ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cartea Secretelor: Tibet.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


În 1998-1999, au existat mai multe expediţii în Himalaya, organizat săptămânal "Argumente şi fapte", rusă şi oculare Chirurgie Plastica din cadrul Ministerului Sănătăţii şi Oyltreydmarket ZAO ". Rezultatul a fost o senzaţie: în munţi a fost găsit "viaţă" şi "moarte" de apă şi a găsit complex de piramide. Revizuire, inclusiv oglinzile, oraşul zeilor şi valea de deces, a fost elaborat pe baza mai multor interviuri cu cap de expediţii ER Muldasheva - opublikovannnyh în AIF.


Vii şi morţi de apă.

- Deci, ai şti că nu există apă vie undeva, şi caută în mod special pentru ea?

Книга тайн : Тибет. - Poti spune acest lucru. În primul rând, bazat pe o serie de experimente a arătat că apa este capabil de a transmite informaţii. În al doilea rând, după dezvoltarea noastră "Alloplant", care este acum folosit ca bază pentru o reconstrucţie a diferite părţi ale corpului, o nouă versiune a proprietăţilor de apă. Faptul că membrii "Alloplant" polizaharide (ei sunt cei care promovează dezvoltarea de ţesut uman) sunt de lucru sub influenţa proprietăţi speciale de apa, deoarece polizaharide sunt compuse de apă la 99%.

În cele din urmă existenţa apei vii şi morţi am fost convins microscopice studiu de electroni "Apa imunitate. A constatat că în jurul "rele" celule (infectate cu cancer, microbi şi viruşi diferite) este de gând să apa, activarea ei, "gena moarte", care îi distruge. În jurul "bun" (sănătoşi) celule colectate de apă, activarea "gena de viaţă", care promovează îmbunătăţirea funcţionării lor. În cazul în care acest mecanism este perturbată şi în jurul celulelor pacientul nu a produs mort suficientă apă, oameni suferă.

- De ce te uiţi şi mort de apă vie este în Himalaya?


- În Himalaya, a fost descoperit fenomenul Somato - atunci când yoga include o stare de auto-conservare (somn profund), apoi revenind la viaţă. Un membru al expeditiei noastre Valentina Iakovlev sugerează că mecanismul de Somato fondat tocmai pe trecerea de apă în organism, nu este încă cunoscută pentru ştiinţă patra stare.

Dacă vom accepta această versiune, putem presupune că yoga organism, este inclusă în stare de Somato produs intensiv de apă lipsit de viaţă, şi distruge celulele rău. De asemenea, sa constatat că de yoga pentru a se elibera care intră în statul Somato, este ridicat in munti de lacuri clasificate şi a apei potabile de la ei.

Din Somato yoghinilor de stat deduce, de asemenea, utilizarea apei ca acestea să bea şi frecare. Această apă este, de asemenea, luate în munţi, rezultă direct din roci în apropierea lacurilor cele mai secrete. Vom presupune că aceasta este o apă vie naturale.

- De ce yoga a fost ţinut secret timp de secole lacuri, şi va dat brusc ei?

- La primirea acestor informaţii, am înrolat sprijinul de persoane influente. A jucat un rol şi că suntem sincer: vin pentru noi cunoştinţe, deoarece noi credem India, Nepal şi Tibet, centre spirituale ale ştiinţei mondiale. În plus, am realizat în India, o serie de operaţiuni ochiul liber.

Treptat, pas cu pas a ajuns la Swami (o ierarhie pentru ascetice sau călugăr în hinduism) Chiddes Nunda. Ei ne-a spus că el ştie unde să găsească, vii sau moarte de apă. Acest om mi-a lovit. Rulează-mi expresia aceasta pentru mine a fost de finisare. Părea că el a citit gândurile mele.

Chiddes, Nanda a declarat că ştia trei dintre lac cu o apă mort. Două dintre acestea, el ne-a spus, de-a treia am s-au calculat. Cu toate acestea, din cauza pericolului de avalanşe, am putea obţine numai la lac al doilea.

