ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Astăzi la modă este odihna activă!
 

În industria turismului există anumite tendințe ce sunt la modă și se schimba în fiecare sezon. Dar sunt și lucruri relevante pentru întreaga lume.

Amintiți-vă că cândva a fost foarte la modă să mergi la Insulele Canare și Maldive, apoi turiști din întreaga lume s-au întors spre Asia de Sud-Est cu insula Bali sau statul indian Goa care au devenit foarte populare. Acum este clar că cea mai bună odihnă este acea care vă atrage.

De mult timp Elveția a fost aprobată ca o zonă pentru recreerea de iarnă de primă clasă. Dar vacanță de vară în pajiștile alpine de asemenea poate deveni de neuitat. Pentru o vacanta perfectă aici este totul: munți pentru aventuri, lacuri idilice, orașe interesante și peisaje rurale fermecătoare. Iar pentru cei cărora nu le place să stea cu mâinile în sân, elvețienii au inventat o distracție neobișnuită: la o fermă din localitatea Schaffhausen agenții turistice oferă călătorilor o excursie neobișnuită de patru ore prin păduri și pajiști ale fluviului Rin ... călare pe vaci de lapte. În timpul călătoriei turiștii vor lua un prânz delicios la o cafenea ecologică confortabilă. Tururi călare pe vaci de lapte sunt oferite la ferma Bolderhof din comuna Hemiskhofen, la cincizeci de kilometri de Zurich.

Сегодня в моде – активный отдых!

Călătorii cicliste devin cu siguranță o petrecere preferată a timpului liber printre rezidenții urbani. De ce să ne privim de posibilitatea de a merge cu bicicleta și în vacanță? În special pentru fanii transportului pe două roți de-a lungul malurilor Dunării în România și Bulgaria este în curs de pavare traseul pentru cicliști. Acesta va fi gata anul viitor, dar primii kilometri puteți încerca deja azi. Traseul va conecta cele mai pitorești locuri din România și Bulgaria, așa că în cursul călătoriei turiștii pot lua parte la festivaluri tradiționale, sărbători culinare și alte evenimente. Și dacă vă veți sătura de pedalare, întotdeauna vă puteți odihni pe plajele splendide din Bulgaria.

Сегодня в моде – активный отдых!

Сегодня в моде – активный отдых!

După criză Grecia își întoarce din nou laurii de țară ideală pentru o vacanță. În special ea este un loc perfect unde persoanele originale și creative își pot îndestula toate dorințele. De exemplu, pe insula grecească Skiathos este o plajă Little Banana, recunoscută ca fiind cea mai bună plaja a nudiștilor din lume! În fiecare an din toată Europa vin aici fanii culturii nudiste și invadează cu corpurile lor goale toată coasta. Infrastructura este destul de dezvoltată : aproape de plajă este o tavernă, o parcare, plantații frumoase de măslini. Și dacă vacanta de hippy nu este pe lacul dvs., stațiunea balneară Banana Beach are câteva plaje destul de respectabile pentru publicul îmbrăcat.

 

Сегодня в моде – активный отдых!

Сегодня в моде – активный отдых!

Principalul lucru pe care trebuie să-l rețineți: atitudinea neglijată față de organizarea călătoriei poate ruina chiar și odihna în paradisul planetei. Negociați cu grijă toate detaliile cu operatorul de turism. 

Sâmbătă, 18 ianuarie 2014
Vizualizări: 2791

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
493
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
204
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
279
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
152