ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Apa cu miere
 

Apa cu miere este un remediu uimitor, disponibil pentru toată lumea. Despre impactul pozitiv al apei cu miere asupra organismului uman se știe de secole.

O linguriță de miere se diluează într-un pahar de apă crudă. Astfel obținem o soluție de 30% de miere, compoziția căreia este identică cu compoziția plasmei sanguină. Mierea, aflându-se în apă crudă generează grupuri de clusteri ( grupuri structurate). Aceasta sporește proprietățile sale vindecătoare. Apa cu miere se absoarbe rapid și complet în organism.

Efectul apei cu miere:

Normalizarea digestia. Îmbunătățește activitatea tuturor verigilor ale tractului gastrointestinal.

Crește imunitatea, rapid și ușor trec răcelile cronice, bronșita, se subtiază mucusul din plămâni (în mod natural - prin intestine).

Are un efect antiparazitar.

Digerează blocajele din intestin, dizolvă pietrele fecale. Produce o igienizare totală a intestinului. Locul de stopare a pietrelor fecale se află în zona taliei. Deci, când veți începe să primiți apa cu miere e posibil să vi se mărească dimensiunile taliei. Însă acest lucru nu trebuie să vă sperie. Explicația este simplă: pietre fecale se umflă, devin moi și încep să iasă din organism.

Curățarea întregul organism, ce se produce la nivel celular.

Crește efectul antibacterian și antiviral.

Normalizează activitatea colonului.

Apa cu miere în scopuri terapeutice ar trebui să fie băută dimineața, pe stomac gol. Un pahar de apă cu miere se bea într-o singură înghițitură. Acest lucru este foarte important. Sfincterul stomacului se deschide imediat și fluidul trece direct în intestin, unde apoi se absorbe în fluxul sanguin.

Cu soluția aceasta e bine de șters fața. Ea hrănește pielea, făcând-o moale, catifelată și netedă. Este un remediu cosmetic natural cel mai vechi și, în același timp, cel mai modern.

 

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 27 decembrie 2014 9:07
Vizualizări: 2579

Citiţi de asemenea

Un șofer nu a putut trece pe lîngă un leneș neajutorat care încerca să traverseze un drum. Cu siguranță ar fi fost lovit...
340
În așezarea ecologică moldovenească Sceastlivoe a avut loc în acest weekend sărbătoarea Ivana Kupala. Am aprins foc...
657
Un fizician din Marea Britanie consideră că materia întunecată este informație, care la rîndul său este o altă stare a m...
808
Un nou magazin Viorica Cosmetic și-a deschis ușile în sectorul Ciocana al capitalei la sfîrșitul săptămînii trecute.Vizi...
535