ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Amestecul de aur din miere și turmeric


Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se poate spune și despre turmeric. Acesta din urmă a devenit mai popular în țările asiatice. Ce se va întîmpla dacă vom amesteca aceste produse minunate?

Astăzi vă vom oferi o rețetă minunată de "amestec de aur" care va înlocui o mulțime de medicamente, va întări sistemul imunitar și vă va păstra banii în portofel.

Turmericul cu mierea sînt principalele ingrediente ale "amestecului de aur" și sînt extrem de eficiente în bolile inflamatorii și infecțioase. Acest amestec este o soluție excelentă de întărire a imunității și prevenire a cancerului. Dar și se prepară  foarte simplu.

Amestecul miraculos de aur din miere și turmeric

Veți avea nevoie de:

100 g de miere

1 lingură turmeric

1 fîrf de cuțit piper negru

2 linguri oțet de mere

1 linguriță coajă de lămîie

Amestecați turmericul, oțetul  de mere și piperul. Adăugați coaja de lămîie și mierea. Se amestecă bine pînă la omogenizare. Apropo, se adaugă piper negru pentru a accelera absorbția turmericului, iar acest lucru este dovedit științific.

Trebuie să depozitați acest amestec miraculos într-un borcan cu capac și neapărat în frigider!

Mod de administrare

Pentru prevenirea răcelilor, alergiilor sezoniere și pentru efect anti-cancerigen, este necesar să consumați 1 lingură de "amestec de aur" în fiecare dimineață.

Dacă simțiți că sînteți pe cale să vă îmbolnăviți, un astfel de amestec cu siguranță vă va fi de ajutor! Consumați cîte 1/2 linguriță de amestec la fiecare oră în primele 2 zile de boală. Apoi cîte 1/2 linguriță la fiecare 2 ore în a 3-a și a 4-a zi de boală. Pînă la dispariția totală a simptomelor bolii, este necesar să se consumați un astfel de preparat de 3 ori pe zi.

Și cel mai important, utilizați corect amestecul.

Trebuie să puneți amestecul în gură și să așteptați pînă cînd se va topi singur. După utilizare, nu este de dorit să beți imediat apă sau să clătiți cavitatea bucală. Amestecul poate fi consumat și la micul dejun, uns pe o felie de pîine sau adăugat la ceai, dar să fie de temperatura camerei.

Citiţi de asemenea

Cîteva locuri confortabile în pădure, care cu siguranță nu vor dezamăgi:- glamping "Лес", satul Civijepse, Ținutul Krasn...
47
Apa este folosită peste tot – în consumul personal al oamenilor, nevoile urbane, în producerea energiei, în industrie. C...
257
La inițiativa echipei ecology.md, Fundația pentru dezvoltare ecologică Ecodava din R.Moldova împreună cu echipa Taborul ...
385