ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Aveți grijă la ce vă gîndiți!

Majoritatea oamenilor dau vina pentru nenorocirile lor pe alții sau pe soartă, este mai ușor decît să-și asume responsabilitatea pentru viața lor, pentru succesele și insuccesele lor. Soarta ta este în mîinile tale. Dumnezeu nu are alte mîini decît ale tale. Citiți acest articol pentru a înțelege relațiile cauzale și pentru a înțelege că totul se află în mîinile voastre. Schimbînd doar ceva, îți vei schimba destinul.

Aveți grijă la ce gîndiți, gîndurile voastre devin cuvintele voastre.

Fiecare cuvînt care iese din gura ta vine de la un gînd conștient sau inconștient. Toată lumea poate uneori să spună vreo prostie sau să spună ceva care nu sa întîmplat cu adevărat. Dacă avem gînduri vesele, atunci vorbim vesel. Dacă ne gîndim la ceva rău, atunci cuvintele vor fi aceleași.

Aveți grijă la ce vorbiți, cuvintele voastre devin acțiunile voastre.

Tonul vocii noastre și limbajul corpului nostru nu corespund doar cuvintelor pe care le spunem - fie plăcute sau  brutale — ele corespund și gîndurilor care stau în spatele cuvintelor noastre.

Aveți grijă de acțiunile voastre, acțiunile voastre devin obiceiurile voastre.

Toate obiceiurile pe care le avem sînt create de acțiunile pe care le facem din nou și din nou. Obiceiurile pot fi rupte atunci cînd începem să întreprindem alte acțiuni care vor forma obiceiuri bune.

Aveți grijă de obiceiurile voastre, obiceiurile voastre devin caracterul vostru.

Asta este cum ne văd alți oameni. Ei nu ne pot încerca sentimentele sau nu ne pot cunoaște gîndurile, ci doar ne aud cuvintele și ne văd acțiunile și obiceiurile, care și determină cine sîntem și ce reprezentăm.

Aveți grijă de caracterul vostru, caracterul vostru devine soarta voastră.

Destinul nostru este realitatea noastră, lumea noastră. Fiecare dintre noi are o percepție unică asupra lumii în care trăim. Acest lucru se datorează faptului că noi singuri l-am creat din gîndurile noastre din trecut.

Deși de multe ori dorim ca ziua noastră de mîine să fie diferită de cea de astăzi, mulți nu obțin ceea ce își doresc, deoarece sînt blocați într-un cerc vicios în care fac același lucru iar și iar, așteptînd rezultate diferite. 

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 11 ianuarie 2022 10:53
Vizualizări: 381

Citiţi de asemenea

Se spune că știința descoperă legi deja existente în univers. Iar asta înseamnă că vindecarea unei persoane prin conșt...
2537
Agenția pentru Eficiență Energetică și Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO), anunță lansa...
146
Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ...
5929
 Rezultatele multiplelor cercetări de substanțe care se folosesc în construcții atestă că unul dintre cele mai peri...
38313