ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Binecuvîntarea ca sursă a Puterii. Partea a 9-a. De partea cealaltă a antichităţii. Continuare

Voiam să adorm cînd am auzit relatarea lui. Ea nici nu m-a trezit din oboseală. Dar ceea ce simt eu acum este bucuria de a trăi. Este în Moldova un pelerin retras, care este gata să ne aducă pe toţi pe pămînt. Pe pămîntul, în sensul pe care nici nu-l bănuim. El a mers pe nişte căi şi a găsit pămîntul înfloritor, în comuniune cu noi, oamenii. Cu feciori şi fiice, cu strămoşi, cu neamul veşnic.

El s-a hotărît la această călătorie în trecut – cu 9 mii de ani în urmă., iar acum în viaţa lui este prezentă forţa binecuvîntării neamului. Ce înseamnă asta? De ce a trebuit să plece atît de departe şi unde sînt asemenea posibilităţi? Despre asta va fi relatarea noastră.

Este povestea unui om, care îşi caută puterea. El ştie exact ce înseamnă putere, unde o poate găsi şi cum trebuie să o aplice. El are un scop şi instrumente pentru atingerea acestui scop. Mai mult, la el vin călăuze, care îl duc direct spre acest scop. Iar bărbatul este ca un căpitan de corabie, stabileşte direcţia, iar ceilalţi îl aud şi se mişcă împreună cu el în trecut. Am mers şi noi spre locul unde se întîlneşte trecutul cu viitorul! În dimensiunea vie a pămîntului Moldovei.

Prin intermediul unui şir de articole pe ecology.md sperăm să stabilim un nou flux de informaţii, care ar face lumină asupra faptului în baza căror legi există mediul viu, din ce este compusă calea încolo şi modul de interacţiune cu el. V-am relatat vouă, locuitorilor de la oraşe despre faptul cum puteţi să vă găsiţi scopul nu în veşnica căutare, ci în ceva simplu. Cîdn ei încep să planteze livezi să organizeze propriile gospodării naturale, cînd oamenii visează. Apar tot mai mulţi oameni, care visează să fugă de realitate, nu doar de cea a oraşului, dar şi de un sistem de lucruri, asociat cu ordinea mondială globală.

Noi întotdeauna putem săe ne găsim o căsuţă, să cheltuim economiile, desigur, şi să încercăm să trăim cu ajutorul gospodăriei naturale. Puteţi să vă faceţi baie şi să începeţi să produceţi ceva, sau să investiţi în producţia mierii, de exemplu. Începi să doreşti să faci ceva cu propriile mîini. Anterior noi încercam să găsim ceva noi, să umplem golul din noi, căutînd sensul suprem al vieţii. Pînă cînd într-o zi nu vine înţelepciunea că, probabil, viaţa simplă, în griji cotidiene este o soluţie. În grijile cotidiene, în care se vede rezultatul acţiunilor tale – te-ai trezit dimineaţa, fă-ţi un plan şi iată creşti cele mai bune legume din lume sau construieşti cele mai durabile case. Poţi să ai gospodărie, să fii fericit. Adică, viaţa simplă ne deschide o nouă posibilitate de a o privi altfel, posibilitatea de a găsi fericirea în lucruri simple, clare. Acest fapt eliberează atenţia şi forţele pentru faptele legate de voinţă şi putere.

Toţi aveţi şansa să intraţi în viaţă, devenind proprietarul terenului, în mijlocul naturii în una dintre moşiile noastre ecologice, create cu puterea binecuvîntării pentru dezvoltarea pămîntului moldovenesc.

Ritualul obţinerii puterii

Ritualul obţinerii puterii a avut loc prin regresie. Acesta a fost realizat de specialistul centrului, Naghina.

Ea m-a întrebat – dar ce vrei?

Am venit şi am spus: - Trebuie să-mi amintesc calitatea atenţiei mele, acea putere şi spirit de organizare, ce vor putea crea aşezări ecologice, ca o alternativă a lumii vii pentru oameni.

