ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Adăugaţi o linguriţă de aceste amestec în cafeaua de dimineaţă şi veţi începe a slăbi

În afara faptului că o cană de cafea proaspătă este o băutură matinală gustoasă, aceasta mai are şi un şir de avantaje pentru sănătate. Cafeina din cafea poate impulsiona metabolismul, dacă consumaţi cantităţi moderate de cafea. Aceasta poate contribui o inimă sănătoasă şi vă poate proteja de multe boli.

Dacă vă place cafeaua dimineaţă, dar mai doriţi să slăbiţi, avem o noutate bună. Adăugarea cîtorva ingrediente în cafea poate spori metabolismul, arde caloriile şi dezintegra grăsimile. Tot ce trebuie e să adăugaţi puţină scorţişoară, ulei de cocos şi miere. Puteţi să adăugaţi şi cacao.

Iată cum funcţionează:

Scorţişoara.

Scorţişoara este cunoscută pentru proprietăţile ei terapeutice puternice. Ea este bogată în antioxidanţi şi are proprietăţi anitiinflamatorii, ce ajută în lupta cu infecţiile şi inflamaţiile din organism. De asemenea, scorţişoara reduce nivelul de zahăr în sînge, ce fapt ce vă va menţine în stare de saţietate mai mult timp, contribuind la pierderea în greutate. Există două tipuri de scorţişoară: Cassia şi Ceylon. Se consideră că scorţişoara adevărată este cea de Ceylon. Ne vom opri la scorţişoara Ceylon.

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos este grăsime, dar una folositoare. În timp ce majoritatea grăsimilor conţin aminoacizi graşi ce dezintegrare îndelungată, atunci uleiul de cocos conţine acizi ce ajung direct în ficat, unde se transformă în energie sau în cetone, dar nu se depozitează. Uleiul de cocos este natural, aşa că sporeşte atît schimbul de substanţe, cît şi consumul de energie, ce conduce la arderea eficientă a grăsimilor.

Mierea

Da, mierea conţine zahăr. De regulă pentru a digera zahărul organismul foloseşte vitaminele şi mineralele, necesare pentru dizolvarea grăsimilor. În realitate, mierea conţine substanţe hrănitoare, inclusiv fier, natriu, potasiu, fosfor, zinc şi calciu, de aceea, procesul de digestie este echilibrat.

De asemenea, mierea este o sursă importantă de vitamine, inclusiv a acidului folic, niacina, riboflavina, vitamina C şi B6. Studiile au arătat că mierea poate spori nivelul de colesterol bun din organism, reducînd presiunea asupra inimii şi le permite oamenilor să ducă un mod de viaţă activ.

Ingreditente:

• 1 linguriţă de scorţişoară

• ¾ de căni de ulei de cocos

• ½ păhar de miere

Mod de preparare:

1. Amestecaţi toate ingredientele pînă la obţinerea unei mase omogene.

2. Păstraţi într-un vas închis.

Aplicare:

În cana cu cafea fierbinte adăugaţi 1-2 linguriţe de amestec. Amestecaţi şi savuraţi!

 

Sursa: fithacker.ru

Citiţi de asemenea

Stațiile de încărcare pentru mașini nu sunt atît de uimitoare în zilele noastre.Dar ce e de făcut cu bicicletele electri...
36
Ai auzit de un astfel de fenomen ca "Furtună murdară"?Așa se numește fenomenul, cu formarea de fulgere în norul de cenuș...
43
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
30
Oamenii merg de obicei în natură, ca la odihnă.Eu credeam că viața în natură trebuie să fie o stare permanentă a omului....
64