ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Aroma produselor alimentare influenţează consumul lor




 

 

Oamenii de ştiinţă olandezi, au descoperit că aroma bucatelor şi textura, afectează cantitatea alimentelor consumate. Astfel, potrivit unui studiu realizat de savanţi, porţii mai mici au consumat persoanele, mâncarea cărora a fost mai aromată şi care ,au mestecat mai bine.

Olandezii, cred că aroma puternică a produsului poate reduce din consumul lui cu 5-10%.Fiindcă, nesimţind mirosul bucatelor, noi mâncăm mai mult, deoarece involuntar, ne pare că nu ne-am săturat. 

 

 

Sursa: vegopolis.ru

 

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 22 aprilie 2012 17:01
Vizualizări: 2281

Citiţi de asemenea

В прошедший уик-энд, 31 мая, в природно-культурном заповеднике Старый Орхей, в селе Бутучены, в теплой атмосфере незабыв...
119
Celebrul medic olandez Cornelius Moerman, care și-a dedicat decenii întregi studiului și tratării cancerului (a decedat ...
308
Mulți grădinari au încercat să înrădăcineze butași în apă. La prima vedere — metoda pare simplă și comodă. Dar succesul ...
217
Astronomii de la Academia Chineză de Științe din Nanjing au descoperit un fenomen neobișnuit în inima galaxiei noastre —...
318