ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

„Ar trebui să luptăm pentru demisia tuturor agenţilor lui Fursenko!”„Ar trebui să  luptăm pentru demisia tuturor agenţilor lui Fursenko!”


Scriitorul-umorist bine-cunoscut Michail Zadornov a postat pe blog-ul lui un articol absolut serios cu genericul "Trădarea". În articol este discutată reforma educaţiei ruseşti.

"În conformitate cu propunerile, făcute de către Ministerul Educaţiei, ministrul şi echipa lui, cu toată sinceritatea, pot fi  numiţi trădătorii Rusiei. Pentru mine sunt evidente motivele pentru o astfel de reformă - a reduce orice cheltuieli ale statului în scopul de a mări la maxim profitul oamenilor de afaceri, a face din oameni roboţi, "- scrie M. Zadornov.

Potrivit  lui M. Zadornov, distrugerea educaţiei în rândul tinerilor este  "o politică bine determinată privind eradicarea a totul bun, ce s-a copt timp de secole în ţara noastră".

Comentând un nou proiect al Ministerului Educaţiei " Standardul federal educaţional de stat", Zadornov a scris: "Cuvântul standard nu se îmbină cu educaţia, în general. Utilizarea lui dovedeşte încă o dată că guvernul nostru încearcă să facă din oameni unele mecanisme standarde, adiacente conveierului, şi vinde mineralele noastre în străinătate „unui miliardar de aur". Milionarul Prohorov a spus că singurul scop al educaţiei este prestarea serviciilor educaţionale mediului de afaceri pentru a pregăti muncitori cu specialităţi de masă". Aceasta este uşor de înţeles. Visul lui : oamenii sclavi să lucreze pentru monopolul parveniţilor.

Pentru a răspunde la întrebarea: "Ce este de făcut?" scriitorul propune să aruncăm o privire în trecutul recent al unelor ţări. Prima încercare de a introduce sistemul de testare şi examenul unic în educaţie a întreprins Franţa, la mijlocul anilor 60, atunci când Tunisia şi Algeria au încetat să mai fie colonii. Franţa a fost invadată de emigranţi din aceste ţări. Tineretul arab a fost lipsit de educaţie şi nu a putut trece examenele nici măcar în cele mai neprestigioase instituţii de învăţământ. Autorităţile franceze, dornice de idei de democraţie, au decis să facă concesii şi au inventat sistemul de examene de testare: nu ştii, cel puţin, ghiceşte". Deja peste doi ani, oamenii în diferite oraşe ale Franţei au ieşit în stradă pentru a anula sistemul de educaţie standardizat, transformând tinerii în roboţi şi, de asemenea, a respinge guvernul. Generalul de Gaulle, care a înţeles că Guvernul său a făcut o greşeală, a demisionat voluntar, împreună cu toţi colegii. El a fost un om nobil.  Când în Franţa sistemul de învăţământ, care imbeciliza tinerii, s-a prăbuşit, acesta a fost preluat de ideologii britanici, şefii societăţilor financiare, cărora de mult timp nu le-a plăcut faptul că, America a devenit prea puternică şi a încetat să asculte Anglia. Agenţii britanici împreună cu grupul "The Beatles" au efectuat un tur de publicitate în America. Americanii au înghiţit momeala. Sistemul simplificat a prins rădăcini, îmblânzirea a avut succes în întreaga lume şi termenul "narrow-minded" a prins rădăcini... Dar chiar şi americanii narrow-minded, în cele din urmă, au abandonat testele şi examenul unic de stat (EUS) ca obligatoriu! Acum, în America acesta poate fi dat numai în mod benevol, cu plată. Acest lucru oferă puncte suplimentare pentru admiterea la instituţiile de învăţământ superior".

"În America au eliminat, iar  în Rusia au introdus ... Prăbuşirea sistemului educaţional s-a început în anii 90, când primul val de trădători a anulat distribuirea locurilor de muncă după absolvirea universităţilor. Apoi au fost teste şi EUS, iar acum o altă lovitură: formarea specialiştilor de masterat şi bacalaureat cu creierii de Pokemon.

"Lovitura de stat din ianuarie în Tunisia a avut loc, în mare parte, datorită  Internetului. Să nu uităm că astăzi acesta este o forţă puternică. Furia noastră pe Internet nu ar trebui să se aplaneze, din contra, ar trebui să crească! Numărul de semnături ar trebui să fie infinit! Noi nu trebuie să lăsăm totul balta, ci să cerem demisia tuturor agenţilor ministrului Fursenko. Pe 2 februarie, primul-ministru al  nostru a declarat deschis la televizor că încă este devreme să acceptăm toate inovaţiile. Echipa lui Putin a făcut studiile într-o instituţie, care a predat gândirea sistematică. (Spre deosebire de utilizatorii prezidenţiali ai laptopurilor). Ea înţelege foarte bine că populaţia trebuie să fie ascultată.

Totodată, subliniază Zadornov, "eu nu fac apel pentru a ne opune actualului guvern, eu vă îndemn să luptaţi contra reformei”.

"Până când majoritatea ruşilor se va interesa de  Casa-2, show-ul lui Malahov, boierii noşti ar avea dreptul moral să ne consideră vitele lor iobage. Mai mult ca atât, cred că majoritatea de Rusia-kitsch de azi, lipsită de gust, merită o astfel de atitudine din partea autorităţilor. Dar, în Rusia încă a rămas o minoritate înţeleaptă învăţată ... Şi acum cuvântul este din partea ei! Oficialii partidului de guvernământ sunt oncologia democraţiei. Metastazele lor au ajuns până la educaţie.

"Mă întreb de ce Biserica tace? – se întreabă autorul articolului. – doar este afacerea Bisericii - de a lupta pentru sufletele oamenilor, ca acestea să nu fie înrobite de demoni.

Acest tetanos politic ar trebui să fie oprit. Dar pentru aceasta ar trebui să ieşim în stradă. Fără revoltă. Să luăm permis pentru desfăşurarea demonstraţiei. Să luptăm în mod licenţiat! Pentru a nu ne expune. Fără bătăi, fără violenţă, fără sânge. La nivel naţional! A rămâne indiferenţi la ceea ce se întâmplă la fel este o trădare nu mai mică, decât cea pe care o săvârşeşte Fursenko şi alaiul lui", - este convins Zadornov.

"De multe ori s-a încercat ca Rusia să fie cucerită, transformată într-o colonie, într-un apendice ... Occidentul a înţeles că acest lucru nu se va  întâmpla niciodată. Dar pentru ce să se cheltuie forţele pentru război, dacă mituind oficialii, este posibil să se privească ţara noastră de creier? S-o transformăm într-o Casă-2 mare, cu rezidenţii dobitoci ... Înainte, noi am fost îngrijoraţi din cauza exodului creierelor din Rusia. Astăzi, avem o nouă problemă - scurgerea creierilor la miniştrii noştri.

"Rusia, fără cunoaşterea limbii ruse, literaturii şi istoriei este un conveier al cerealelor din hambar cu proletarii surdo-muţi ... Rusia fără Puşkin şi Tolstoi este un vultur cu aripile tăiate şi cu ochii trişti. Vreau să termin aşa, cum am început. Ministru nostru al educaţiei este un trădător al Rusiei sau creierul lui s-a lichefiat din cauza linguşirii.
Sursa:  ruskline.ru (imagine newizv.ru)

Luni, 28 martie 2011
Vizualizări: 1624

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
49
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
87
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
337
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
192