ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Amestecați lămîia cu uleiul de măsline și veți utiliza acest amestec toată viața!

Ingrediente naturale

E foarte neplăcut să începeți ziua obosit, fără energie, nu-i așa?

Dacă sînteți unul dintre cei care se confruntă cu această problemă, atunci acest articol este despre Dvs., deoarece noi dorim să vă prezentăm o băutură, care că va ajuta să purificați organismul de toxine. Nivelul energiei va fi mai înalt și vă veți simți plin de energie toată ziua!

Pe parcursul mai multor secole, această băutură era utilizată drept remediu pentru diferite afecțiuni. El reprezintă un amestec din două componente: ulei de măsline și lămîie.

Uleiul de măsline

Era numit aur lichid, romanii și grecii prețuiau valoarea lui. Uleiul de măsline conține aminoacizi, ce contribuie la eliminarea colesterolului. Totodată, uleiul de măsline este extrem de eficient pentru detoxifierea organismuului.

Fiecare om trebuie să-l includă în meniul zilnic. Substanțele nutritive ale uleiului se mențin, de aceea el este îmbogățit cu vitamine și minerale.

Lămîia

Știm cu toții efectul benefic al lămîiei pentru organism, care, cu siguranță, este cel mai folositor fruct. El conține multe vitamine, antioxidanți și substanțe minerale. El e bogat în vitamina C, potasiu, fosfor, Vitamine din grupa B, proteine și carbohidrați. În plus, ele conțin flavonoide, care au proprietăți antioxidante. Combinația acestor două ingrediente uimitoare vă va ajuta să preveniți și să tratați multe probleme de sănătate, inclusiv:

Constipația

Combinația dintre lămîie și ulei de măsline este un remediu ideal pentru a crea un unguent puternic pentru mucoasa intestinului. Ea poate activa funcțiile vezicii biliare și a ficatului. Este un antioxidant puternic, înlătură toxinele și îmbunătățește fermentația.

Maladii cardiovasculare

Conținutul bogat de aminoacizi în uleiul de măsline este extrem de folositoare pentru organism, deoarece aceștia pot înlătura excesele de colesterol și reactiva circulația sîngelui.

Probleme reumatice

Această băutură minunată are proprietăți antiinflamatoare puternice. Dacă îl veți administra cu regularitate, el vă va putea ajuta în tratamentul afecțiunilor articulațiilor. Beați-l înainte de micul dejun, pe stomacul gol.

Echilibrul biliar

Puteți preveni și stopa formarea calculilor biliari, consumînd această băutură pe stomacul gol. Amestecați uleiul de măsline, lămîia și apa și beți cu o oră înainte de micul dejun, pentru a curăța ficatul, rinichii, vezica biliară.

 

Sursa: fithacker.ru

Citiţi de asemenea

Astăzi vom examina cele mai periculoase și mai înfricoșătoare drumuri din lume....
130
La 26 septembrie 1991, patru bărbați și patru femei au devenit prizonieri voluntari într-un spațiu imens construit pe pa...
198
Această plantă frumoasă poate fi întîlnită pe străzi și în parcuri în toate orașele lumii, situate în latitudinile sudic...
114
A venit primăvara, natura se trezește, a sosit timpul ca și noi, oamenii, să ne trezim, pentru că și noi facem parte din...
157