ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Alimente ce ucid

Sănătatea omului depinde direct de produsele alimentare și apa pe care le consumă. Savanții au demonstrat nocivitatea multor produse de pe rafturile magazinelor.

Astfel, a fost demonstrat științific că la utilizarea conservanților în alimente, omul se conservează de viu. Cum? Conservanții nu se elimină complet din organismul omului după consumul alimentelor, aceștia încetinesc și înrăutățesc circulația sanguin, poluează și modifică structura celulelor. Toate acestea condus la înrăutățirea sănătății omului. Totodată, medicii legiști bat alarma, deoarece procesul de descompunere a corpului uman decurge altfel, mai încet, iar acest fapt savanții îl explică prin consumul de conservanți în timpul vieții.

Din păcate, nu pe toate produsele alimentare este indicată componența deplină, conservanții sau organismele modificate genetic. Acestea au fost interzise în majoritatea țărilor, însă acolo unde însă sînt permise, înflorește epidemia de maladii canceroase și cardiovasculare. Cît de trist nu ar suna, dar cancerul întinerește și mortalitatea crește în ritmuri rapide. Această tendință este caracteristică atît bolilor oncologice, cît și a afecțiunilor sistemului nervos. Iar cazurile de ictus se întîlnesc și printre adolescenți.

Se creează impresia că a fost pornită numărătoarea inversă a vieții omului. Inițial, în procesul de progres, omenirea și-a sporit durata vieții, acum însă, datorită aceluiași progres, durata vieții se reduce. De vină este renunțarea la produsele naturale și consumul produselor industriei chimice.

De exemplu, tusea și guturaiul erau tratate cu succes cu ajutorul componentelor naturale, însă astăzi, la tratarea unei simple răceli sînt utilizate zeci de preparate, care nu aduc nimic în afară de daune. Legea de bază a medicinei „Nu dăuna!”, în prezent este încălcată peste tot.

Corporațiile farmaceutice încheie contracte cu medicii, care la rîndul lor, pentru o plată separată, prescriu preparate concrete. Acestea preparate sînt noi și deseori nu sînt testate suficient în condiții de laborator.

Medicii au păreri împărțite privind cauzele maladiilor canceroase. Unii consideră că cancerul apare în rezultatul pieirii celulei sănătoase, din cauza poluării organismului. Adică, intoxicînd organismul prin alimentația incorectă, consumul excesiv de substanțe toxice, omul se condamnă la boli oncologice, deoarece organismul lui este acid.

De cealaltă parte, alții medii susțin că maladiile oncologice apar pe fundalul reducerii imunității specifice a omului și a anumitor fungii, care ajungînd în organism, provoacă dezechilibru în funcționarea lui. Această teorie explică vindecarea multor pacienți, care au consumat preparate naturiste pentru întărirea imunității, distrugerea fungiilor și altor paraziți. Totuși, medicina tradițională nu recunoaște aceste metode de tratament.

Însă ele aduc rezultate stabile și pozitive, de ce atunci medicina oficială nu le recunoaște? Pentru că medicinei tradiționale nu-i convine ca omul să fie complet sănătos, deoarece în acest caz nimeni nu va avea nevoie de ea. Atunci marile corporații farmaceutice vor falimenta. Majoritatea medicilor oferă recomandări în privința tratamentul unor sau altor boli, însă nu poartă o răspundere totală pentru aceste metode.

Ce trebuie să facă atunci oamenii care doresc să rămînă sănătoși și tineri? În primul rînd, să aibă un mod de viață sănătos, să aibă grijă de alimentația sa și de calitatea apei consumate. Trebuie de menționat că consumul apei curate poate îmbunătăți starea generală și chiar prelungi viața. În caz de îmbolnăvire, nu face să folosiți imediat preparate complicate, ci trebuie să luați în calcul toate avantajele și dezavantajele acestora.

 

Sursa: ruslekar.info

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 06 mai 2016 16:00
Vizualizări: 1793

Citiţi de asemenea

Este interesant atunci cînd, plimbîndu-te prin pădure, întîlnești astfel de construcții neobișnuite. Această construcție...
435
Cugetînd asupra rolului turnurilor Silustani din Peru, găsim o serie de fapte care demonstrează că istoria oficială a gr...
319
Această căsuță are un mic balcon drăguț și o terasă cu vedere spre grădină. Dușul este asamblat dintr-o conductă de apă ...
383
Fostul studio în aer liber al unui pictor a fost transformat într-o casă ecologică-colibă printre copaci de eucalipt. Du...
449