ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Adresarea lui V.N.Megre: Care e viitorul moșiilor de familie? 

 

 

Până când nu vom găsi o greșeală în perioada de determinare a imaginii (imaginea moșiei de familie) și nu  o vom repara, moșiile de familie nu vor vea viitor. Mulți cred că din cauza că gândul este material, nu ar fi corect să scrim această frază, dar eu cred că este necesar să vorbim despre acest lucru. Prea serioasă este situația.

Până când nu vom înțelege principalul, moșiile de familie nu vor fi protejate, iar această situație este tragică nu numai pentru creatorii contemporani ai moșiilor de familie, dar și pentru copiii lor.

În opinia mea, eroarea perioadei de determinare a imaginii în prezent persistă în majoritatea dintre noi.

Știm cu toții cât este de puternică energia imaginii. Datorită energiei imaginii au apărut și continuă să apară așezările compuse din moșiile de familie. Și iată că în Duma de Stat a Federației Ruse a fost propus spre examinare un proiect de lege
"Cu privire la moșiile de familie". Iar Ministerului Justiției a înregistrat oficial Partidul Natal. Și în noile așezări continue să se nască copiii. Totul este bine și ne putem bucura pur și simplu de viață.

Dar poate că noi nu înțelegem pe deplin că imaginea este o substanță vie și are nevoie de legătura retroactivă și de sprijin.

Festivalul "Cedrii Sunători"

Dându-și seama că parlamentarii au nevoie de sprijin în promovarea acestei legi, unii entuziaști au început să investească timp și bani pentru a organiza  ediția a treia a festivalului "Cedrii Sunători". Acest eveniment important are ca scop de a arăta societății și autorităților care sunt succesele mișcării "Cedrii Sunători ai Rusiei". A demonstra în mod clar organelor de putere și publicului larg importanța mișcării, faptele sale concrete. A ajuta parlamentarilor să perceapă legea. A compune un mesaj deschis sub formă de video în adresa Președintelui țării.

Imaginați-vă o serie de video care arată standuri perfectate de două sute de așezări alcătuite din moșiile de familie și cum reprezentanții lor se adresează către șeful statului și publicul larg. Arată în mod clar o imagine a viitorului frumos al țării.

Deși intrarea la festival este cu bilete, acesta nu este conceput ca un eveniment comercial. Organizatorii care sunt acum îl finațează nu-și pun ca scop și nu pretind la nici un profit. Cineva speră să recupereze cel puțin o parte din costuri, altcineva face act de caritate. Deja s-a investit o mulțime de bani, aproximativ 3 milioane de ruble. Numai scena, instalarea acesteia, echipamente de sunet și lumină costă mai mult de 1 milion de ruble.

Si cel mai important  lucru: s-a cheltuit o mulțime de timp personal pentru a rezolva multe probleme organizatorice.

În discursul meu adresat cititorilor și, în special creatorilor moșiilor de familie, am scris ca la festival ar trebui să ia parte fiecare cetățean. Am propus ca în toate localitățile formate din moșiile de familie să fie organizate reuniuni, să fie rezolvate probleme privind prezentarea standurilor de informații din partea așezărilor, să fie oferită o asistență financiară delegaților.

Biletele pentru festival sunt o formă de finanțare. Ea trebuie să fie susținută de popor întru crearea unei imagini comune asupra viitorului țării noastre.

Până în prezent doar 20 de așezări au aplicat pentru standuri. De ce se întâmplă acest lucru? Poate că mulți nu doresc să-și petreacă timpul și energia lor pentru a  participa la astfel de evenimente,- "Este mai bine să-și petreacă acest timp la moșie. Lasă altcineva să ajută la foamarea imaginii, o să treacă cumva și asta fără mine".

Nu va trece! Energia imaginii se va reduce din cauza non-participării a tuturor celor care nu vor lua parte.

Este de mirare de ce examinarea legii a fost reprogramată pentru luna decembrie 2013., Iar apoi va fi reprogramată din nou și din nou și amânată pe un termen indefinit.

Și ar trebui să fim surprinși, dacă proiectul de lege în a doua lectură va fi schimbat încât nu va mai fi de recunoscut?

Ar trebui să fim surprinși dacă acele hectare, care sunt acum în proprietatea poporului și pe care sunt construite moșii de familie, vor fi impozitate de taxe peste măsură, și multe altele pot fi întreprinse de către adversarii noștri.

