ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Aer curat — fundamentul vieţiiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Poluarea mediului este, probabil, problema numărul unu în lume. Aerul pe care il respiram contine dăunătoare poluanţi multe, şi în apropiere de autostrada, el este murdar 10-15 de ori mai mult decât în mod normal.
În fiecare zi suntem într-o cameră de aproximativ 21 de ore pe zi, sau 90% din timpul nostru. În această perioadă, ceea ce face aproximativ 26.000 ia o respiraţie, consumatoare de 20000 litri de aer. Din aer persoană primeşte oxigen, care este temelia vieţii sale. Praf şi concentraţie mare de dioxid de carbon duce la oboseală a crescut, a redus de concentrare şi dureri de cap. Semnele de deficitul de oxigen este deteriorarea culoare a pielii, tulburări metabolice, imunitate scăzută, care, la rândul său se reflectă în susceptibilitatea la bolile infecţioase, etc Dr. Philip S. Stevish scria: "deficit de oxigen determină o slăbire a sistemului imunitar, care duce la boli virale, creşterea numărului de celulele bolnave, acumularea de toxine în sânge şi îmbătrânirea prematură. Oxigenul este conţinută în aerul în cantităţi suficiente, îmbunătăţeşte, tonuri de starea generala a organismului. Între timp, consumul de oxigen creste numai. O masina pe zi arsuri la fel de mult ca de oxigen necesar pentru om toată viaţa.

Situaţiei de mediu în multe oraşe lasă mult de dorit. Praf, fum, conţinut ridicat de impurităţi dăunătoare - toate acestea afectează sănătatea. În timpul verii, locuitorii oraşului nu se recomanda de multe ori pentru a deschide ferestre. Ei au descoperit ca inhalarea de automobile de evacuare creşte riscul de atac de cord. Un recent studiu efectuat în Italia a arătat că microparticulele de negru de fum, al căror conţinut în aer depăşeşte valoarea admisibilă, duce la formarea de cheaguri de sânge în vene.

Aer curat - fundamentul vieţii În medicină, există un concept - "aeroterapie." Aceasta înseamnă normalizat efectele regulate de aer proaspăt asupra organismului uman. Experţi în domeniul medical cred că influenţa de aer proaspăt privind recuperarea corpului uman este mai puternică decât orice de la primirea droguri.

O modalitate de completare a consumului de oxigen este cocktail-ul de oxigen, care este de suc, phytosolutions sau orice altă băutură, oxigenate aer la starea de spumă. În plus, prin intermediul mucoasei stomacului mai rapid oxigen patrunde in organism, ceea ce organism prin plămâni. Prin urmare, utilizarea de cocktail de oxigen - un fel de "prim ajutor" pentru a elimina hipoxie (deficit de oxigen), şi influenţa asupra organismului o mică parte din aerul de băuturi "este o plimbare în natură. Cocktail de a ajuta la redobandirea pentru sănătatea celor care petrec o parte semnificativă a spaţiului.

Trebuie amintit şi crearea unor condiţii confortabile în casele lor şi birourile: utilizarea deodorantelor, umidificatoare, instala sisteme de ventilaţie, Ionizatoare - Aer curatare. În incinta este de dorit să rasa plante care sunt umezit bine cu aer, evaporarea umezelii frunze.

Dar cele mai bune - mai des aleasă în arii naturale pură, în special în pădure de pin. Pinii care sunt capabile să cureţe aerul este de zece ori mai bine decât, de exemplu, mesteacan sau plop.

Trăim în junglă, "piatra" si sunt ostatici de condiţii nefavorabile de mediu. O gură de aer proaspăt într-un oraş mare este, de asemenea, obligat, ca o înghiţitură de apă în deşert fierbinte.

Noi trebuie să folosească orice ocazie, de fiecare minut din timpul liber pentru activităţi în aer liber, lectiisport, tratamente wellness. După toate, ca proverb arab spune: "Cine are de sănătate a speranţă şi care au speranţă - nu este totul."

De Victoria Miroshnichenko
l-navigator.ru


Vineri, 27 martie 2009
Vizualizări: 5709

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
222
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
413
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
294
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
420