ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Apă. cristale Live.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translateMateriale de site-uri Traducere www.thank-water.net şi www.spiritofmaat.com

Cristale de apă Conştientă

Masaru Emoto este în căutarea de sensul cuvântului în cristalele de apă îngheţată ... cu rezultate incredibile! Această imagine clară apa inghetata arata ca o stralucitoare Allen luminos.

apa de cristal

Dar, în răspuns la gândurile şi emoţiile umane ale cristalelor de apă poate lua multe forme ... Suntem cu adevărat capabil să vindece pe pământ prin dragoste.

"Este mai bine să vezi o dată decât auzi o sută de ori, am încercat să găsim şi cu cele mai convingătoare imagini mai simplă pentru a demonstra modul în care gândurile, cuvintele si sentimentele afecta-numitele obiecte fizice, astfel, chiar şi la nivel molecular.

În acest articol vom prezenta o stralucita de locuri de muncă Masaru Emoto (Masaru Emoto) din Japonia. Fotografiile au fost publicate în cartea excelentă intitulată "Mesaje de la apa" (mesajele din apă). Familiarizarea cu activitatea Emoto a elimina pentru totdeauna îndoieli dumneavoastră, că gândurile tale influenţează lumea din jurul nostru. Emoto jurul lumii angajate în cercetarea impactului de idei, cuvinte si muzica de pe moleculele de apă. Următoarele descrieri sunt luate din carte, în cazul în care publicarea rezultatelor cercetării sale.

apa de cristalapa de cristal

Fotografia de pe stânga, puteţi vedea mostre de apă luate congelate de la lac, la barajul Fujiwara din Japonia. După cum puteţi vedea, apa este de culoare închisă şi structura amorfă, fără structură cristalină. Odată ce a fost luată înapoi un eşantion de apă, reverendul Kato Hoki (Kato Hoki), preot de rang înalt ai templului Dzhuhouin (Jyuhouin), în termen de o oră să se roage alături de baraj. După ce că au fost luate, congelate şi fotografiate de noi mostre de apă. După cum puteţi vedea în fotografia din dreapta, modificările sunt izbitoare: în loc de o pată urât în eşantion anterioare, vom vedea, luminoase alb-hexagonale cristal clar.

apa de cristal
Cristal de apă.
Apă de izvor Saijo,
Prefectura Hiroshima.

eşantioane diferite de apă distilată a arătat de învăţământ diferite, dar niciunul nu s-au format cristale. Apoi apa a fost supus la un tratament prin ataşarea etichetelor de pe sticlele cu cuvinte diferite şi nume de persoane, precum şi manipularea muzica si arome florale. Un rezultat a fost o manifestare de diferenţele lingvistice. De exemplu, "mulţumesc" în limba engleză a dus la formarea de cristale fraza aceeaşi în japoneză.

Iată câteva alte efecte au fost găsite, în conformitate cu Emoto, în domeniul cercetării sale. Apa din izvoare de munte pur şi fluxuri are o structură cristalină frumos, în timp ce cristalele de apă stagnante sau poluate sunt obţinute prin deformate şi strâmbă. Sub influenţa de cristale de muzică clasică, cu apă distilată deveni graţios simetrice forma.

apa de cristalapa de cristal

Când rezervorul cu apă distilată autocolant care spune "mulţumesc" cristale congelate cumpărate formă, similar cu forma de cristale formate sub influenţa "Variaţiuni Goldberg" IS Bach (foto dreapta) - muzica compusă în semn de recunoştinţă pentru omul al cărui nume a fost numit.

După ce apa a pierdut Hotelul "Broken Heart" de Elvis Presley, a obţinut cristale de gheata, a rupt în două. Bombardament de mostre de muzică de apă "grelemateriale feroase "(metale grele) şi a aderat la rezervorul de etichete cu cuvinte negative, sau atunci când probele concentrat în mod special gandurilor si emotiilor negative, apa nu este în formă de cristale, şi a format un structuri haotic, fragmentat.

Atunci când prelucrează cu uleiuri aromatice florale, cristalele de apă tind să ia forma de floare. De mare interes pentru vindecare şi doar pentru bunăstarea de zi cu zi este un studiu de puternic efect negativ de cuvinte şi de idei în apa de cristal.

Interesant, modelul produs de cuvintele "tu" prost, este model aproape identic, au apărut de la muzica "metale grele" (metale grele). Masaru Emoto minuni în cartea sa: înseamnă că artiştii interpreţi sau executanţi "heavy metal", uita-te la oameni, ca proştii. Un alt set de imagini exemplară au arătat o diferenţă între surprinzător model cristalin, cauzate de cuvintele "Să o facem", şi o imagine de cuvintele "Fă-o!" În primul caz, s-au cristale ca fulgii frumoasă, şi în al doilea caz, apa nu se cristalizeze.

apa de cristal
cristalele de apă, care
au fost expuse
muzica populara (folk).

