ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Aruncă o aspirină în mașina de spălat. Rezultatul este ideal


Oricît ai spăla hainele albe vechi, ele oricum vor rămâne... gri. Cu toate acestea, pastilele obișnuite de aspirină sînt gata să risipească acest mit.

Luați cinci pastile de aspirină de 325 mg și dizolvați-le în 7 litri de apă.

Acum înmuiați hainele albe în amestecul de aspirină și lăsați-le timp de 8 ore. Mai bine - peste noapte. Desigur, puteți turna pur și simplu apă cu aspirină în mașina de spălat, dar rezultatul va fi mult mai bun dacă hainele vor fi mai întîi înmuiate.

În dimineața veți primi tricouri și maiouri albe noi. Desigur, pentru siguranță, după înmuiere, puteți spăla hainele în mașina de spălat.

Pastilele miraculoase ajută, de asemenea, să scoateți petelor de sînge. Pentru început, dizolvă aspirina în apă rece (important!), ir apoi înmoaie hainele "cu sînge" pentru cîteva ore. Nu încercați să spălați petele de sînge în apă fierbinte - deoarece sîngele va intra mai adînc în țesătură, după care va fi pur și simplu imposibil de înlăturat!

Acum nu veți mai avea nevoie să cumpărați produse scumpe de îndepărtare a petelor. Se pare că aspirina ajută nu numai oamenilor, ci și hainelor lor preferate. 

Брось аспирин в стиральную машину. Эффект идеален

Брось аспирин в стиральную машину. Эффект идеален

Брось аспирин в стиральную машину. Эффект идеален

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 23 februarie 2021 12:28
Vizualizări: 813

Citiţi de asemenea

Ești sigur că vei primi ajutor la timp? Dezastrele climatice au loc din ce în ce mai des, dar nimănui nu-i pasă de oamen...
265
  Agricultura arabilă în zilele noastre cedează agriculturii organice. Dar problema constă în faptul că sunt f...
9417
Orașul Strășeni este unul din municipiile din țară care se confruntă cu lipsa unei stații de epurare.Potrivit Fundației ...
441
Uneori, în loc de îngrășăminte și pesticide, puteți folosi cele mai obișnuite produse, cum ar fi sarea, zahărul, ustur...
10005