Aeronave mici FlyNano

/ Vizionări: 4632

Aeronave mici FlyNano

Aeronave FlyNano sunt avioane unice mici pentru un pasager, care au fost dezvoltate de inginerul finlandez Aki Suokas. Greutatea aparatului nou este doar de 70 kg. La transportare acesta ocupă un loc potrivit unui scuter. În timpul transportării aripile pot fi demontate.

 

Aeronave mici FlyNano

 

Costul aparatului nou ajunge la 25 - 27 mii de euro. Este posibil să se facă o comandă. Pentru comoditatea transportării aeronavei, poate fi achiziţionat un garaj remorcă, pentru care va trebui să mai plătiţi aproximativ 5 mii de euro.

Parametrii aeronavei FlyNano într-adevăr nu sunt mari, aceasta are o lungime de 3,5 m, lăţimea cu aripi constituie 5metri şi înălţimea - 1,3 metri. Greutatea  maximă la decolare este 200 kg. Viteza maximă de zbor - 140 km /h, de deplasare pe apă  - până la 70 km /h.

 

Aeronave mici FlyNano

 

Aeronave mici FlyNano sunt lansate în 3 tipuri de complecte: primul - pe motorul electric E200 şi două cu motoare pe benzina: unul G 240 de o capacitate de 24 CP şi altul, mai puternic, R 260 300 de o capacitate 35 CP.

Aparatul a fost creat exclusiv pentru divertisment, acesta  reprezintă ceva de genul unul scuter, care poate fi ridicat în aer.

 

 

Sursa: hontos.ru