ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

adoptarea Detalii din casele ancestrale în regiunea Belgorod (+ video)Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Adoptată la prima lectură 02/18/2010 PM
cu revizuiri minoreArticolul 1 Actul. Obiectul prezentului
Această lege defineşte bazele organizaţiei şi a activităţilor de moşii ancestrale şi aşezări tribale pe teritoriul regiunii Belgorod.

Articolul 2. Termenii folosiţi în prezenta lege
În sensul prezentei legi, următoarele concepte de bază: mosia familiei - terenuri (terenuri), care transportă un clădiri, structuri, alte active, care este organizat prin menţinerea economiei aterizat;
aterizat Farm - sub formă de stil de viaţă, în care se acordă prioritate de utilizare a terenurilor ca un obiect natural, protejat ca o parte esenţială a naturii, sistemele agricole ecologice sunt introduse, de interacţiunea armonioasă cu natura şi au impact negativ minim asupra ei, a revitalizat vechi popular ritualuri de vârstă, festivaluri şi meşteşugurile , a promovat un stil de viaţă sănătos;
- Satul asociaţie ancestrală a cetăţenilor, a aterizat de lider în economia casele ancestrale, strâns ambalate împreună.

Articolul 3. Păstrarea seniorial economiei
1. Păstrarea economia a aterizat este, în general efectuate, o dificultate personale legate de rudenie şi (sau) de proprietate ale cetăţenilor ruşi care locuiesc pe teritoriul regiunii Belgorod (membri aterizat economie).
2. Menţinerea economiei aterizat este organizat pe un teren oferit de dobândite () membri ai economiei aterizat în modul prevăzut de legislaţia aplicabilă.

Articolul 4. Activităţile de participanţi aterizat economiei
Principalele activităţi ale economiei sunt:
1) renaştere (inclusiv reconstituirea fostei, inclusiv supravieţuitor) moşii ancestrale şi aşezări tribale;
2) introducerea de sunet tehnologiilor ecologice de creştere;
3) producţia de ecologic pure de producţie agricolă şi de prelucrare a acestuia;
4) contribuie la îmbunătăţirea mediului ecologic şi utilizarea durabilă a resurselor naturale;
5) participarea, prin difuzarea cunoştinţelor de mediu în modelarea culturii de mediu în societate;
6) promovarea, spirituale şi a patrimoniului cultural istoric al popoarelor din Federaţia Rusă şi tradiţiile acestora;
7) conservarea şi dezvoltarea artei populare şi meserii;
8) să promoveze dezvoltarea turismului cultural în mediul rural;
9) a participat la crearea condiţiilor pentru extinderea infrastructurii de agrement şi servicii în zonele istorice şi culturale şi municipii.

Articolul 5. Aplicarea la participanţii aterizat economiei la legislaţia în vigoare
1. Pentru relaţii în legătură cu formarea de partide a aterizat privat agricultura economiei sau ţărăneşti (agricultor), economiei şi activităţile acestor ferme, respectiv, normele din Legea federală din 07/07/2003 № 112-FZ "din exploataţiile individuale, şi a Legii Federale din 11 iunie 2003 , № 74-FZ "Pe Ţărănesc (fermier) instalaţii, precum şi normele de alte acte juridice de reglementare a relaţiilor Federaţiei Ruse cu participarea acestor gospodării.
2. La tribale aşezări stabilit la regimul juridic stabilit pentru non-profit organizaţiei respective.

Articolul 6 şi. Înregistrarea radierea moşii ancestrale şi tribale aşezări
1. ancestrale moşii de contabilitate şi decontări tribale a
Xia în mod voluntar.
2. Procedura de înregistrare şi radierea moşii ancestrale şi tribale aşezări
determinată de către Guvernul din regiunea Belgorod.

Articolul 7 sprijin public. Tribale pentru moşii şi tribale aşezări
1. Susţinerea acordată de statul case ancestrale şi tribale aşezări
puse în aplicare în următoarele domenii:
1) facilitarea punerii în aplicare a social participant interes semnificativ aterizat economie;
2) promovarea dezvoltării durabile a teritoriilor la care managementul a organizat a economiei debarcate;
3) de protejarea intereselor participanţilor aterizat economiei.
2. Măsuri pentru punerea în aplicare a direcţiilor de sprijin din partea statului pentru participanţii economie seniorial, prevăzute la alineatul 1 al prezentului articol se stabilesc de către Guvernul din regiunea Belgorod.

Articolul 8. Intrării în vigoare a prezentului act
Prezenta lege intră în vigoare de la data publicării sale.
Guvernatorul regiunii Belgorod E. Savchenko


Notă explicativă

la legea din regiunea Belgorod despre casele ancestrale în regiunea Belgorod "În condiţii moderne de înaltă calitate a vieţii şi o sănătate mai bună poate fi realizată numai în cazul în care conservarea sistemelor naturale şi menţinerea calităţii mediului.

În ultimii ani, în regiunea Belgorod-au dezvoltat unele dintre mişcările, orientare socio-ecologice ("Belogoriya Springs", "Cedrii Sunători"). Aceste mişcări sunt caracterizate de bază comună de idei, inclusiv: că mediul natural ar trebui să fie incluse în sistemul de relaţii socio-economice ca o componentă de valoare a patrimoniului naţional.

