Alimente văzute sub microscop (25 de foto)
O zicală populară spunea că noi suntem făcuți din ceea ce mâncăm şi este adesea folosită ca un argument în favoarea alimentaţiei corecte. Deci, vizionăm în microscop din ce sunt făcuţi amatorii de broccoli, căpşuni, terci de ovăz, ciocolată ... Gluma-i glumă, dar nu totul este atât de evident, de exemplu, sarea se detectează uşor, însă identificarea roşiilor este mult mai complicată.
Broccoli. (SPL/Barcroft Media)
Bob de grâu. (SPL/Barcroft Media)
Struguri albi. (SPL/Barcroft Media)
Struguri roșii (SPL/Barcroft Media)
Sămânţa de struguri (SPL/Barcroft Media)
Ciocolata poroasă cu umplutura din mentă (SPL/Barcroft Media)
Cafea granulată (SPL/Barcroft Media)
Boabe de cafea prăjită (SPL/Barcroft Media)
Zahăr. (SPL/Barcroft Media)
Aspartam - îndulcitor, înlocuitor de zahăr (SPL/Barcroft Media)
Cristal de sare. (SPL/Barcroft Media)
Sămânţa de susan (SPL/Barcroft Media)
Fructul deschis al chili de thai (SPL/Barcroft Media)
Sămânţa de piper (SPL/Barcroft Media)
Mălai (SPL/Barcroft Media)
Bob de ovăz (SPL/Barcroft Media)
Cereale de ovăz (SPL/Barcroft Media)
Căpșuni. (SPL/Barcroft Media)
Coacăza. (SPL/Barcroft Media)
Roşii #1. (SPL/Barcroft Media)
Roşii #2. (SPL/Barcroft Media)
Sămânţa de roșii (SPL/Barcroft Media)
Conopida (SPL/Barcroft Media)
Şofran. (SPL/Barcroft Media)
Fructul uscat de anason (SPL/Barcroft Media)
Sursa: supercoolpics.com