ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Asorti din legume

În borcanele sterilizate se pun legumele spălate (ceapă, roșii, conopidă, castraveți, morcov, dovlecei etc.), verdeață (mărar, frunze de coacăz, hrean, usturoi), condimente (frunze de dafin, boabe de piper negru). Toate acestea se pun la ochi.

Apoi turnăm apă clocotită în borcanele cu legume și le lăsăm să se răcească pînă la o stare caldă. Pregătim saramura. La 6 l de apă – 8 linguri de sare, 15 linguri de zahăr, se fierbe. După ce borcanele s-au răcit, apa din borcane se varsă și turnăm saramura în fiecare borcan de 3 litri, apoi adăugăm 4 linguri de oțet de 9% și închidem.

Citiţi de asemenea

Ce-ar fi dacă lumea nu tace, ci noi pur și simplu am uitat să o ascultăm?O ediție specială a Journal of Ethnobiology pro...
216
Ciupercile sunt nu doar un aliment delicios, ci și o sursă valoroasă de nutrienți benefici pentru sănătate. Printre aces...
281
Părinții sunt persoanele care ne oferă dragoste, sprijin și înțelepciune pe tot parcursul vieții. Cu toate acestea, în...
212
Într-o lume dominată de tehnologie, unde copiii petrec ore în șir în fața ecranelor, un bunic inventiv a găsit o modalit...
273