ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

ArkaimAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translateArka - ruinele orasului antic, descoperit de arheologii sovietici în vara anului 1987, la confluenţa râurilor şi Karaganka Utyaganki, afluenţii râului Ural (la sud de Magnitogorsk, Chelyabinsk regiune), care sunt, probabil, misterios arheologice monumentele cele mai de pe teritoriul Rusiei. Oraş-cetate a arienilor vechi a fost abandonat din motive neclare, iar proprietarii au ars circa 4000 ani în urmă. Cu toate acestea, acest oraş, al cărui nume apare în multe legende, un relativ bine conservate (mult mai bine decât a oraşului Aryan Sintashta), şi a fost uşor de identificat, chiar înainte de excavaţie, aşa cum se vede dintr-un elicopter. Dimensiunea de soluţionare - 20000 m², diametrul interior al cetăţii - 85 m, diametrul a pereţilor exteriori - 143-145 m, grosimea zidurilor de la baza - 5.3 m, inaltime de un rambleu murdărie, în loc de pereţi - 3-3,5 m (conservate înălţime - 1 m). Planul reprezintă un înscris două inele Arkaim în alte structuri defensive, 2 ture căzut asupra pereţilor unor locuinţe, pătrate şi circulare străzile centrale cu podele de lemn şi de canalizare furtuna. Total case spaţioase cu puturi, pivnite bacanie focare a fost de 67 (dintre ei 40 - în cercul exterior, 27 - intern).

Fără îndoială, Arcul orientate tarii 4 de lumină care intră în cetate a fost construită (în parte - este sculptat în sol) pe o pre-stabilite de planul cu cea mai mare precizie (toate liniile au centrul de apel, în cazul în care radiale liniile converg).

În 1980 Arkaim ameninţat inundaţii în construcţia de rezervoare în zona Bredinskom, totuşi, publice Ural şi filiala locală a Academiei de Ştiinţe a reuşit să apere descoperire. Excavaţii ale oraşului fortificat, numit în presă "Ural Troia" şi "Rusă Stonehenge, merge încă ritm foarte lent, multe intrebari atat despre scopurile şi metodele de construcţie de această facilitate nu este clară. Cu toate acestea, mulţi cercetători conferă proprietăţile mistice Arkaim şi să dea o definiţie a cum este descris în legendele de centru spiritual vechi din Siberia si Urali.

Arkaim Arkaim a confirmat existenţa acestuia la ideea ocultă a strămutarea arienilor. Traditia spune ca rasa albă, la care au aparţinut, a intrat în Eurasia din Arctis continent scufundat în Oceanul Arctic. În "Avesta" - cartea sfântă a Zoroastrism - acest continent numit Khairat. Potrivit textelor antice, arienilor stabilit iniţial de pe Volga, Ural şi Siberia de Vest, şi de acolo a venit la teritoriul Persia şi India. Astfel, pe teritoriul nostru a fost acasă de două religii ale lumii: zoroastrism şi hinduism, şi "Veda" la "Avesta", au fost aduse în India şi Iran de aici. Conform tradiţiei Avestan profet Zoroastru sa născut în Urali. Chiar şi astăzi, arheologii au descoperit dovezi ale acestei teorii: în Urali de Sud a început săpăturile "Ţara Oraşe", cu privire la secolele al XVIII-XVI. Î.Hr. - În timpul Regatului Mijlociu egiptean, în Urali, a existat o, bine dezvoltat complexe culturale puternice.

Arcul are o structură circulară şi sa axat pe stele. În general, cultura ariană a fost întotdeauna strâns legată de astrologie, şi nu din întâmplare de acum recunosc astrologie, considerând-o parte a cunoaşterii divine, numai religiile ariene - zoroastrism şi hinduism. Toate alte învăţături sunt pierdute. Oraşul a fost construit şi a trăit în conformitate cu legile astrologiei, în conformitate cu legile din Cosmos. Uneori Arkaim comparativ cu Stonehenge, dar este mai bine să-l legătură cu oraşul a Soarelui de Tommaso Campanella. Chiar şi apariţia Arkaim aminteşte desenele lui. Campanella a fost un astrolog şi visul de o societate care trăieşte de legile din Cosmos, într-un oraş circular, construit pe calcule astrologice. Arienilor vechi face Campanella vis pentru multe secole înainte de naşterea lui. Cu mult înainte de idealul său, astrologic aliniateinel oraşul a fost descris în Arthashastra vechi tratat indian. cercetători occidentali au considerat întotdeauna el o descriere condiţionată, simbolic al ordinii sociale ideale. De fapt, indienii au descris oraşul foarte real şi societatea din antichitate.

