ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Belgorod Guvernatorul va transforma satul în conacAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Guvernatorul regiunii Belgorod Evgheni Savchenko luat iniţiativa de a revigora regiunea casele de rudenie. Apariţia unor astfel de aşezări, în funcţie de autorităţile regionale, va încuraja renaşterea sate abandonate.

În depunerea proiectului de lege guvernator al regiunii Belgorod despre casele de rudenie ", a fost recomandat pentru adoptarea de către dezvoltarea de complexe economică a întreprinderilor mici şi Consiliul Regional, a declarat" Rossiyskaya Gazeta ".

Ca şef al Departamentului Regional de proprietate şi Land Relaţii Vladimir Bill Shamaev, casele ancestrale vizează dezvoltarea zonelor rurale şi nu reprezintă legislaţia locală sprijinirea dezvoltării de ferme. Potrivit lui, din ancestrale casele de stat de către guvernul regional va fi de a proteja interesele sociale importante comunităţi tribale. Acesta este să ofere informaţii despre o serie de beneficii pentru cei care decid să se stabilească în domeniul comunităţilor agricole. În special, faza iniţială nu este de aşteptat să perceapă proprietarii de moşii nu sunt impozitelor, cu excepţia terenurilor.

Bill autori, de asemenea, speranţa că mosia familiei va fi implementat în tehnologia de producţie de produse prietenoase mediului, dezvoltarea meşteşugurilor şi a turismului rural.

Notă, în conformitate cu proiectul de lege casele de rudenie sunt aşezări cu un complex de clădiri de pe teritoriul nu mai puţin de un hectar. A fost acest domeniu, în conformitate cu organizatorii locali de astfel de aşezări, este necesar ca cifra de afaceri normale de teren fără utilizarea de îngrăşăminte dăunătoare.

Trebuie adăugat, legea de moşii ancestrale ale regiunii Belgorod va fi prezentat spre examinare în Parlament, la următoarea sesiune a Dumei regionale.

Sursă

Luni, 29 martie 2010
Vizualizări: 3608

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
66
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
161
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
62
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
111