ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Al 4-lea Forum deschis creatorilor vsebelarussky casele de rudenieAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Oh, zăpada se topeşte, fluxuri de funcţionare,
În fereastra de suflare de primavara ...
Zasvischut curând privighetorile
Forestiere va rochie de frunze!

Este cerul albastru pur,
Calde şi luminoase soare a început,
Este timpul să viscolele, furtunile de zapada
Din nou o lungă perioadă de timp a trecut ...

Bună ziua, prieteni! :) Aşa cum am promis, a fost efectuat silitor de lucru pe o analiză a evenimentelor trecute şi caută modalităţi eficiente şi practice mai mult pentru punerea lor în aplicare. Ca rezultat, am ajuns la concluzia că schimbarea formatul şi momentul evenimentului. Astfel, Open-lea Forum vsebelarussky ancestrale creatorii de case 4 va avea loc douăzeci - douăzeci şi un 03, 2010, si va combina cele două activităţi diferite, în esenţă, aşa cum am acum descrie în detaliu.

În prima zi a Forumului (20.3) va fi "Cercul de proprietari existente, care sunt invitate să o practică - care este, cei care au deja echipează (sau au deja terenul şi va înregistra anul acesta construi) ancestrale casele lor. La Cercul, vom discuta aceste aspecte specifice că oamenii care privesc crea propria moşiile lor: planificarea, construcţia, de afaceri, naşterea şi creşterea copiilor, agricultura, animalele de pe moşie, şi altele. În scopul de a experimenta pe deplin de schimb şi de îmbogăţire, vom efectua o "sfera de acţiune a proprietari la nivel internaţional: proprietarii sunt invitate din Rusia, Ucraina, Statele Baltice, Polonia. Numărul aproximativ de participanţi - aproximativ 50-60 de persoane. Acest lucru va oferi tuturor posibilitatea de a vorbi şi de a lucra fructuos împreună.


La Cercul va fi înregistrări audio, iar cele mai interesante idei vor fi anuntate a doua zi - 03.21 - când vom organiza o vacanta de pregatire de clatite general. Poate cineva din proprietarii vor să dea master-class sau mini-seminarii - aşa spune în avans. Mai mult, in aceasta zi programate mai multe activităţi interesante.

10.00-10.30 - marea deschidere,

10.30-11.30 - performanta de aşezări, o prezentare generală a condiţiilor de proprietari existente;

11.30-14.00 - un raport de caz şi să comunice în grupuri de interes:
copii, animale, constructii, afaceri, probleme juridice, în relaţiile de decontare şi cu lumea din afara. În acelaşi timp, vor fi corecte.

14.00-17.00 - sarbatorirea Zilei de pregatire de clatite;

17.00 - 20.00 - Concert de barzi.


Programul din ziua a doua este structurată în aşa fel încât participanţii au avut posibilitatea de a captura toate: si de a invata despre aşezările şi grupurilor de acţiune care există în acest moment, şi vorbesc în linişte în grupuri de interese şi să se distreze cu restul pe celebrarea turbulent de pregatire de clatite Ziua! :)

Acesta este timpul pentru exploataţie pe forum nu a fost aleasă de accident: 3.21, acesta va fi doar echinoctiul de primavara, dupa care Rusia a început întotdeauna pregătirea activă pentru munca pe teren. Deci, avem aceste două zile va încerca să creeze un forum pentru tine pentru a găsi răspunsuri la toate preocupările, înroleze sprijinul de suflet oameni ca şi a discuta despre afaceri şi activităţi comune, care fac terenul pentru noul an pe teren.

4-й Открытый всебеларусский Форум создателей Родовых поместий


Desigur, printre altele, la Forumul
găsi un loc de a expune produsele confecţionate pentru iarnă cu mâinile lor şi sunt de acord privind cooperarea viitoare. Aceasta este o buna oportunitate de a gasi persoane dispuse împreună pentru a pune în aplicare proiecte în domeniul antreprenorial.

Vă invităm pe toţi din toate colturile Belarus şi alte ţări să se unească într-o izbucnire singur de inspiraţie, aşa vesel, şi a fost mai uşor pentru a traduce pentru noi imaginea pe care o trăieşte în inimile noastre! Pentru a participa la prima zi a forum pentru a trimite cererea dvs. la adresa: @ ecoby forum. info.
În a doua zi, va invitam toată lumea! : D Despre locul de desfăşurare va sfătui în continuare, cu o lună înainte de eveniment.


Sursă

Luni, 08 februarie 2010
Vizualizări: 4183

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
58
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
147
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
57
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
95