ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Bacteriile şi amAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Ei bine, doar trei zile a lucrat şi sa îmbolnăvit din nou! Ce spun autorităţile? Nu vă faceţi griji, lupta! A alerga mai repede la farmacie. Am auzit există unele antibiotice! Timp de trei zile tuturor agenţilor patogeni sunt ucişi. Şi în cazul în care acestea au fost de toate, aceste bacterii? Astfel de mici şi dăunătoare, cum ar!


Planetare Web

Bacteriile sunt foarte lungi a trăit pe planetă - 3,5 miliarde de ani. Când au apărut pe pământ nu a avut nici oameni, nici animale sau plante, ca temperatura şi compoziţia gazului de atmosferă nu erau potrivite pentru evolutia lor. Bacteriile pentru o lungă perioadă de timp, fără obositoare schimbat mediul înconjurător. Ei au inventat toate metodele actuale de susţinere a vieţii: accelerarea multiple de reactii biochimice (cataliza enzimatică), fotosinteza, respiratie, fixarea azotului, şi mai mult. Şi colonizate treptat intreaga planeta. Acestea se găsesc pretutindeni: în sol, roci, oceane, vulcani şi în gheaţă din Antarctica. "Suntem inconjurati de ele şi este formată din ei" - spune Lynn Margulis, unul dintre autorii de teoria Gaia, Pamantul. Prin urmare, există motive să se creadă că web-ul planetare de bacterii. In acest web, în acest singură reţea bacterii vii pot face schimb de gene cu celălalt. Realizări şi generarea unei specii sunt împărtăşite de toate, datorită "sari" gene (transpozonului). Printre aceste gene, iar călătorii au gena de rezistenţă la antibiotice.

dans continuu de adaptare reciprocă

Bacteriile au învăţat foarte mult, iar acum ne ajute. Imediat după naştere a persoanei corpului începe să populeze bacterii - prin nas, gură, canalul de nastere. Bacteriile în vieţile noastre foarte mult, numărul lor este comparabil cu numărul de celule din corpul nostru. Într-unul numai tractul gastro-intestinal, au existat 400 de specii de bacterii. Fiecare fel de soluţionare în nişă sale ecologice, în cazul în care nu există habitatul potrivit pentru ea şi nevoia de alimente. Corpul uman (gazdă) ajută agenţii patogeni: celulele garnitură cavităţile interne (epiteliului) substanţele secreta care atrag unele bacterii - momeli şi substanţe care se resping altele - repellente.

Între bacterii şi gazdă stabilit relaţii de cooperare, simbioza. Acest lucru, combinat cu capacităţile lor. De exemplu, bacterii adsorbit pe suprafaţa sa, fragmente de celule umane. Beneficia de acest reciprocă: bacteriile devin "lor" si nu supus la atac gazdă sistemului imunitar, dar când virusurile umane, pot intra, modul în care blocul mascată bacterii - acestea colectează virusul pe suprafaţa lor, protejând astfel de gazdă celule proprii.

Un alt exemplu de cooperare reciproc avantajoase. Bacteriile care trăiesc în intestinul gros, mănâncă, astfel că nu poate înţelege corpului uman (nedigerate resturi de alimente), şi pentru a genera astfel o enormă cantitate de căldură. Căldura este transferată în principal din jur organe: ficatul, pancreasul şi splina - şi apoi se extinde la sânge pe tot corpul. Este pentru că persoana în timpul postului este de îngheţare şi el vrea sa se imbrace calduros?

Acolo, în intestinul gros, din cauza vieţii de multe alte bacterii, se formează nevoie de ingrediente foarte: aminoacizi, vitamine B12, B3, vitamina K, succinic, acid lactic, etc Aceste substanţe sunt de reglementare din diferitele procese în organism.


Ce studii endoecology

În cazul în care bacteriile sunt bune, atunci unde sunt boli contagioase (de exemplu, holeră, difterie, febră tifoidă, etc), atunci când relaţia dintre agent şi bolii în mod clar trasate? La prima vedere se pare că dezvoltarea bolii suficient pentru a pătrunde în interiorul agentului. Dar, apoi, cum să explice caz, care în ianuarie raportate în presă şi la radio: într-una din ţările din Asia de Sud, cei trei frati au devenit bolnav cu gripa aviară (care, înirusnoe bolii), prima grav bolnav şi a murit, un alt dificil de tratat, iar al treilea a fost aparent în stare bună de sănătate, deşi agentul patogen a fost prezentă în corpul lui?