Nu a fost un număr semnificativ de "iniţiativele cetăţenilor, care sunt componentele exprimate mai sus mişcări. Principalele obiective ale acestor asociaţii sunt:
- Pentru a contribui la îmbunătăţirea mediului ecologic şi gestionarea resurselor naturale în domeniu;
- Renaşterea şi organizarea de moşii ancestrale şi aşezări tribale din zonă;
- Promovarea şi dezvoltarea, spirituale şi a patrimoniului cultural istoric al poporului rus şi tradiţiile sale.

În acest caz, crearea de case de rudenie, în acest caz este o încercare de a scăpa de urbanizare şi impactul de mediu factorii negativi, legate de viaţa urbană. La urma urmei, gradini, mulţi oameni nu a plantelor, un ajutor, dar pentru a fi în măsură să relaxare psihologica, restul din mediul urban.
În plus, ideea de case ancestrale şi aşezări tribale, în general, este pozitiv, acesta este complet se suprapune cu ideile joase sau o poveste de constructii-o în Rusia, care sunt în prezent puse în aplicare în cadrul proiectului de locuinţe.
În legătură cu aceasta, precum şi pentru revitalizarea şi dezvoltarea aşezărilor rurale a fost un proiect de lege din regiunea Belgorod privind aşezările tribale din Regiunea Belgorod.

În conformitate cu dispoziţiile acestui patrimoniu proiect de lege - terenuri (terenuri), care transportă un clădiri, structuri, alte active, care este organizat prin menţinerea economiei aterizat.

decontare generice - o asociaţie de cetăţeni, a aterizat de lider în economia casele ancestrale, strâns ambalate împreună.

În cadrul economiei locale se referă la o formă de stil de viaţă, în care se acordă prioritate de utilizare a terenurilor ca un obiect natural, protejat ca o parte esenţială a naturii, a implementat sistemul de mediu ale agriculturii este efectuată de către Dl.
armonichnoe interacţiune cu natura şi cu impact minim negativ asupra ei, a revitalizat vechi ritualuri folclorice, festivaluri şi meserii, a promovat un stil de viaţă sănătos.

În conformitate cu prevederile proiectului de lege din regiunea Belgorod despre casele ancestrale în regiunea Belgorod, "menţinerea economiei aterizat este, de regulă, forţa de muncă cu caracter personal legate de rudenie şi (sau) de proprietate ale cetăţenilor ruşi care locuiesc pe teritoriul regiunii Belgorod (membri aterizat gospodării) .

Proiectul de lege defineşte bazele organizaţiei şi a activităţilor de moşii ancestrale şi aşezări tribale din teritoriul regiunii Belgorod.

Cu toate acestea, proiectul de lege prevede posibilitatea de a măsurilor de sprijin guvernamental moşii ancestrale şi aşezări tribale, in cadrul diferitelor programe. Direcţii, condiţiile de acest sprijin, în conformitate cu un proiect de lege sunt responsabilitatea Guvernului din regiunea Belgorod.

Bill regiunea Belgorod despre casele ancestrale în regiunea Belgorod "va revigora, de asemenea, o serie de aşezări din regiune.

În plus, crearea de case ancestrale şi aşezări tribale din teritoriul regiunii Belgorod care vizează dezvoltarea de teren neutilizat, restaurarea ecologica a terenurilor, precum şi încetinirea degradării sale, prin furnizarea de terenuri cetăţenilor pentru recuperarea lor, precum şi organizarea au aterizat economiei.

costuri suplimentare directe de la bugetele locale şi regionale, în legătură cu adoptarea acestei legi nu este necesară.

În acest sens, se propune adoptarea legii, elaborat.


Şeful Departamentului de proprietate şi terenuri relaţiile de B. Shamaev

Şef al Departamentului de proprietate şi Land Relaţii Belgorod regiune Shamaev Valeri remarcat faptul că, împreună cu proiectul de program pentru construcţia de locuinţe individuale vor ajutor pentru construirea de scăzute în regiune. Aceasta va contribui, de asemenea, dezvolta satele abandonate.

"Belgorodtsy Mulţi doresc să construiască Estate, care va fi, în opinia mea," tribale ", - a spus V. duşmani. Dar, în acelaşi timp, el a pledat pentru schimbarea numelui a proiectului de lege, de deschidere înlocuirea cuvântului "imobiliar" cu termenul "Conacul": "Proprietarul este de obicei asociat cu un stil de viaţă special, cu proprietarul a castelului", - V. Shaman.Video


Deputatii au adoptat proiectul de lege din regiunea Belgorod B. Maigret comentat scriitor - autor al unei serii de carti care descriu ideea de moşii de rudenie.
Sursă

Sursa 2

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 09 martie 2010 13:20
Vizualizări: 8520

Citiţi de asemenea

Un bărbat din SUA, a chemat dezinsecția. El era îngrijorat  de zgomotele ciudate care veneau din pereți. Credea că ...
704
Talentul rar al fetei a atras atenția oamenilor de știință, muzicienilor și jurnaliștilor...
675
Așa se numește fenomenul în care fulgerul se formează într-un nor de cenușă care se ridică din gura unui vulcan în timpu...
1223
Să ne amintim cum a fost atunci, cînd natura ne-a arătat măreția sa, în proiectul foto al lui Maxim Ciumaș....
350