- Şi ce v-aţi găsit?

r /> - Lacul este situat la o altitudine de 5000 de metri. Vara pe abordări pentru a se afla un paznic - Sikhs militante. colectează apa din lac - privilegiul de a yoghinilor şi "luminat" de oameni. Dar am ajuns în timpul iernii, prin urmare, de rupere de creştere aproape verticală de 4000 de metri, nu numai ajuns la lac, dar au fost în măsură să ia probe de apă de la adâncimi diferite. Ei au găsit o stâncă şi un "live" cascadă, a avut, de asemenea, probe. Colegul nostru Valery Lobankov folosind echipamente speciale, cercetate "stralucire" acestor ape, că acestea sunt complet diferite - în mod evident

- Yogi se bucure de aceeaşi terminologie atunci când vorbim despre apa pe care ai?

- Nu. Ei au fost de apă mort numit "sălbatic", şi de a trăi - "greu" de apă. Apropo, au spus că nu toate apă în lacul are calitati minunate, dar profunda. Pentru a obţine aceasta, yoga scufundare la o adâncime de 30 metri, cu o centură de cârpă în mâinile ei. apă adâncă este mai densa, astfel încât este uşor posibil să se păstreze în acest ţesut. Ei stoarce apa si se bea, să spele energii negative şi celulele bolnave. Apoi au urca rock si sa bea apa de viaţă, care, în opinia lor, întinereşte corpul.

- Te-au vorbesc de la sine, şi tu eşti ceva neobişnuit în starea lor observat?


- Am masurat aura aceste yoghinilor (tehnologia modernă îi permite să facă). Varsta Yoga - 63 - 83 de ani, şi de intensitatea şi lăţimea de strălucirea de aura a fost mai mare decât la tineri şi ruşi sănătoşi.

- Şi mort de apă Live este disponibil numai pentru elita sau ea poate să bea şi localnici?


- Localnicii cred: apa moarte, poate doar de yoga rang înalt, să facă acest lucru, că "trupurile lor vor fi la fel de mort, încremenit." Se ca vor bea apa cea mai mare parte a vieţii, se trata, dacă se îmbolnăvesc. De altfel, aceasta apa nu este stricat, asa ca pot fi stocate în casă.

Farmacist local este mutat treptat, departe de utilizarea medicamentelor în practica, el consideră că apa adusa de pe stânci, şi stimulează funcţia de celule sanatoase, precum şi cele, la rândul lor, inhibă celulele bolnave. "Este prin utilizarea de" greu "de apă din roci aici de 20 de ani sa întâlnit doar un singur caz de cancer", - a spus un medic local. Oamenii, a spus el, adora astfel încât această apă, ei cred că: mai bine să se nască o broasca pe malul Gangelui, în Himalaya, decât să fie un rege în orice altă ţară.

- Şi tu apa vie încercat?

- Desigur. Cu toate acestea, până când vom şti dozele necesare, astfel încât acestea să baut un pic. Aura şi sănătatea s-au îmbunătăţit în mod semnificativ.


Piramida din Tibet.

Книга тайн : Тибет.

- Ernst Rifgatovich, ceea ce este rezultatul principal al expeditiei tibetan ultima?

- Am ajuns la concluzia cu privire la existenţa Tibet cel mai mare grup de piramide din lume. grup de tibetani legate de regularitatea riguroasă cu piramidele egiptene şi mexican, precum şi Insula Paştelui, monument vechi de la Stonehenge şi Polul Nord.

Am reusit sa numere peste 100 de piramide şi diferite monumente, în mod clar orientate spre punctele cardinale şi sunt situate în jurul principala piramida de inaltime 6714 m (muntele sacru al Kailas). Afectează o mare varietate de forme si dimensiuni de piramide. Conform estimărilor tentativă, înălţimea lor din partea de jos în partea de sus a variat 100-1800 m (pentru comparaţie, piramida lui Keops este de 146 de metri).

