ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Beloyarov: corp sănătos, şi spiritulAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Puternice de sex masculin specii de flori se deschid larg bate de baseball greu cu un băţ grele de un băiat mai mic gol pe trunchi lui. Că, în loc de lupta spate, chiar zambete. Şi fără tranteala, suferă lovituri, cu excepţia cazului cu un bang-ului de rău augur, nu se rup ... Nu, nu un avantaj - un băţ. Am auzit aplauze tare ... Fetiţa cu o funda fără un efort vizibil de a organiza fragile umeri de legat cu banda unchiul. Un vuiet entuziast de spectatori, aplauze ...

Nu, nu se referă la circuri vizita, şi nu chiar un record deţinătorii de concurenţă ale Guinness. Aceste trucuri doar o parte din programul de vacanta, a avut loc în ziua de nastere DC ChEMK Beloyarov organizarea de agrement.

Timp de şapte ani, această organizaţie a pune la dispoziţia tuturor celor care doresc să experimenteze efectele revigorant de metodă originală de a îmbunătăţi auto-reglementare, aproape fara egal in lume. Discutate aici - un exemplu oferit de acest capacităţile tehnica a corpului uman. Pe scurt, esenţa sistemului "Beloyarov" este: absolut oricine se poate literalmente "mainile goale" de a reglementa organismul dumneavoastră şi uşor şi natural pentru a face faţă cu tot felul de boli, fără ajutorul medicilor.

Totul a început cu faptul că a doi rezidenţi din Ozyorsk (pe atunci Celiabinsk-40), Vladimir Yaroshenko si Stanislav Jukov o dată disperată de a găsi pierdut starea sa de sănătate în coridoarele spitalului, şi fără bazându-se pe Aesculapius de asistenţă, a decis să meargă în alt fel. Pentru o recunoaştere modestă a autorilor, creatori, ei au decis să nu reinventeze roata, ci doar generalizate şi sistematizată, proverbiala. Având o experienţă-limită de vârstă de strămoşii noştri (şi a noastră stră-stră-bunica şi bunicul, pentru toate intunericul nu este proşti), au pus-o pe propriile ipoteze şi le-a gasit confirmate în studii ştiinţifice cunoscute psihologilor şi fiziologilor. Experimentarea în Medical Academia Militară din Sankt-Petersburg, posotrudnichali cu Departamentul de Psihologie de inginerie - şi-a dat pe munte programul-sale de sine-ajutor şi de auto-reglementare. Devenind primul "Guineea", au poruncit în mod solemn, cu răni: Stanislav scăpa de durere în oase, şi Vladimir uitat stomac.

Am fost bucuros cu siguranţă, şi în decembrie 1994 a început un fel de centru de sănătate, denumit simbolic - "Beloyarov. De fapt, în mitologia antică slave Beloyarov - este o zeitate aprilie, care trezeşte la viaţă pe pământ şi ia de iarnă ei giulgiu. Această imagine, în funcţie de creatori, cel mai bun mod de a reprezenta oameni capacitatea lor de a trezi din somnul lor şi eliberat de povara de boli şi probleme. Şi nu este primul an de "divin" omonim justifica o astfel de cerere aldine.

Pentru un cost foarte rezonabil "Beloyarov" oferă o garanţie de vindecare pe cont propriu decrepit sale în lupta pentru viaţă al organismului. Oamenii vin aici cu boli de diferite de severitate, de multe ori torturaţi droguri, si sub indrumarea instructorilor începe reabilitarea intensivă a lansat tel.

- Masă - este doar distragere a atenţiei de la problemele de corpul principal - boala. Folosim organismului în sine pentru a rezolva această problemă, - spune Olga Platunova experienţă, un instructor cu experienţă în trecut, unul dintre "boală".

"Mulţi" începe cu exerciţii speciale pentru a coloanei vertebrale - Stretch şi extracte.
- Coloana vertebrală dreaptă - de Stabilitate (din schelet ", de bază"), mentalitatea, - spune Olga. - Persoana încetează să se ascundă ochii, se îndreptă spre viata si oamenii.
Beloyarovtsy cu experienta si diferite balet-militare care poartă într-adevăr, şi lângă ei începe treptat modest raskryuchivat fel şi nu este senil, dar înapoi îndoit. După două sau trei luni de ocupaţie, prin cuvinte şinstruktorov şi secţii lor, dispar osteochondrosis, hernie intervertebrale şi a altor vertebrate adversitate. Continuaţi prin exerciţii speciale, exerciţii de respiraţie, nutriţie, îmbunătăţirea performanţei de aproape toate sistemele de viaţă: circulator, genito-urinar, respirator şi a altor ..