Au avut loc multe mişcări intense în jurul inimii şi s-a produs o cufunare profundă în starea conştiinţei schimbate. Pelerinul a văzur un dolmen, care l-a adus în trecut, cu 9 mii de ani în urmă. În acest loc el a văzut o mulţime de oameni, printre care erau şi strămoşii lui. El le-a simţit spiritul, legătura lor profundă şi frumoasă cu lumea. El şi-a cuprins mama, care era speriată şi dezorientată. Şi i-a transmis prin această îmbrăţişare puterea şi maturitate. Ea a simţit că fiul ei a crescut şi a crezut în el. El a cerut de la părinţi binecuvîntare şi putere şi a promis că va canaliza această energie puternică a neamului spre fapte bune. Şi că nu va fi laş şi nu va produce impresii. Că faptele lui vor fi altruiste şi brave, clare şi precise. Şi că dacă se va abate de pe calea cea dreaptă, atunci canalul prin care vine puterea neamului va fi închis pentru totdeauna.

La următoarea etapă de cufundare în trecut, pelerinul nostrum a apărut singur în faţa poporului. Iar în întîmpinarea lui venea domnitorul Ştefan del Mare. Un bărbat vesel, binevoitor şi frumos, într-un veşmînt bogat, pompos, caracteristic stăpînului acestui loc, cu maniere libere, ce atrăgea şi fascina. El l-a privit pe pelerin uşor, jucăuş, dar cu încredere. El la fel a crezut în disponibilitatea moldovenilor de a se reuni cu pămîntul şi de a deveni uniţi şi i-a dat binecuvîntarea sa:

–Uşile îţi sînt deschise, în tine este puterea mea! Dar doar pentru faptele pentru care m-ai rugat!, a spus el.

O altă etapă şi din nou o stare de conştiinţă modificată

- Deci, te adresezi unui tot întreg. Ce vezi acum?

El a văzut o femeie, al cărei suflet era pămîntul. Această fiinţă cu deşerturi, oceane şi păduri. Cu toate minunile şi frumuseţile, cu schimbarea zilei şi nopţii, verii şi iernii. Ea era minunată şi binevoitoare. Zîmbind, ea i-a oferit pelerinului puterea sa pentru ca oamenii să se întîlnească pe moşiile de familie. De aici el vedea cum puterea tuturor stihiilor a început să cînte în muzica şi zborul universului.

În consecinţă, se pare că totul s-a unit

După încheierea acestei călătorii în trecut, pelerinul nostru a simţit o mare mulţumire faţă de toţi participanţii acestui ritual. Toate aceste întîlniri s-au intersectat cu toate laturile demersului său şi el a rămas uimit de rezultatele acestui zbor al propriilor emoţii.

Revenind în realitatea noastră, după acest ritual, pelerinul a devenit din nou la fel, dar el şi-a extins spaţiul. El a devenit liber. Spaţiul s-a extins şi acum el doar trebuie să-l umple cu energie, fapte.

Metamorfoză curioasă

Pe de o parte ai o formă imensă, dar eşti prea mic în interiorul ei. Şi deja de gîndeşti să urmezi mai departe. Ce ai mai putea să-ţi doreşti dacă ai obţinut totul? Totul. Toată energia e a ta. Echilibrul este construit!

Acum pur şi simplu păstrează-l în fapte, în gînduri, în emoţii în toate. În ceea ce determină conştiinţa. Rămîneţi cu demnitate, impecabili în propriii ochi.

Succes!

Anna Kunţ

Citiţi de asemenea

Probabil că toată lumea a auzit despre grîul încolțit. Într-o zi de germinare în apă, puterea vitală a grîului crește ...
324
De ce acest lucru a fost păstrat secret atît de mult timp?Numeroase studii au demonstrat că lămîia are proprietăți ant...
433
Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
331
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
393