ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Big StoneAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ecovillage "Piatra Mare".

Ecovillage Big Stone a primit numele său, în vara anului 2005, dar istoria dezvoltării sale datează de mai mult de 14 de ani. Iniţiativa de a crea ecovillage început în 1992, când familia Kulyasova (economist de educaţie şi medic), care locuieşte în St Petersburg în intruşi casa (Gangutskaya, 8), a vazut oportunitatea de a trai în zonele rurale în strămoşesc acasă în Shilykovo satul Sokolsky Districtul Vologda zonă. În acest sens, ele au fost inspirate de ideile de ecologie si eticii de mediu, au trecut la o dieta vegetariana, au început să folosească mediul tehnologie prietenoasă, formalizat în 1950 hectar de teren în cadrul agriculturii ecologice şi de grădinărit şi au pariat pe 50 de hectare de fân Chelmo River, neoficial fiind de acord cu alţi localnici de utilizare generice. Shilykovsky pădure de pin, o mlaştină mare Lacul lebedelor, râul Kubena ajunge în mijloc şi o pajişte mare de apă dat în belşug de iarbă, fructe de padure si ciuperci.


În 1993-1994. Ei au trăit acolo pe tot parcursul anului, şi a dat naştere unei a doua fiica. Dar iniţiativa lor de a crea ecovillage nu era susţinută de alţi rezidenţi ai pătrat, care a trecut de procesul de înregistrare într-o organizaţie publică, spre deosebire de afaceri şi guvern până în 2000, apoi a fost demolat la pământ şi locuitorii săi împrăştiate pe faţa pământului. Familia Kulyasova orice probleme majore specifice ekoposelentsev în primul rând, şi anume lipsa de venituri şi imposibilitatea de a completa auto-suficienţa, lipsa de suflet oameni ca şi de comunicare, incapacitatea de a oferi educaţie completă pentru copii. În 1995, au decis să trăiască în mediul rural şi de natura de 6 luni sau mai mult, dar nu pe tot parcursul anului. Restul timpului trebuia să se ocupe cu rezidenţi tradiţionale rurale, munca sezonieră.


În 1996-1997. treia fiica lor sa născut, s-au întâlnit cu mai multe familii din Vologda şi Cherepovets, de asemenea, implicate în naşteri la domiciliu, cultura populară şi cu perspectivele de mediu aceeaşi, împreună deţin o tabără de vară de familie, unde au format relaţii comunitate. În acelaşi timp, la Sankt Petersburg Kulyasova a început să lucreze ekosotsiologami, studiind relaţia în mişcarea şi asociaţiile ecovillage Ecoethics, formând ecopolicy procese ekomodernizatsii, utilizarea caracterului tradiţional (www.cisr.ru).


În perioada 1998-2000. Shilykovo în vară şi de iarnă Kulyasova familie cu colegii de la clubul Vologda "Bună ziua!" au adoptat şi de agrement jocuri de mediu, iar din 2000 - să pună în aplicare proiecte de mediu orientate (www.ecocisr.ru). În 2000-2005. 4 ori pe an, ei au sprijinit un număr mare de oameni creativi din Rusia, ţările CSI şi străine au fost efectuate în Shilykovo Solntsevorot limitează la reuniunile etno-culturale si festivaluri, care a participat la un total de aproximativ o mie de oameni. În 2005-2006. grupului de iniţiativă calatorit de trei ori în Grishino Ecovillage la seminarii calitate de co-sponsor şi de radiodifuziune în care experienţa lui şi de înţelegere (www.grishino.ecology.net.ru).


Acţiunea Echipa ecovillage Balşoi Kamen, evaluarea realităţile şi tendinţele şi potenţialul lor, în loc de curs pentru a construi ecovillage, constând din proprietari de terenuri şi locuinţe, agro-rotund duce o viaţă spirituală şi unită în cadrul comunităţii, a construit un nou concept de care poate fi rezident în ecovillage lor . Acum sunteţi interesat în care trăiesc în rezidenţilor Ecovillage şi locuitorii din zonele rurale oportunitatea de a deveni un sezon regulat ecovillage rezident rezident. Sa decis să ia ecovillage rezident al Big Stone tuturor celor care au cos de mediunaniem, care se manifestă în utilizarea termenului "ecologie" şi mai ecologic comportament, atunci când de fiecare dată când alegerea este decis să aleagă operaţiunea mai ecologic. Această condiţie este şederea regulat-sezon in Big Ecovillage Stone.

Durata de viaţă a ecovillage noastră constă în comunicare live si virtuale, programele bazate pe voluntariat şi întâlniri, seminarii, excursii si ateliere de călătorie, şi expediţii de cercetare, agricultură şi munca profesională. În prezent, Ecovillage Bolshoy Kamen are 19 sezonul regulat de rezidenţi care trăiesc acolo, a devenit o reţea de ruşi ecovillage stat membru - GEN (Global Ecovillage Network - Reţeaua Globală ekodereven), a fost www.greenlab.ru informaţii de sprijin şi rus.com www.eco-şi dezvoltarea a trei domenii: De mediu: Suntem investiga relaţia dintre ecologie şi culturii ruse, restabilirea tehnologiile tradiţionale folosite în viaţa de zi cu zi strămoşi, atunci ei aprobiruem şi de a crea reţete care sunt aplicabile la condiţiile moderne Ecovillage, precum şi aşezări rurale şi urbane. La întâlniri, seminarii predau viaţa la ţară şi a faunei sălbatice. Etnografie: Suntem studiu relaţia dintre ecologie şi rituri festivă a strămoşilor, şi apoi a petrece vacanţa Sontsevorota, care includ, în afară de ceremonii festive, o mulţime de lucru pentru a se pregăti pentru vacanţă - face haine festive, amulete, alimente şi provizii. Un rol important pentru participarea la festival este abilitatea de a canta, danseaza, joaca si dansuri condus în conformitate cu anotimpurile. La întâlniri, seminarii invata pregătirea pentru vacanţă şi riturile festive. Outreach: Noi împărtăşim experienţa noastră şi înţelegere pentru cei care vin la noi pentru reuniuni şi seminarii.

Toate cele trei linii sunt conectate în cursul unor reuniuni, seminarii şi solstiţiul de festivaluri. Pentru a face acest lucru, există 4 zone şi păşuni (de 1 ha), casă familială din lemn cu ustensile vechi, o sobă din Rusia, şi grajduri, sauna, 2 vara case, cort, barca, bucatarie tabara, echipamente, energie electrică, echipamentele de birou şi de comunicaţii mobile. Ne poate dura până la 20 de persoane din iarna şi primăvara, vara şi toamna până la 50 de persoane. Alimentar este vegetarian, bazat pe produse de agricultura ecologică şi colectare.

Citiţi de asemenea

1. Alergie.2 linguri de rădăcini tocate sînt infuzate timp de 2 ore într-un 1 pahar cu apă rece. Beți cîte 1/3 cană de 3...
154
Pregătim un ceai de ghimbir magic. El îmbunătățește circulația sîngelui, tonifică, protejează împotriva răcelii și încăl...
116
Natura ne oferă o mulțime de surse de energie ușor accesibile: vînt, soare, apă. Folosim doar o mică parte din ceea ce...
89
Cu fiecare an, impactul schimbărilor climatice globale devine tot mai perceptibil. Se crede că una dintre cauzele sporir...
64