ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

America îi otrăvește demult pe ruși cu arma biologică

Un nou apel video al fostului angajat al serviciilor de spionaj al SUA Edward Snowden a șocat opinia publică din Rusia. Peste 80% din produse, mărfuri, fertilizanți și medicamente importate în Rusia din SUA PREZINTĂ PERICOL pentru populație. Această declarație SENZAȚIONALĂ a fost făcută de Snowden în emisie directă a postului de televiziune 56.

„Rușii nu știu că majoritatea produselor consumate de ei sînt infestate …”

Veridicitatea acestei informații este verificată în prezent de experți, însă putem să nu punem la îndoială aceste afirmații. Informatorii lui Snowden continuă să-i date noi privind activitatea SUA împotriva Rusiei.

Precum se știe, embargoul alimentar nu se răspîndește și asupra importului din SUA a producției din carne și pește, producției agricole, diferitor produse populare: snack-uri, băuturi nealcoolice. Nemaivorbind despre semifabricatele pentru restaurantele fast food, ce sînt foarte populare printre cetățenii ruși. Potrivit lui Snowden, toate produsele consumate de ruși conțin o bombă cu efect întîrziat – un tip de paraziți.

Snowden: „La prima vedere, acest lucru pare ridicol. Însă în SUA demult sînt efectuate cercetări de amploare privind influența distrugătoare a paraziților asupra organismului uman. Cobaii sînt infestați cu forme speciale de helminți. Depistarea lor în organism este, practic, imposibilă.

Nu-i confundați cu speciile simple de paraziți, de genul ascaridelor. Sînt niște micro-specii speciale. Ajungînd în organismul omului, ei MIGREZĂ prin tot corpul. Deseori, coloniile de paraziți într-un organ sau altul este depistată doar la autopsie.

Cel mai favorabil mediu pentru traiul, înmulțirea și activitatea lor este ficatul, masa musculară, ochiul și, desigur, creierul, unde paraziții ajung timp de 10-12 ani. Este gradul extrem de infestare, după care omul nu se mai poate restabili. Distrugerea organismului are loc lent, încît omul nici nu reușește să simtă.

Moartea survine în 9 cazuri din 10. Cele mai frecvente simptome sînt oboseala, slăbiciune, durerile de cap, dereglări ale somnului.

Căile de infestare sînt o mulțime. Principalul pericol îl prezintă restaurantele fast food, băuturile carbogazoase. Precum și alimentația pentru sportivi, suplimentele biologice, medicamentele și vaccinurile – infestarea prin intermediul acestora este de 100%.

Și agricultura Rusiei a ajuns în pericol. Această declarație i-a șocat pe reprezentanții serviciului „Rosselihoznadzor”. Fermierii introduc aceste substanțe în sol, prelucrează legumele și fructele.

„Snowden: „Lupta cu ei e inutilă. Mecanismul deja a fost activat. SUA conștientizează eșecul lor pe arena politică și sînt gata să utilizeze orice metode, pentru a îngenunchea Rusia. Să o descompună din interior. În SENSUL DIRECT! Are loc un război invizibil. De aceea, îi chem pe toți oamenii să fie vigilenți!”

Америка давно травит русских биологическим оружием

Америка давно травит русских биологическим оружием

Америка давно травит русских биологическим оружием

Америка давно травит русских биологическим оружием

 

Sursa: ruslekar.info

Luni, 18 aprilie 2016
Vizualizări: 1203

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
180
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
132
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
239
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
93