ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Aceste poze exprima mai mult decat niste cuvinte! Dragostea adevărată constă în lucruri mărunte

Dragostea este:

Drama suprema a romanticului clasic, dragostea nu a primit niciodata o definitie general acceptata. Principala confuzie in ceea ce priveste subiectul tabu sta in carecterul lui foarte subiectiv. Ce inteleg eu ca fiind dragoste, s-ar putea sa nu semene deloc cu ideea ta despre subiect. Cum m-a iubit mama nu are nicio legatura cu modul in care imi voi iubi eu copii.

Artistul Puuung ofera o serie de ilustrații care ne arată că iubirea adevărată se afla în lucrurile mici pe care le facem in fiecare zi.

”Dragostea este ceva în care toți se regăsesc. Și dragostea apare în moduri ce rămân neobservate în viața noastră de zi cu zi. Astfel, eu încerc să găsesc sensul dragostei în viețile noastre de zi cu zi și să le transform în artă”, scrie Puuung pe Facebook.

Aruncă o privire peste imaginile de mai jos. Care imagine reprezintă dragostea, așa cum tu o înțelegi?

Prinsi in ceata definitiei, victimele lui cupidon pot intra in conflict. Cum isi doreste femeia sa fie iubita, de foarte multe ori nu are legatura cu ce isi doreste barbatul din cuplu.

Любовь, она в мелочах...

Si totusi, cum poti iubi pe cineva, astfel incat sa fie pe intelesul lui?

Любовь, она в мелочах...

Cred ca dragostea nu are legatura cu clasica idee tragica, conform careia cel ce iubeste este gata de sacrificiul suprem pentru dragoste. Dragostea nu se dovedeste doar la ocazii speciale, cand e nevoie sa donezi un rinichi. Dragostea tine de cotidian.

Любовь, она в мелочах...

Dragostea e in cafeaua pe care i-o faci in fiecare dimineata. In faptul ca-i cumperi ciocolata preferata cand te duci la supermarket. Dragostea sta in dorinta ta de a-ti asculta partenerul pentru ca acesta sa se poata descarca. Sta in dorinta de a-i face masaj, chiar daca te incearca oboseala, pentru ca il doare spatele.

Любовь, она в мелочах...

Iubirea se consuma, mereu, in doze mici si constante. Doi oameni se iubesc cand se accepta, cand inca se mai joaca, cand tin cont de gandurile, gusturile, emotiile partenerului. Dragostea sta in sensibilitatea pe care partenerul o are fata de sentimentele tale si grija cu care se poarta. Iubirea dintre parteneri se ascunde intr-o privire complice, intr-o atingere calda si in sarutul pe frunte pe care si-l dau in timpul unei seri petrecute cu prietenii.

Любовь, она в мелочах...

Dragostea se gaseste in doze mici in faptul ca tii cont de parerea partenerului tau cand iti cumperi incaltari. Se gaseste in dorinta ta de a-i face o bucurie cu simplu motiv de-ai vedea zambetul. Sta in faptul ca tii cont de parerile lui, ca mergi si la filmele, restaurantele, locurile alese de celalalt. Dragostea se strecoara in gesturi mici si iti impanzeste comportamentul cotidian.

Любовь, она в мелочах...

Iubirea nu-i magie, insa daca grija pentru lucruri mici dispare, aproape pe nesimtite, vor disparea si sentimentele.

Любовь, она в мелочах...

Любовь, она в мелочах...

Любовь, она в мелочах...

 

Sursa: cyd.ro

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 04 octombrie 2015 13:00
Vizualizări: 6097

Citiţi de asemenea

Mediul înconjurător poluat, lipsa activităților fizice, situațiile de stres permanent, provocate de evenimentele care au...
73
Sezonul estival a început anul acesta mai devreme datorită primăverii neobișnuit de calde. Toate destinațiile de vacanță...
128
Mass-media, „canalele de divertisment”, blogurile imorale și stupide distrug oamenii spiritual, transformându-i treptat ...
98
Acesta este un loc uimitor, unde formele ciudate ale stâncilor stârnesc imaginația cercetătorilor. Cubul are o înălțime ...
78