Poate că  amânarea examinării proiectului de lege "Cu privire la mosii de familie" nu este intamplatoare? Poate că, ni se oferă o șansa, astfel încât să putem arăta că mișcarea pentru crearea moșiilor de familie a depășit cu mult dincolo de Rusia și moșiile de familie sunt construite în Ucraina și Belarus.
Organizatorii festivalului nu au avut fonduri pentru o publicitate bună, astfel încât fiecare cititor ar putea afla că în Moscova va avea loc un eveniment important -festivalul "Cedrii Sunători". Acum ei încearcă să repară greșeala, însă timpul a fost pierdut .

Partid

Un eveniment fericit - "Partidul Natal" a fost înregistrat oficial la Ministerul Justiției. Dar după numai șase luni înregistrarea poate fi anulată. Acest lucru se va întâmpla în cazul în care în teritorii nu vor fi înregistrați mai mult de 50 % dintre subiecții federației, filialele regionale ale partidului. Din păcate, și aici nu se observă nici un fel de entuziasm. Totul se menține pe entuziaști și pe resursele financiare proprii. Și nimănui nici nu -i pasă cu ce bani se duce președintele partidului în regiuni, cine plătește legătura de telefon, face standul de prezentare al "Partidului Natal" la festival. Iar partidul este instrumentul cu care vă putem proteja proprietatea familiei în viitor. Partidul poate obține o majoritate parlamentară la alegerile în Duma de Stat și proteja moșiile de familie la nivel legislativ, dar acest lucru necesită, de asemenea, participarea tuturor. Dar, se pare, că mulți oameni nu înțeleg lucruri simple.

Fundația

Fundația și site-ul Fundației activează timp de 14 de ani. Acesta este site-ul principal, care monitorizează mișcarea, inclusiv din partea organelor de putere. Fundația nu are absolut nici o împuternicire, dar mulți o consideră ca centrul întregii mișcări.
O astfel de opinie a prins rădăcini și este cea mai mare laudă în adresa organizației sociale, și nu este o coincidență.
Fundația a fost în măsură să prevină o mulțime de provocări, inclusiv în instanțele de judecată. Fondația a reușit să apere de atacuri simbolul "Cedrii Sunători ai Rusiei", de asemenea, în instanța de judecată.
Majoritatea înțelege acțiunile Fundației și o ajută. Dar sunt și persoanele nemulțumite, mai ales de activitatea administratorilor site-ului.
Dar, prietenii, moderatorii site-ului nu sunt angajații begetari ai Fundației, ei sunt niște entuziaști care își petrec timpul lor și cheltuie bani,i activitatea lor ar trebui să fie înțeleasă.
De fapt, se pare că Fundația  este criticată de cei care nu se implică în munca ei, nu oferă nici un fel de asistență și sprijin în orice formă. Periodic se întâmplă povocări  care submină activitățile Fundației. Nu este întâmplător, dar a fost organizată o  companie calomnioasă în adresa fundației,festivalului și partidului.

Organizatori

Aș vrea să închei pe o notă bună , dar nu știu cum.
Încă mai avem timp pentru acțiuni comune. Și în așezări vor fi organizate reuniuni și vor veni cu standuri delegațiile. Și ...

Vom defini eroarea perioadei de imagine și, la sigur, că vom  înțelege care este aceasta și neapărat o vom corecta. Și voi pleca la festival, chiar dacă acolo vor fi numai 18 reprezentanți ai moșiilor de familie. Și voi susține Fundația. Am aderat la Partidul Natal ca membru ordinar.

Ne vedem în viitor.

Cu respect , Vladimir Megre

 

 

Sursa: tartaria.ru

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 26 octombrie 2013 11:03
Vizualizări: 2662

Citiţi de asemenea

În 2007 am cumpărat teren extravilan. Am decis să nu cumpărăm un vagon de construcție, ci să construim o casă de vară ...
273
Potrivit cercetătorilor, ea este mult mai veche decît piramidele egiptene. De asemenea, oamenii de știință au aflat ...
282
El a căzut la fund, pierzînd totul în viață...Nu și-a pierdut doar sufletul și dragostea pentru muzică......
476
Insula plutitoare din Argentina este un fenomen natural unic care a provocat o mulțime de controverse. Experții nu pot g...
289