ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Beți asta înainte de culcare și veți elimina tot ce ați mîncat în timpul zilei!

Cel mai bun remediu pentru eliminarea toxinelor! Eliminarea toxinelor din organism este una dintre principalele condiții pentru menținerea sănătății.

Procesul de digestie zilnică necesită un sprijin extern pentru a elimina toate toxinele acumulate în corpul nostru.

Medicina modernă nu susține sistemul digestiv, iar medicamentele pentru îmbunătățirea digestiei au multe efecte secundare nocive. Astfel, remediile naturale sînt întotdeauna preferabile.

Acest proces ajută, de asemenea, la eliminarea excesului de grăsime de pe abdomen și promovează scăderea în greutate. Este, de asemenea, util pentru tratarea unor probleme cum ar fi diabetul, bolile cardiovasculare și hipertensiunea.

Știința medicală a dovedit că există o legătură între excesul de grăsimi și diabetul de tip 2. Astfel, prin eliminarea toxinei acumulate, puteți scăpa și de diabet, și de alte probleme de sănătate.

Iată o băutură minunată pe care o puteți consuma pentru a vă elibera corpul de toxine.

Aveți nevoie de:

Pulbere de scorțișoară – 1 linguriță.

Ghimbir ras – 1 lingură.

Oțet – 1 linguriță.

Suc de lămîie – 2 linguri.

Pătrunjel – 1 legătură

Apă – 500 ml

Instrucţiuni:

Puneți într-un blender 500 ml de apă, adăugați pătrunjelul mărunțit și amestecați pentru a obține o pastă groasă.

Adăugați 1 lingură de ghimbir ras, 1 linguriță scorțișoară pudră și amestecați din nou.

Acum verificați dacă soluția este pregătită corect și adăugați 2 linguri de suc de lămîie și o linguriță de oțet.

Amestecați bine și beți în fiecare seară, înainte de a merge la culcare.

Utilizați acest remediu timp de o săptămînă și veți pierde în greutate într-un timp scurt.

Beneficiile pătrunjelului pentru sănătate

Pătrunjelul este bine cunoscut ca un diuretic natural, deci ajută la combaterea infecțiilor vezicii urinare și a rinichilor. Acest fapt reduce acumularea de acid uric în organism. De asemenea, conține antioxidanți și uleiuri esențiale care reduc stresul și împiedică creșterea tumorilor canceroase în organism. Efectul antiinflamator al pătrunjelului reduce iritarea cauzată de sistemul digestiv.

Puteți mesteca pur și simplu frunzele de pătrunjel pentru a elimina respirația urîtă. Utilizați regulat această plantă în salate și supe pentru a elimina toxinele din corpul vostru.

Și alte ingrediente din această băutură, cum ar fi ghimbirul și lămîia, sînt foarte utile pentru sănătate. Sucul de lămîie ajută la îmbunătățirea procesului de digestie, în timp ce ghimbirul protejează organismul de infecții.

Miercuri, 14 februarie 2018
Vizualizări: 1938

Citiţi de asemenea

În zilele noastre, există tot mai multe informații că substanțele chimice de uz casnic sînt periculoase pentru sănătat...
22
Datorită familiei Silkov din satul Rakitinka, în raionul Kormilovski, regiunea Omsk, a apărut o adevărată pădure de pi...
29
Sănătatea feminină depinde în cel mai direct mod de starea florei vaginale. Acest ecosistem la scară mică funcționează p...
56
Cufundați-vă în atmosfera Scandinaviei: ceață groasă frecventă, bolovani uriași de mușchi gri, care arată ca niște troli...
129