru de mere poate, de asemenea, ajuta la reducerea rugozității în procesele de formare vietală din intestine, precum și la reducerea nivelului zahărului din sînge după mese și, desigur, la reducerea tensiunii arteriale.

CUM SĂ PREPARAȚI ACEASTĂ SOLUȚIE

Această rețetă de curățare a colonului este foarte simplă. Veți avea nevoie doar de două componente - oțet nepasteurizat de cidru de mere, cu o "mamă" care plutește pe fund și miere naturală. Înainte de a începe - agitați sticlă cu oțet de cidru de mere pentru a amesteca sedimentul care se află în partea de jos a sticlei.

Într-un pahar de 200 g de apă caldă adăugați:

-2 linguri de oțet de cidru de mere

-2 linguri de miere naturală

Se amestecă bine pînă se dizolvă mierea. Puteți bea această băutură la începutul zilei de lucru sau în orice moment cînd simțiți că trebuie să curățați colonul. Continuați-vă activitățile zilnice obișnuite, fără să vă faceți griji cînd va începe procesul de curățare.

Cu acest tip de curățare, nu este nevoie să fiți în permanență aproape de toaletă. Din nou, deși efectele acestei curățiri sînt rapide, ele sînt ușor absorbite de sistemul digestiv și nu veți simți nevoia rapidă a intestinelor atunci când o veți bea.

BENEFICIILE ACESTUI SOLUȚII PENTRU SĂNĂTATE

Cercetătorii din domeniul științei alimentare spun că oțetul este o substanță foarte utilă care are mulți compuși care sînt benefic pentru sănătate. Este cunoscut faptul că efectele terapeutice ale oțetului apar în legătură cu folosirea în alimentație a multor componente biologic active pe care le conține: acid acetic, acid galic, catechină, ephicatechin, acid clorogenic, acid cafeic, acid p-cumaric și acid ferulic.

De asemenea, cercetătorii spun ca oțetul conține mulți compuși biologic activi care dau organismului nostru multe proprietăți utile:

Un antioxidant excelent

Luptă cu diabetul

Antimicrobian

Luptă împotriva tumorilor maligne

Ajută în cazul obezității

Hipertensiune

Scade nivelul colesterolului

În special, în ceea ce privește cancerul de colon, un studiu japonez a arătat că oțetul de vin din orez reduce cancerul de colon la șobolani. S-a demonstrat că oțetul este capabil să ucidă diferite tipuri de celule canceroase, inclusiv la plămîni, glanda mamară, vezica urinară și prostata.

"Mierea naturala are multe proprietati benefice pentru sanatatea noastra, ajuta la eliminarea rapida a toxinelor și curățarea colonului. Mierea poate, de asemenea, reduce riscul de apariție a cancerului de colon - conform cercetărilor recente.

Compușii activi din mierea naturală ajută la distrugerea celulelor canceroase în organism, ceea ce reprezintă un motiv excelent pentru utilizarea acesteia la curățarea în siguranță a colonului. De asemenea, primim probiotice din mierea nefiltrată. Probioticele ajuta la restabilirea bacteriilor sănătoase în sistemul digestiv. Aceste bacterii ajută la digerarea alimentelor și la absorbirea substanțelor nutritive. Mierea ajută la creșterea nivelului de bacterii bune în sistem.

Miercuri, 17 iulie 2019
Vizualizări: 1349

Citiţi de asemenea

Președintele Comisiei pentru Construcții, Arhitectură și Relații Funciare din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, Vas...
76
Ayurveda învață metode foarte exacte de detectare a unui proces dureros înainte de apariția oricăror semne externe ale b...
220
Iahtul electric SolarImpact cu o lungime de 24 m este un concept creat pentru a fi drept primul iaht oceanic de acest ge...
99
Președintele Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare a Consiliului Municipal Chișinău, Vasile Chirt...
94