„Am 80 de ani și încă am vise, spre care aspir” (VIDEO)

/ Vizionări: 1582

„Am 80 de ani și încă am vise, spre care aspir” (VIDEO)

Fiți aprigi – Deshun Wang最帥大爺 — 王德順

Mă numesc Deshun Wang.

M-am născut și am crescut în China, în orașul Shenyang. Oamenii au început să mă cunoască după ce am ieșit pe podium. Cineva m-a numit chiar „moșul fierbinte”. Se mai spune că eu sînt acum o senzație pe Internet.

Dar știți că pentru a mă pregăti de această zi, eu m-am antrenat 60 de ani. La 24 de ani eram actor în teatru. La 44 am început să învăț limba engleză. La 49 am creat propria trupă de pantomimă și am plecat la Beijing, pentru a deveni „Hoinarul Beijingului”.

Numele meu nu însemna nimic, eu am început totul de la zero. La 50 de ani am intrat pentru prima dată într-o sală de forță și am început să lucrez asupra mea. La 57 de ani am revenit pe scenă și am creat un nou tip de artă, numit „sculptura vie”.

La 70 de ani m-am cufundat în totalitate în lucrul asupra corpului meu. La 79 de ani am ieșit pentru prima dată pe podium. Acum am 80 de ani și încă am praf în pușcă.

Eu mai am vise la care aspir. Credeți-mă că întregul potențial trebuie realizat! Cînd credeți că e prea tîrziu, fiți atenți că anume astfel alegeți o justificare pentru a ceda. Nimeni nu vă poate reține de la succes, decît voi înșivă.

Cînd vine timpul să străluciți, fiți cei mai sclipitori!

Eu sînt Deshun Wang, aprigul.