Книга тайн : Тибет.

complex de piramide de Est în domeniul Kailash

Intregul complex piramidal este foarte vechi, atât de mult distruse. Dar, la o examinare mai atentă poate dezvăluiForma reziduală a piramide.

Pe fondul construcţiei piatra cele mai remarcabile, cu suprafata concav sau plat, care l-am numit "oglinzi". Rolul lor, după cum a arătat în prelucrarea de materiale ştiinţifice, este extrem de interesant. Am gasit, de asemenea, formarea de piatră, foarte asemănătoare cu statui uriaşe de oameni.

Astfel, avem impresia întemeiate că, în Tibet există un complex de monumente din antichitate, constând în principal din piramide.

Книга тайн : Тибет. - Nu credeţi că aţi putea confunda munţi tibetani, whimsically schimba în timp, cu piramide?

- Crezut că nu ne lasă până la finalizarea procesarea tuturor fotografii, schite si video. Pentru a evita greşelile, am folosit metoda de delimitare a muntilor. Pentru a face acest lucru, am introdus o imagine pe calculator a piramide şi munţilor, după care metoda "orb" a subliniat contururile de bază ale acestora. Aceasta a devenit în mod evident - este o piramidă sau un munte naturale.

Suntem obişnuiţi cu faptul că asocia conceptul de "piramidei" cu scopul de a piramidei lui Keops din Egipt. Dar, de exemplu, piramidele mexicane sau mai puţin cunoscute piramide din Egipt, Finlanda să aibă un caracter etape. Aici, în Tibet, ne-am întâlnit cea mai mare parte piramide in trepte. Şi munţii din jur naturale din jur nu au o structură stratificată, care ar putea crea confuzie în timpul autentificarea piramide.

Книга тайн : Тибет.

Piramida de Sud Kailash Complexul

Ea a ajutat la schita piramide, pe care am făcut în timpul expediţiei. Faptul că cifra poate fi reprezentat prin structurile tridimensionale piramidal, ceea ce face dificilă pentru a obţine atunci când faceţi fotografii sau video. Pentru o mai detaliate strânsă uita-te la fiecare piramida a trebuit să-l păstraţi pe deal, apoi trece la altul, du-te apoi în jos, apoi atunci a face desenul. Şi toate acestea la o altitudine de 5000-5600 de metri. Multe educaţie piramidal au fost grupate în complexe. Unele piramide au supravietuit bine, alţii au fost grav avariate. Dar, treptat, am realizat caracteristicile fundamentale distinctive ale structurilor piramidale şi să devină mai uşor de navigat.

- A fost, probabil, foarte dificil de a naviga pe pante la această altitudine?

- Da, desigur. În plus, în zona de piramide ne-am pierdut pofta de mancare. Prin puterea de zahăr manca. După ce a părăsit zona de piramide apetitului recuperate.

Oraşul zeilor, şi Valea Mortii

- De la legenda vechi tibetane (apropo este în concordanţă cu Vechiul Testament), este clar că în acele zile, când nu a existat nici marile inundaţii şi Polul Nord a fost amplasat în alt loc de pe Pământ "Fiii zeilor", care, prin forta a celor cinci elemente construit un oraş , care a avut o influenţă enormă asupra vieţii pământeşti.

Ne-am plimbat pe urmele această legendă, puţin câte puţin colectarea de informaţii şi încercând să localizarea unui ipotetic "Oraş al zeilor. În religiile orientale, şi în Helena Blavatsky, găsim amintim de faptul că, înainte de Potop Polul Nord a fost localizat în Tibet şi Himalaya, precum şi faptul că Polul Nord a fost considerată vatra "Fiii zeilor.

