ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Băuturi care curăță ficatul și ard grăsimea abdominală

Uneori credem că unele organe sînt mai importante decît altele, deoarece ele au o funcție mai semnificativă în organism.

Cu toate acestea, trebuie să precizăm că fiecare organ joacă un rol foarte important în corpul nostru, de aceea toate au nevoie de îngrijiri speciale. În acest caz, vom evidenția importanța ficatului și modul în care puteți contribui la sănătatea dumneavoastră.

Cînd un organ ”iese din funcțiune”, întregul nostru corp este afectat, fie că e vorba de ficat, rinichi sau inimă, pentru că toate contribuie la funcționarea generală a corpului nostru. În acest articol vă vom oferi unele sfaturi despre modul în care puteți să vă ocupați de sănătatea ficatului.

Aceste băuturi vă pot purifica ficatul, îmbunătățindu-i funcțiile.

Ficatul este responsabil pentru eliminarea toxinelor din sînge, deci atunci cînd funcția lui nu este îndeplinită în mod corespunzător, putem suferi de mii de probleme cauzate de acumularea compușilor toxici și a deșeurilor. În plus, putem suferi de ficat gras, hepatită și ciroză.

Ficatul are capacitatea de a se autoregenera, dar atunci cînd dieta noastră este nesănătoasă, acest proces este îngreunat, deoarece există compuși complecși care nu pot fi procesați, cum ar fi băuturile alcoolice, dulciurile și alimentele nesănătoase.

În aceste cazuri, trebuie să folosim metode de tratament care îmbunătățesc și facilitează procesul despre care vom relata mai jos:

Ceai de mușețel: preparați ceaiul de mușețel și beți-l înainte de somn, el vă va ajuta să dormiți mai bine, va contribui la curățarea intestinului gros și la îmbunătățirea funcției hepatice.

Ghimbir și apă de lămîie: fierbeți timp de cinci minute o bucată de ghimbir și o jumătate de lămîie, apoi lăsați-le să se răcească. Beți o ceașcă de acest medicament în fiecare seară timp de două săptămîni.

Fulgi de ovăz: Înmuiați în apă o cană de fulgi de ovăz timp de șapte ore, apoi strecurați și amestecați într-un blender, adăugînd o lingură de scorțișoară și un pahar de apă. Beți acest preparat cald în fiecare seară. Fibra de fulgi de ovăz va îmbunătăți toate procesele sistemului digestiv.

Urmați oricare dintre aceste metode de tratament și veți putea simți diferența.

Citiţi de asemenea

«Noua paradigmă științifică: modele posibile ale viitorului Rusiei și a lumii globale» - așa se numește studiul efectuat...
19
Nadejda Mazurova, doctor în psihologie, despre influența desenelor animate asupra psihicului copiilorDe ce astăzi copiii...
156
Dacă nu ați auzit niciodată cuvîntul "Dolmen", atunci probabil că veți întreba: "Ce este aceasta?”Dolmenele sînt una d...
136
Natura a înzestrat cu o încredibilă longevitate baobabul african - se cunosc exemplare, a căror vîrstă este mai mare de ...
167