Uneori, nu văd rezultatele imediate ale rugăciunile lor şi afirmaţiile pozitive, noi credem că nu a reuşit. Dar, aşa cum am învăţat din fotografii uimitoare Masaru Emoto, însăşi ideea de eşec merge în jurul nostru obiecte fizice. Acum, vazand aceasta, ne vom aminti că, chiar dacă rezultatele imediate nu sunt vizibile cu ochiul liber, cu toate acestea, ele sunt.

Cand iubim trupurile noastre, ei răspund la noi, pentru că trupurile noastre sunt de 70% din apă. Şi când le vom trimite Pamant dragoste, de asemenea răspunde la noi, deoarece suprafaţa Pământului şi de 70% este acoperită de apă. Am văzut cu ochii mei dovada că apa nu este mort, dar viu şi capabil să răspundă nostru de fiecare gând şi emoţie. Poate el a văzut-o, in sfarsit au încredere că pot vindeca lumea şi pe noi înşine, folosind puterea lui de alegere a gândurilor şi intenţiile.Ziua Mondială de dragoste şi recunoştinţă Bode.

Datorăm vieţile noastre la apă, care se ridică la 70% din corpul nostru fizic, susţinută şi preţuit ei. Mediul nostru este susţinută de apa care circulă în diferite forme. Suprafaţa Pământului este de 70% din apa. În cazul în care nu au fost pentru această apă, viaţa nu ar fi creat pe planeta Pamant.

Masaru Emoto şi alţii să spun "te iubesc" şi "mulţumesc" toata apa de pe Planeta Pământ la ora 18:00 (în prezent, New York City) 24.07.2003 a avut loc o Zi Mondială a Iubirii si apa Recunostinta. Ziua de iubire şi recunoştinţă apei celebrată la ora 22:00 (ora universală UT sau GMT), la trei locatii: Lacul Kinneret (Marea Galileii), Israel (25 iulie, la miezul nopţii), Lacul Deininger Weiher, Germania (25 iulie, la miezul nopţii), Lacul Biwa, Japonia (25 iulie la ora 7:00).

Masaru Emoto şi soţia lui Kazuko Emoto şi Yusuki Nemote a vizitat Israelul şi a organizat o ceremonie la Marea Galileii. Cu ei a fost un grup de aproximativ 20 de persoane, în frunte cu Yutaka Obeyashioy, preşedinte al "Proiectul Recunoştinţă pentru Gaia" [de sprijin cardiace de la Sally Reidman, Director al Colegiului Internaţional al complementare Medicină..] În Germania, Joseph Bauer şi Konrad Halbig a avut loc o ceremonie la lac Deininger Weiher, în apropiere de München. În Japonia, în grupuri de şase locaţii diferite din jurul lacului Bivu întâlnit pentru a forma o hexagrama (Steaua lui David) în jurul lui.

Aveţi posibilitatea să adune în jurul sursei de apă, care este drag de tine si trimite dragostea şi recunoştinţa faţă de apă, împreună cu noi.

Umpleţi cu apă de cea mai mare de vibraţii (HADO) dragoste şi recunoştinţă că aveţi posibilitateaJoi Vizualizeazà planeta noastră, plină cu aur frumos / lumina de argint de dragoste şi recunoştinţă, care decurge din inimile fiecăruia dintre noi. Gold / argintiu Lumina - cea mai mare vibraţii în intervalul de lumina vizibila, si se va vindeca şi va curăţa toată apa de pe pământ, să fie apă sau ocean de propriul tău corp.

Trimiterea dragostea noastră şi recunoştinţa faţă de apă, nu ne purifica doar apa de pe această planetă, dar de asemenea, ridica constiinta propriei noastre colective la pacea mondială.


ABONAȚI-VĂ
Luni, 07 mai 2007 12:13
Vizualizări: 12667

Citiţi de asemenea

Un șofer nu a putut trece pe lîngă un leneș neajutorat care încerca să traverseze un drum. Cu siguranță ar fi fost lovit...
342
În așezarea ecologică moldovenească Sceastlivoe a avut loc în acest weekend sărbătoarea Ivana Kupala. Am aprins foc...
659
Un fizician din Marea Britanie consideră că materia întunecată este informație, care la rîndul său este o altă stare a m...
810
Un nou magazin Viorica Cosmetic și-a deschis ușile în sectorul Ciocana al capitalei la sfîrșitul săptămînii trecute.Vizi...
535