Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2013/04/tech_bamboo_bicycle_01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Bamboobee — bicicleta de bambus pentru toţi și fiecare
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Bamboobee — bicicleta de bambus pentru toţi și fiecare
Bicicleta este cel mai curat şi cel mai verde mijloc de transport. Dar nu există nici o limită la perfecţiune. Inspirat de succesul velocursei efectuate solo prin Asia, Sunny Chuah, a decis să încerce să creeze o linie de biciclete din bambus pentru consumatorii în masă. Ca urmare, s-a născut compania Bamboobee, care a anunţat pe 28 martie încasarea investițiilor pe site-ul Kickstarter.

Prima bicicletă de bambus,  Sonny a construit-o cu 3 ani în urmă și a făcut cu ea o cursă personală de o lungime de peste 6000 kilometri. Călătoria a îmbogățit călătorul cu experiența care a fost utilă la construirea modelelor în masă.

Bambusul este un minunat material regenerabil, care poate fi reciclat cu ușurință. Spre deosebire de alte soiuri de copaci, bambusul crește și se renaşte repede după tăierile  forestiere, îndreptând tulpina în cer. Caracteristicile de rezistență ale bambusului sunt de neegalat, iar forma este perfectă pentru crearea pieselor cadrului bicicletei tubulare.

Produsele lustruite din bambus sunt frumoase. Atingerea materialului natural produce senzaţii plăcute și emoţii pozitive. Sonny Chua crede că perseverența plantei spre lumină,  încarcă oamenii cu energie pozitivă. Sonny susţine că bicicletele sale sunt ideale pentru viață, muncă și  divertisment. Ele se disting printr-o calitate excepțională, confirmată de testele  International Safety, eleganţă şi frumuseţe.

 

Bamboobee - bicicleta de bambus pentru toţi și fiecare

 

Compania Bamboobee promovează pe site-ul Kickstarter două modele de bază ale bicicletelor de bambus, Revolution și Sunny. Ambele modele au mai multe opțiuni determinate de garnitură și de preț. Greutatea minimă a bicicletei Sunny - 9,5 kg, Revolution - 10,5 kg. La selectarea opțiunilor suplimentare, greutatea, desigur, creşte.

Fiecare bicicletă este asamblată manual, piesele de bambus sunt special tratate, reducând şansa de cracare. Compania a stabilit termenul de garanție pentru produsul său de 10 ani, care ar trebui să liniștească pe cei nesiguri de rezistența construcţiei.

Bamboobee acceptă orice încasări, începând cu un dolar. Printre premii stimulatoare pentru investitorii mici sunt şepci, căști pentru ciclişti și tricouri. Dar, pentru a deveni proprietarul unei biciclete de bambus din primul lot trebuie să investiţi mult mai mult decât un dolar.

 

Bamboobee - bicicleta de bambus pentru toţi și fiecare

 

Modelul de bază,  Revolution din primul lot va costa celor care se vor alătura proiectului $ 600, în timp ce prețul de vânzare al celui mai scump complet Sunny cu o garnitură suplimentară şi un asistent electric va fi $ 2300.

Proiectul de investiții Bamboobee a identificat câteva obiective. Suma minimă, care va permite producția bicicletelor de bambus este de 40.000  dolari. Judecând după faptul că în timpul primelor cinci zile au fost adunaţi mai mult de 18.000 dolari, nu va fi prea greu de a acumula această  sumă de bani.

 

 

 

Sursa: facepla.net - materiale - Kickstarter

Marţi, 09 aprilie 2013
Vizualizări: 1821

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Atunci când procesul de producție este organizat corespunzător, fiind bazat pe echipamente și materii prime de calitate,...
5
Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
83
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
263
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
57