ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Atenţie! Balsamul pentru rufe ar putea fi periculos pentru sănătate

Balsamul de rufe este un produs foarte popular, folosit deseori, ce păstrează moliciunea stofei şi îi conferă un miros plăcut.

În prezent, mulţi oameni îl folosesc pentru că în magazin este prezentată o gamă largă de aceste produse la preţuri accesibile.

Însă puţini ştiu că majoritatea balsamurilor de rufe conţin substanţe chimice periculoase pentru sănătatea noastră, mai ales pentru sănătatea copiilor.

Ca şi alţi detergenţi şi substanţe chimice de menaj, balsamurile de rufe au un efect nociv, care nu întotdeauna poate fi observat.

Deseori este vorba despre maladiile căilor respiratorii şi dermatologice, manifestate la contactul direct sau indirect cu balsamul de rufe.

A fost demonstrat că peste jumătate din balsamurile de rufe conţin cel puţin două substanţe chimice, care dăunează sănătăţii.

 

Sursa: econet.ru

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
164
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
273
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
398
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
212