Acest exemplu arată că boala nu trebuie doar să agentul ei, dar de asemenea, condiţiile favorabile pentru aceasta (predispoziţie). Fiecare persoană are slăbiciunile sale - gâtul cuiva, tractul gastro-intestinal cineva, cineva ţesutului osos, etc Dacă există o predispoziţie, atunci există o predbolezni de stat. Predbolezni foc deranjat echilibrul dintre procesele de degradare şi de recuperare a ţesuturilor: dezintegrarea începe să domine. Cu forţele corpului de a face faţă cu ea nu poate, şi pentru a ajuta-l să vină la bacterii. Pentru aceste produse de dezintegrare sunt alimente. Şi mai multe alimente, mai intense, ele se multiplica. Sarcina a unui organism - de a păstra acest proces sub control şi localizeze concentreze bolii. Cu enzimele sale distruge bacteriile descompun ţesuturilor la pietrele de temelie "necesare pentru a construi noi celule. La temperaturi mai mari acest proces este eficient, care este de ce temperatura la 38 ° C nu recomanda reducerea droguri, cu excepţia cazului în care există pentru a face niciun element concret. Din acest motiv, nu ii pasa care se confruntă cu sentimente de foame - are totul pentru a recupera orice fel de organisme.

Deci, bacterii la sursă a bolii sunt necesare. Compara cu boala de reparaţii. În casa noastră, de asemenea, pare "o predispoziţie de a repara", adică o situaţie în care o întârziere este imposibil. Însuşi reparaţii: praf cu ferestre sandpapering, detasarea de zgomot de fundal, boala fluxurile murdare apa din tavan - la fel ca (febră, tuse, nas înfundat, dureri de cap). Bacterii sunt similare cu lucrătorii care conduce casa în ordine. Si imagineaza-ti acum că nu am putut sta haos, a eliminat lucrătorilor "- eliminate bacteriile de la vatra a bolii cu antibiotice. Praful şi zgomotul deveni mai mici. Dar pentru a trăi într-o casă nu se poate. La izbucnirea bolii nu mai este de lucru enzime de bacterii, scăderea de temperatură, se simt mai bine ... Ce reparaţii neterminată, care organismul nedolechenny - devastarea este încă acolo şi aici. În acest caz, corect să nu mai vorbim despre recuperare, dar răgaz. Odată recuperarea integrală nu a venit, deloc surprinzător, că boala a fost reluată: un focar de boală trebuie să provină de noi bacterii-muncitori, va creşte intensitatea de curăţare şi a temperaturii re-naştere. Asta în cazul în care "trei zile mai târziu, din nou şi am căzut bolnav.

În cazul în care numărul de bacterii din corp creste, suntem bolnavi. Şi dacă acesta este redus? Este acest lucru bun sau rău? Avem de multe ori simt că dacă ne curăţească de majoritatea bacteriilor, acesta va deveni mai sanatos. Dar nu! Mutarea echilibrul este mai important decât extreme. Iată un exemplu care confirmă acest lucru. Cavitatii bucale este populat de anumite microflorei. Ea se întâlneşte cu primul invadatorii bacteriene şi de viruşi şi nu e dor de ei în mediul intern. Puteţi lua analiza de salivă şi de a stabili valoarea cuprinse în acesta deşeurilor de produse de bacterii. Dacă suficient dintre ei, un om este sănătos. Dacă nu este suficient, el are tendinţa de a amigdalite cronice, otită, stomatită, etc Droguri fabricate din substanţele chimice produse de bacterii, boli bine trataţi de cavitatea bucală. Asta este, atunci când am compensa lipseşte, boala dispare. Utilizarea de antibiotice, în aceste cazuri nici un efect.

Un alt exemplu. mai mulţi experţi şi mai multe sunt sigur că dacă nu există dysbiosis, nu există nici un mediu pentru dezvoltarea de boli infecţioase. Şi pericolul nu este schimbarea atât de mult în numărul total de bacterii, ca o perturbare a echilibrului relaţiei normale între acestea şi corpul uman. În cazul în care apărarea este bine stabilit, prin peretele intestinal nu pătrunde orice bacterie străină sau viruşi, sau substanţe dăunătoare. Ele sunt absorbite de bacterii invaluit cu mucus, de tranzit trec toate secţiunile de intestin şi se lasă corpul nostru. Dacă tratămAm antibiotice, bacterii evolua în mod activ şi să devină rezistente la ei si chiar le pot folosi ca hrană şi, în plus, care se distinge pentru substanţele apărării sale, care sunt toxice pentru om. Ca urmare, o relaţie de simbioză reciproc avantajoasă a relaţiilor sunt înlocuite de agresiune reciprocă, şi pentru "război" cu fiecare parte, au un impresionant arsenal. De ce şi cum se întâmplă acest lucru sunt încă în mare parte un mister pentru a rezolva este încercarea de endoecology - ştiinţa a ecologiei din corpul uman.Toate bacteriile din lume au în mare măsură, acces la o rezervă de gene unice şi, prin urmare, mecanismele de adaptare a regatului bacteriene.
Margulis Lynn, Dorion Sagan newacropolis.ru

Marţi, 17 februarie 2009
Vizualizări: 7086

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
310
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
175
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
286
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
117