Atunci când o expediţie Himalaya în 1998, un calugar indian ne-a aratat poze cu muntele sacru Kailas, situat în Tibet, am exclamat: "Acesta nu este un munte, aceasta este o piramida imens!" La fel de surprinzător a fost similitudine. Am presupus că legendarul "Oraşul zeilor", este situat în Muntele Kailas. În plus, Nepal şi lama tibetan ne-a spus că în acest domeniu este o zona de forţe aşa-numitele tantrice. Şi accesul la acest domeniu este permis numai ", se ocupănnym "de oameni. Există, de asemenea, un aşa-numit Valea Mortii.

- Ai fost în Valea Mortii?

- Da. Am trecut Dar noi nu se retraga la un pas de calea pe care am indicat Lama..

"Valea Mortii", este situat la o altitudine de 5680 de metri şi este situat la nord de Muntele Kailas. În această vale de yoga vin să moară. Una dintre intrările în "Valea Morţii" este situat într-un munte mic la nord-vest de Kailash. Acest munte are o reputaţie foarte sinistru. Acesta este asociat cu aceasta numele vechi pentru Tibet - Titapuri, tradus din tibetană înseamnă "a rămas un diavol foame." Ei spun că de şedere în "Valea Morţii" este într-adevăr fatală - sub influenţa energiei subtile în organism poate fi îmbunătăţită prin moartea aşa-numitele gene.

- Pe pământ nu mai pete albe. Probabil, şi regiunea Tibet, unde au vizitat deja de oameni. De ce să te nimeni nu a văzut piramidele?

Книга тайн : Тибет.

Muntele Kailash (6714 m) şi mici Kailas (săgeată)

- Districtul muntele sacru Kailas, în ciuda distanţei şi condiţiile de mare altitudine, adesea vizitat de pelerini din India, Nepal, Bhutan şi chiar ţări europene. Unele dintre ele naveta aici, că s-ar uita numai la munte, în timp ce alţii au încercat să-runda Kailasa, si altii - cei care sunt mai greu - încearcă să acceseze cu crawlere prin acest ciclu de lungime mai mare de 60 km. Reprezentanţii hinduse şi religii budiste au dreptul de a trece într-un cerc sacru sensul acelor de ceasornic, reprezentanţi ai religiei antice de Bon-Po - împotriva. Credea că oamenii care completă cerc, eliberat de păcat, şi dacă el va lua cerc 108 de ori, devenind un sfânt.

Pelerini au o mentalitate specifică, care se bazează pe adâncirea de sine la o întâlnire cu ceva sacru. Aceşti oameni, depăşirea greutăţilor şi dificultăţilor, care încearcă să ajungă la locurile sfinte, în locuri aproape de divin, se deda la o meditaţie senzual. conştientizare ştiinţific de realitate pentru ei este străin şi inacceptabilă. În plus, este considerat Kailas în ţările de est, locul cel mai sacru din lume. Ne putem imagina, prin urmare, starea de pelerini.

IQ că, în această regiune au fost expeditie stiintifica, nu ne-am întâlnit. Nicholas Roerich a încercat să ajungă la Muntele Kailash, dar el nu a avut succes. Apropo, am realizat cu mare dificultate din permisiunea autorităţilor chineze să efectueze expeditie stiintifica.

Dar chiar dacă oamenii din zonă au fost înclinaţi să aibă analize ştiinţifice, cele mai dificile condiţii de mare altitudine şi furtuni de praf pot lăsa amprenta. Noi deţinute anterior în aclimatizarea grave Himalaya.

- Şi ce este scris pe muntele sacru al Kailash în textele tibetane celebru? Ai primit permisiunea de a le studia?


Книга тайн : Тибет. - Cu mare dificultate am încă permis de a studia unele dintre ele. Ei au scris că Muntele Kailash şi munţii din jur au fost construite cu forta cinci elemente. Bonpo Lama, cu care ne-am întâlnit, a explicat că, deoarece cele cinci elemente (aer, apă, pământ, vânt, foc) trebuie să fie înţeles ca energie psihică.

