ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Albii înaintează 

 

 

După efectuarea unor cercetări, oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că seminţele albe de dovleac sunt mai utile pentru organismul uman decît seminţele negre de floarea-soarelui. În afară de uleiuri grase, seminţele de dovleac conţin substanţe de răşină, vitamine C si B, precum şi siliciu, potasiu, calciu, zinc, fosfor şi altele.


Zincul şi fosforul au o influenţă pozitivă asupra activităţii creierului şi a ochilor, îmbunătăţesc sistemul digestiv, cardiovascular, musculo-scheletic, sistemul de reproducere. Folosirea seminţelor de dovleac poate ajuta bărbaţilor la prevenirea prostatitei şi inflamaţiei de prostată. Acest lucru este valabil în special pentru bărbaţii implicaţi în muncă sedentară.


Şi, desigur, ştim cu toţii că seminţele albe crude ajută la scăparea de viermii intestinali. Acest remediu popular nu are efecte secundare.

 

 

Sursa: vegopolis.ru

 

Citiţi de asemenea

În 2007 am cumpărat teren extravilan. Am decis să nu cumpărăm un vagon de construcție, ci să construim o casă de vară ...
448
Potrivit cercetătorilor, ea este mult mai veche decît piramidele egiptene. De asemenea, oamenii de știință au aflat ...
455
El a căzut la fund, pierzînd totul în viață...Nu și-a pierdut doar sufletul și dragostea pentru muzică......
645
Insula plutitoare din Argentina este un fenomen natural unic care a provocat o mulțime de controverse. Experții nu pot g...
318