ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Adevărul despre păr
 

Conform culturii noastre, stilul de coafură reflectă preferințele personale, moda și / sau confort, modul în care oamenii poartă părul lor sunt doar o problemă cosmetică.
Revenind la perioada războiului din Vietnam, putem descoperi o opinie diferită, ascunsă mai multor oameni. În timpul războiului din Vietnam Forțele Speciale din cadrul Departamentului  Militar trimiteau agenți sub acoperire în rezervații indienilor americani pentru a căuta cercetașii talentați, oameni tineri puternici cu abilități de mișcare fără zgomot pe teren accidentat.
S-a remarcat faptul că acești oameni atent selectați au fost experții reali în urmărire și supraviețuire.
Însă după recrutare s-a întâmplat ceva uimitor. Acele talente și abilități pe care ei le posedau în rezervație au dispărut misterios și intr-o misiune de luptă ei au suferit un eșec total, comportându-se altfel decât era de așteptat .
Cercetarea cauzelor eșecurilor a depistat lucrul următor.
Bărbații după ce au fost tunși scurt nu mai puteau "simți" inamicul și nu mai aveau acces "la al șaselea simț". Ei nu mai puteau să se bazeze pe "intuiție", nu puteau "citi" semnele secrete la fel de bine ca și înainte și nu au putut obține acces la informații psihice extrasenzoriale.
Știința în mod constant se confruntă cu descoperirea potențialului uimitor spre supraviețuire la om și animale. Fiecare parte o corpului are propria sa funcție bine determinată care servește la supraviețuirea umană și la buna funcționare a organismului uman ca un întreg. Fiecare parte a corpului are o funcție pentru existență.
Părul este o continuare a sistemului nervos, nervii situați pe suprafața corpului, un fel de "mustăți" sau "antene" extrem de dezvoltate care  transmis multe informații importante în trunchiul cerebral și sistemul limbic din neocortex.

Părul uman, inclusiv părul facial al bărbaților, nu numai că furnizează informații în mod direct la creier, ci de asemenea radiază energie electromagnetică emisă de creier în mediul înconjurător. Acest lucru a fost stabilit cu ajutorul efectului Kirlian atunci când omul a fost fotografiat cu părul lung și după tunsoare. Atunci când părul este tăiat, primirea și trimiterea semnalelor în mediul înconjurător este semnificativ îngreunată.
Tunderea părului contribuie la inconștiența problemelor de mediul înconjurător în cadrul ecosistemelor locale.
Pentru a rezolva problemele existente în lumea noastră, trebuie să recunoaștem mai întâi de toate că multe dintre conceptele noastre de bază ale realității sunt greșite. Se poate întâmpla că cea mai mare parte a soluțiilor descifrate se reflectă  în oglindă în fiecare dimineață.

În viața noastră de zi cu zi puțini oameni se gândesc la faptul pentru ce este dat omului părul. Doar nu numai pentru frumusețe. La omul cu părul lung intuiția funcționează mai bine. Femeie cu părul lung până la naștere poată un copil fără intoxicații.

Astfel Samson - eroul din Vechiul Testament, devenit celebru datorită luptelor sale cu inamicul, purta pletele lungi, care îi ofereau putere. Când Samson a încălcat jurământul de a fi celibatar, făgăduit zeilor, și s-a îndrăgostit de Dalila, el a dezvăluit  secretul forței sale și iubita perfidă când eroul a adormit a tuns șapte plete de pe capul lui Samson care a slăbit deodată. De acest fapt au beneficiat dușmanii – ei l-au orbit și l-au forțat să lucreze la moară.
Prin urmare, deseori persoanei care a retrăit o foarte mare durere se recomandă să se facă o coafură nouă. Pentru același motiv nu se recomandă să tăiați părul la copiii mici. Copilul explorează lumea în mod activ, învață în fiecare secundă din viața sa, iar dvs. îi tăiați toată memoria. El începe să învețe de la început. De față este subdezvoltarea.

Știm cu toții că în zilele de demult nu se tăia părul. Femeia cu părul decupat a fost considerată în dizgrație la toate popoarele. Chiar și bărbații nu tăiau părul lor.

Părul are o anumita culoare, după cum știm, nu există culori pure, nuanțele părului sunt variate și foarte complexe. Părul absoarbe fluxuri de energie de o anumită lungime a undei. Și anume acea energie de care are nevoie organismul dvs. Ce se întâmplă atunci când vopsim părul? Organismul nostru primește o energie străină. Aproape toate vopselele conțin elemente chimice puternice care distrug structura firului de păr după ce el devine mort și încetează să-și îndeplinească funcția de stocare a energiei.

Apropo, părul de pe corpul uman are aceeași funcție ca și de pe cap. Prin urmare, făcând așa-numita epilare, femeile se privesc de un flux suplimentar de energie care alimentează organismul.

În Europa primul care a organizat o tunsoare a părului a fost împăratului roman Nero care a ordonat consulului legionarilor străini să fie rași toți oștenii străini. La întrebarea comandantului Legiunii Străine, împăratul a răspuns: " Eu nu doresc ca ei să se gândească, pentru mine este destul ca ei să îndeplinească ordinele și dispozițiile mele".

Pe teritoriul Rusiei tunderea părului a început să fie practicată numai cu apariția creștinismului.
Nu v-ați întrebat vreodată de ce în armată neapărat rad chel recruții, de ce femeile in bisericile trebuie să-și acoperă părul, de ce indienii scalpau inamicii?

Părul dă omului o putere psihică de care el are nevoie pentru gândire și  conștientizare, această putere psihică oferă omului capacități magice. Cu cât mai lung este părul, cu atât mai multă putere primește omul. Părul într-adevăr este conductor de energie, însă lungimea firelor de păr trebuie să fie de cel puțin 7 cm, pentru strămoșii noștri părul lung înseamnă înțelepciune.

La bărbați nu mai puțin importantă este energia mustății și bărbii. Mulți dintre ei au notificat că energia lor crește sensibilitatea intuitivă umană și îndeosebi de importantă în acest sens este mustața.

Правда о волосах

Правда о волосах

Sâmbătă, 11 ianuarie 2014
Vizualizări: 6835

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
228
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
204
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
223
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
575