ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Barba este direct legată de abilităţile de luptă
Studiile efectuate de către Pentagon arată că barba unui militar influenţează în mod direct abilităţile lui de luptă!

 

Tampa, Florida : uitaţi de armament sau sisteme sofisticate de orientare. Cel mai nou instrument pus la dispoziţia unităţilor militare este barba.

Într-un raport publicat de grupul de cercetare Xegis Solution, se spune că barba este direct legată de eficacitatea unităţilor militare.

"Am luat 100 persoane, dintre care 25 comandouri aveau barbă și 25 nu aveau, 25 de militari erau din unităţi de armată regulată, lor li s-a permis să crească barba în scopul de cercetare și ultimii 25 fără barbă. Toţi soldaţii au participat în confruntările militare din Afganistan".

Rezultatele cercetării au fost uimitoare, din 50 de militari avînd barbă, nimeni nu a fost rănit sau ucis, exactitatea tragerii la ei a fost mult mai mare decît la soldaţii fără barbă. La militarii fără barbă a fost descoperit un nivel ridicat de defecțiuni ai armelor personale și cu ei tot timpul se întâmpla ceva neprevăzut.

Comandantul, general James Mattis E., a emis o declarație pentru toate trupele din zonele de război:

"A sosit timpul pentru Forțele Armate să accepte faptul că bărbile salvează viețile".

"În lumina acestor informații, noi vom cere ca toți bărbații să aibă totdeauna cel puțin un centimetru de păr pe faţă. În plus, oricărei femei care-şi poate creste părul facial, se recomandă să facă același lucru".

 

 

 

 

Sursa: via-midgard.info

 

Joi, 23 august 2012
Vizualizări: 2816

Citiţi de asemenea

Peșterile cu  viermi luminoși sînt împrăștiate peste tot în lume.Cerul de noapte sub pămînt este uimitor, datorită ...
37
Tippy din Africa. Istoria incredibilă a unei fetițe!Povestea acestei fete este cunoscută în întreaga lume. Nu am putut r...
82
Programul de tranziție a civilizației umane de la epoca industrială la cea digitală, care a început la începutul anului ...
63
Am decis să petrecem aceste zile de vară într-un loc frumos, în rezervația naturală Țîpova, printre stînci și cascade....
72