ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Calea spre tămăduire: iertați-vă pe voi înșivă și pe toți cei care v-au cauzat durere

Deschizînd rana de pe corpul emoțional, trebuie să spălați toată infecția, toată otrava. Cum puteți face acest lucru? Un mare învățător ne-a propus, acum două milenii, o soluție: să iertăm. Nimic în afară de iertare nu este în stare să ne purifice rănile de otrava emoțională.

Iertarea este necesară pentru tămăduirea noastră sufletească. Noi iertăm, pentru că manifestăm compasiune față de noi înșine. Iertarea este o manifestare de dragoste față de noi înșine.

Trebuie să-i iertăm pe toți cei care ne-au cauzat durere, chiar dacă ne pare că fapta săvîrșită de aceste persoane nu poate fi iertată. Iertați-i nu pentru că merită iertare, ci pentru că nu doriți să mai suferiți și să tolerați această durere de fiecare dată cînd vă amintiți cum au procedat. Și nu contează cum ați fost lezat – iertați-i pentru că nu vreți dă suferiți în continuare.

Nu este vorba că trebuie să învățăm a ierta – noi avem o capacitate înnăscută de a face acest lucru. Dar ce se întîmplă? Sîntem învățați contrariul și noi permanent exersăm în a nu ierta. Desigur, cu timpul, pur și simplu ne dezvățăm să iertăm.

Găsiți în interiorul vostru copilul, ce se agită în isterie. Iertați-vă pentru mîndrie, trufie și lăsați-i! Uitați de sentimentul propriei importanțe și pur și simplu cereți iertare de la toți ceilalți și veți vedea ce schimbări miraculoase vor apărea în viața voastră.

Inițial, întocmiți o listă cu persoanele, de la care, în opinia voastră, trebuie să cereți iertare, apoi prezentați scuze în fața fiecăruia dintre ele. Dacă nu aveți timp să vă vedeți cu cineva sau posibilitate de a suna, prezentați scuzele în gînd. Apoi faceți o listă cu cei care v-au făcut rău – cei pe care trebuie să-i iertați. Începeți cu părinții, frații și surorile, copiii și soțul, prietenii, iubiții, pisica și cîinele, guvernul și Dumnezeu.

Iertați-i pe toți, conștientizați: ce nu ar face ei, nu aveți nicio legătură.

 

Sursa: ruslekar.info

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
244
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
109
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
155
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
93