În ciuda improbabilitate aparent al rezultatelor, un set de auto-reglementare nu necesită o pregătire specială, nici echipamente specifice a fost. Un singur antrenor - Stick (da, la fel o). Şi beloyarovtsev manipulare cu cinci-picior beţe în modul de arte marţiale, la o prezentare de gală ar aprecia un expert în arte marţiale, dar beţe sunt utilizate exclusiv în scopuri paşnice: acest simulator de formare plin de viaţă, se dovedeşte, de lucrări efectuează muşchii, articulaţiile, aparate vestibular, pe lângă dezvoltarea gândirii spaţiale, imaginaţia - exista o bucata de lemn!.

Următoarea fază de recuperare - studiu la nivel de psihologie, deoarece sistemul "Beloyarov" - este o sinteză a efectelor fiziologice şi psihologice asupra organismului, deoarece toate procesele sunt inseparabile şi interdependente. Tu nu se poate stabili psihic, nu de adaptare fiziologie, şi invers, în funcţie de fondatori ai sistemului, psihologi, educaţie ..

- Dacă ne simţim durere, de exemplu, în spate, se spune sistemul nervos central, în special a creierului, - spune Vladimir Yaroshenko. - Diferenţa dintre metoda noastră pe un număr de alţii că omul este conştient prin intermediul experienţei sale senzuale. El nu este doar imagina abstract ce trupul său, el începe să-l realizeze, pentru a înţelege proceselor care au loc în ea, şi începe să afecteze aceste procese, pentru a ajusta le tine ..

Şi pentru un om ar putea să braţul aceste abilităţi, el cu ajutorul unui mikromyshts de muncă speciale, meditaţie şi formare specială şi trezeşte activeaza celulele din creier care pot dormi bine, prin viaţa întregii noastre! Şi a fost atunci, înainte de om ar trebui să deschidă oportunităţi fără precedent daruyuschie tărie şi putere. Astfel, ceea ce face creierul lor şi corp de aliaţi şi "parteneri de afaceri", posesorul unui astfel de tandem devine liber de boala si de stres din influenţă externă şi de control, devenind auto-suficiente - este obiectivul de tehnici de auto-control. Si ceea ce este foarte amuzant - este disponibil pentru toată lumea!.
Y
divitelno, dar cu o astfel de rentabilitate evident "Beloyarov", el nu garanteaza si nu este deşirat ..

- Nu avem nevoie de mulţime - sale sentimentale unenterprising Jukov şi Yaroshenko. - Noi nu sunt interesaţi să vadă că ne-am dus pentru o lungă perioadă de timp şi o mare afacere. Impartasim unele cunoştinţe, iar persoana începe să lucreze autonom şi independent. Principala realizare noastre - ne invata pe oameni să înveţe! .

În plus faţă de clasele de grup sunt organizate în mod regulat ateliere, drumetii, de vacanţă adunări. În scopul de a face schimb de experienţe în sistem "Beloyarov" adresa de psihologi care lucreaza cu tineri cu probleme, antrenori de sport din şcoli şi chiar adversarii "- medici. Gloria de inovatori colegilor noştri a fost mult timp sa mutat dincolo de regiunea Chelyabinsk: urmaşii lor au creat grupul de la Moscova, Sankt-Petersburg, Minsk, Anapa, Novosibirsk, Kazahstan, şi aşa mai departe - sistemul "Beloyarov" deschis tuturor ..

Dar suporterii tehnicilor Chelyabinsk (persoane de diferite vârste şi ocupaţii, o parte semnificativă - de familie) care a reuşit să vorbească, susţin că pentru ei "Beloyarov" nu este doar un sistem, un mod de viata, o anumite poziţii ideologice, un spirit speciale. Şi această afirmaţie au succes confirmat de ziua sa, care a fost sărbătorită ca o familie, ci o scară largă. Radiază o energie extrem de pozitive, beloyarovtsy cântat cântece populare rusesti, a jucat carti, au dansat, au prostim (imagina, nu droguri alcoolice),! Condus de către părinţii săi fondatori. Ei s-au tratat pentru o vacanţă pe care demonstrativede sănătate mintală şi irovali tineret. Un tineret şi pentru limită de vârstă, sănătate şi boală, în funcţie de "Beloyarov", de fapt, un concept relativ şi este foarte relativă. Uitându-mă la modul în rândul copiilor jubilează dansând ca ochii fetele nebun castigator preklonnovozrastnaya "stralucitoare, nu a putut de acord cu ei ..

"Noi tratăm acum tuturor celor care au nevoie de bani", - spune un sceptic, continuand un argument fără sfârşit despre argumente pro şi contra acestui tip de direcţii alternative medicale. Medicina, desigur, are multe de a refuza, dar de asemenea, să asigure un contrast, este de multe ori în imposibilitatea de a, deoarece medicii sunt neputincioşi. Dar, în orice caz, oricine este liber să aleagă una sau alta modalitate de a combate boala.

Alain AVERIN

vedrussa.org.ua


Sâmbătă, 28 martie 2009
Vizualizări: 6073

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
278
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
209
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
360
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
351