O altă variantă "de viaţă" principiilor astrologice în dezvoltarea urbană este, potrivit lui Vladimir astrolog O. Pogudina, Moscova. Faptul că actualele radial-inel de constructii structura a fost prevăzută în momentul James Bruce (un asociat al lui Petru I) care, aşa cum ştim, a fost un mare astrolog. Prin urmare, planul Moscovei este nu numai practic, dar de asemenea, importanţa astrologice, separarea de capital pentru 12 sectoare, fiecare dintre care este asociat cu un semn clar de Zodiac. Deci, Moscova poate fi numit un succesor ca Arkaim, şi toate naşterii vechi arian. Cultura mare a locuitorilor din Arkaim numeroase descoperiri arheologice dovedesc - o operă de artă, arme, obiecte rituale. Ei deţineau nu numai tehnologia agricole, dar, de asemenea, extrem de metalurgie şi utilaje de prelucrare de metal. Cu toate acestea, arc, cu toate acestea, ca săpăturile alte "Tara Oraşe" - numai cea mai mică parte dintr-o cultură vastă şi misterioasă de strămoşii noştri, arienilor antice. Care este încă în aşteptare pentru cercetătorilor lor.

Modern Arkaim vizitat de mii de turişti şi zeci de cercetători pe an. Densitatea Studii (în principal Istorie) este destul de mare. Săpăturile sunt temporar suspendate. În iunie 2000, cercetatorii au "Kosmopoisk" cartografiate mai multe dealuri invecinate in zona a orasului vechi. În august 2004, în Arkaim a organizat o adunare regională Ural-Kosmopoisk (ruk.M.Solomatin) ...

Directii Arkaim:
1) tren la Magnitogorsk în regiunea Chelyabinsk, cu trenul, prin intermediul staţiei Kartaly Breda, autobuzul sau masina plimbare la vest la p.Amursky, apoi la confluenţa râurilor şi B. Karaganka, afluenţi Utyaganki al râului Ural în zona Bredinskom.

2) De la Magnitogorsk de masina sau cu autobuzul de la sud prin Agapovku, Kizilskoe, apoi spre est prin Obruchevku - nu ajungând până la Amur. În locaţia dorită se află pe malul stâng al B. Karaganka, lângă (uşor de nord) din Brad Amur-Obruchevka rutier. Aici drumul este un pointer la "Arcul". În zona de excavare este împărţită tabara turistice şi un hotel, nu există magazine, cafenele, video şi muzeu. Direct la săpăturile mothballed Arkaim nevoie pentru a merge cu un ghid local şi o rezoluţie de arheologi! Orasul vechi este protejată şi conservată proprii săpături lor, accesul este deschis pentru turişti în unele părţi din Arkaim şi recreat şi clădiri reconstruite de probe antice. În vara apropierea oraşului vechi sunt amplasate corturi, de obicei, venit din toată ţara ezoterice şi de călătorie, atmosfera în tabăra - destul de mulţumită de sine. Hărţi şi consiliere disponibile de la "Kosmopoisk.

ABONAȚI-VĂ
Joi, 10 mai 2007 14:32
Vizualizări: 6918

Citiţi de asemenea

Ești sigur că vei primi ajutor la timp? Dezastrele climatice au loc din ce în ce mai des, dar nimănui nu-i pasă de oamen...
74
  Agricultura arabilă în zilele noastre cedează agriculturii organice. Dar problema constă în faptul că sunt f...
9211
Orașul Strășeni este unul din municipiile din țară care se confruntă cu lipsa unei stații de epurare.Potrivit Fundației ...
238
Uneori, în loc de îngrășăminte și pesticide, puteți folosi cele mai obișnuite produse, cum ar fi sarea, zahărul, ustur...
9988