ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Beneficiile de suc de dovleac

Beneficiile de suc de dovleac multe de spus. Să sublinia principalele avantaje şi să vă spun despre unele reţete pentru gătit. vitaminele B1, B2, B6, C, E şi beta-caroten; minerale fosfor, potasiu, calciu, magneziu şi fier; zahăr şi substanţe organice. Indicatii pentru utilizarea de suc de dovleac foarte mult. Copiii se recomandă ca un produs alimentar. Ei sunt încurajaţi să bea 2-3 pahare pe zi timp de 3-4 luni.

Foarte suc de dovleac util pentru ficat şi rinichi trebuie să fie o jumătate de ceaşcă o dată pe zi. Medicina populară îl recomandă pentru bolile cardiovasculare. Şi dacă aveţi insomnie, un pahar de suc va ajuta cu miere. Dacă aveţi pietre la rinichi si vezica urinara pentru a îmbunătăţi starea dumneavoastră vă va ajuta să un curs de zece zile de tratament, timp în care doriţi să luaţi o jumătate de pahar de suc de trei ori pe zi.

Dovlecel suc de conţinut de pectină afişează bine-colesterol din organism. Mananca suc de dovleaceste posibil, în cantităţi nelimitate, practic nu au contraindicatii. Nu, fiecare casa are un storcator, gatiti asa suc de dovleac, puteţi manual. Se spală, se îndepărtează seminţele şi se taie în cuburi de squash de 1 cm pe partea de jos a pan, se toarna putina apa si pune cuburi, se fierbe.

Apoi, frecati printr-o sită sau, mash, trece prin tifon. Sucul este gata! Puteţi pregăti suc de dovleac în magazin pentru iarna. Pentru 1 litru de suc, se adaugă 2.5 st. l. Zahăr, se fierbe timp de 5 minute la 90 de grade, se toarnă şi rulati banci.

O combinaţie de suc de dovleac cu alte

Deoarece gust distinctiv suc de dovleac, este diluat în De aspect 1:1 cu alte sucuri. O combinaţie bună oferă un mar, morcovi, afine, coacăze, agrişe. Retete băuturi dovleac dovleac si muraturi Se iau 3 muraturi, curate din piele, se toaca marunt sau grătar. Se amestecă sucul de dovleac, castravete murat si castraveti murati de sticlă. Adauga zahar dupa gust, sare şi piper. Dacă gatiti suc pentru copii, piper adăugaţi nu este necesară.

"Tykvitsa" în suc de dovleac adăuga o jumătate de pahar de suc de afine şi pulpă de afine, piure printr-o sită. Sare şi zahăr după gust. Dovleac şi suc de lămâie stoarce sucul din dovleci cu 0,5 kg. Pentru gust, se adaugă suc de lămâie, zahăr şi sare.

"Troika"

Luaţi două acru-dulce mere, dovleac 0.5 kg şi grătar pe o răzătoare fină, tulpina prin tifon.

500g mure spălate curat prin sită. Pastă rezultat cu un pahar mic de apă fiartă răcită, se adauga sucul. Umple cu zahăr şi lasa sa se raceasca. Aveţi posibilitatea să adăugaţi un suc, in loc de apa fiarta. Dovleac şi suc de morcov suc este foarte util pentru cei care doresc să piardă în greutate. Pentru a face acest lucru, dovleac şi sucul de morcovi este luată în proporţie de 3:1.

Carne de dovleac rămase după stoarcerea, aveţi posibilitatea să utilizaţi pentru gătit şi caserole sau oladushek. BON APPETIT şi noroc!

 

Sursa: rosii.asert.info

Luni, 11 ianuarie 2016
Vizualizări: 5140

Citiţi de asemenea

În Chișinău sînt tăiați mai puțini copaci sănătoși, dar această problemă încă există, deoarece Asociația ”Spații Verzi” ...
130
"Pădurea este mult mai mult decît vedem", spune omul de știință, ecologul Susan Simmard. Studierea pădurilor pe parcursu...
147
Tenul tânăr, indiferent de vârstă, este visul oricărei femei, dar și preocuparea nr. 1 în industria mondială a frumuseţi...
208
Inginerii italieni au dezvoltat o tehnologie accesibilă de "construire de locuințe din pămînt" împreună cu imprimarea 3D...
316