ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Am fost întotdeauna atras de viitor - Amonashvili

Ş. A. Amonaşvili

Mereu am aspirat spre Viitor, fără să mă gândesc la ce îmi va aduce în plus. Înclin mereu către Viitor, chiar acum.

Dar ce caut acolo?

Nu aspir spre un Viitor care ar putea aduce foamete, frig, războaie și distrugere, disperare și condamnare, ură și ostilitate.

Nu aspir la o „cipurizare” generală, la sclavagismul global al populației planetei, nu la robia publicității, la orgiile decadente, la distrugerea familiei, la triumful antihristului.

Aspir la faptul că toate acestea să nu se întâmple, ci să fie complet altfel, opus, luminos.

Se spune: Frumusețea va salva lumea.

Dar ce va salva Frumusețea?

Cine, ce va salva Frumusețea, pentru ca întreaga lume, întreaga omenire să fie salvată?

Norii se adună.

Nu știu ce îi așteaptă pe copiii noștri, pe care îi educăm astăzi, peste cincizeci de ani. La fel cum profesorii din anii '30 și '40 nu știau ce s-ar putea întâmpla cu generația mea în anii '90 ai secolului trecut.

Dar îi iubesc pe copii, și am o experiență amară. Prin urmare, mă grăbesc să îi protejez de posibilele dezastruuri și tulburări sociale viitoare. Ei trebuie să fie pregătiți pentru ele, să găsească în ei puterea și curajul să le prevină, să le reziste, să le înfrângă.

Doar Energia Primordială a Iubirii, care vine de la Dumnezeu, va salva Pace, Frumusețe, Cultură și Omenirea. Această energie, care este neepuizabilă, trebuie să fie acumulată și multiplicată în oameni și să le fie oferită, dăruită unul altuia.

Cu cât se acumulează mai multă Energia Primordială a Iubirii pe Pământ, cu atât oamenii vor evolua mai bine, se vor ridica, vor crea, își vor extinde conștiința, își vor deschide inimile, își vor manifesta talentele și își vor împărtăși unii altora darurile spirituale.

Trebuie să facem ca Noosfera Pământului să fie protejată de puterea omnipotentă a Sferei Iubirii.

E doar o fantezie?

Nu există oameni pe Pământ care să creadă că acele timpuri vor veni, dar, desigur, vor fi necesare eforturi imense de voință și dedicare, o direcție curajoasă și fără frică către scop.

Există. Există astfel de oameni.

Sunt numiți hotărâți.

Sunt numiți profesori, educatori.

Sunt numiți artiști ai Vieții.

Sunt numiți Învățători ai Luminii.

Puterea acestor oameni este să ofere impulsul Iubirii tuturor celorlalți.

Vreau să fiu printre ei.

Buşeti, Georgia.

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 19 aprilie 2024 17:39
Vizualizări: 370

Citiţi de asemenea

Mahabalipuram se află la 60 km de Chennai, un mare oraș din sudul Indiei. În secolul al X-lea, locuitorii au părăsit bru...
225
Warangal - o așezare fortificată antică din India, fondată în jurul unui lac și al unei stânci, de parcă ar crește din e...
236
Mulți medici, vorbind despre acțiunea celulelor stem, menționează că, alături de efectul pozitiv asupra vindecării unu...
281
Această insulă uimitoare, situată în Oceanul Indian, arată de parcă s-ar afla pe o altă planetă.Peisajul insulei nu este...
92