- Este cunoscut faptul că cei care au urcat până la vârful piramidei lui Keops, experimentat senzatii ciudate, comparabile cu transa psihologice profunde. În acelaşi timp, plat, aşa cum împodobite mexican piramide de top sunt vizitate de către mai multe persoane, şi nimic nu se întâmplă cu ei. Nu aţi încerca să se caţere în vârful cel puţin una dintre piramide tibetan?

- Tibetan Dalai ne îndemna să nu se abată de la calea ce duce spre cerc sacru, explicând că în afara partii vom ajunge într-o zonă a forţelor tantrice. Sincer-leaMTM, ocazional am plecat de la calea sus şi în jos, desen piramida. Şi chiar au fost la poalele a două dintre ele, dar, în principiu, ne-am îndeplinit legământul lama. În partea de sus a piramidei, am fost ridicat.

În plus, avem informaţii despre moartea ciudată a patru alpinişti care a crescut la unul din muntii din zona de Kailash. Toti au murit de diverse boli (în acest rapid puţin mai în vârstă) în termen de 1-2 ani, după ascensiune.

Acum, în timp, suntem multumiti ca nu a ascultat de lama. După procesarea tuturor materialelor am aflat că tibetan piramida implica piatră uriaşă "oglinda" efect care, în opinia noastră, să se aplice modificarea timpului.


Stone oglindă

 Гигантские каменные зеркала. Южная сторона - Дома счастливого камня

Giant piatra oglinzi. Latura de sud a "Casa de piatra Vesel

Ernst Rifgatovich, există o mulţime de piramide. Pe teritoriul Egiptului, de exemplu, există 34 piramide în America Latină, ei - 16. Şi în Tibet, pe o suprafata relativ mica, aţi găsit mai mult de 100. Ce face tibetane piramida de la alţii?

- Am fost în măsură să viziteze în mod repetat complexe egiptean şi piramide mexicane. Piramida tibetan în primul rând, mult mai mare (sunt doar enorm) şi!, În opinia noastră, au fost construite într-o ori mult mai vechi. Dar principala diferenţă constă în faptul că majoritatea piramide tibetane sunt asociate cu concav diferite dimensiuni, structuri semicirculare şi plat de piatra, pe care am numit figurat oglinzilor ". Acest lucru este nicăieri.

- Recent, presa a început să apară informaţii despre aşa-numitele "oglinzi Kozyrev. Un om de stiinta rus Nikolai Kozyrev inventat-circulară şi alte forme de semifabricate din metal "oglinda", în care, în funcţie de rezultatele cercetărilor sale, a schimbat cursul timpului. Există asemănări între oglinzi piatra tibetan "şi" oglinzi Kozyrev?

- Analogie, în opinia noastră, nu există. Ca Kozyrev, Time - este energia care este capabil de concentrare ("timp comprimat") sau distribuite ("timpul este întinsă"). La "oglinzi Kozyrev" Efectul a fost realizat de compresie de timp. Putem, prin urmare, cred că oglinda "piatra" Tibet poate comprima timp. Nu cu acest lucru nu există acest ciudat moartea a patru alpinişti ca acesta a crescut vechi pentru anul - probabil au devenit obiectul oglinda "? Este acest motiv Dalai ne îndemna să nu se abată de la căile sacre!

Pentru aceasta trebuie să adăugăm că, în funcţie de mulţi învăţaţi, piramidele sunt capabili să se concentreze energiile subtile, si se amesteca-le cu timpul oglinda "" poate avea o influenţă puternică asupra continuum de "spaţiu - timp." Un membru al expeditiei Serghei Seliverstov chiar numit complexe Kailasa "maşină a timpului".

- Care sunt dimensiunile tibetane "Stone oglindă"?

Дом счастливого камня - În majoritatea cazurilor, acestea sunt enorme. Luaţi de design "oglindă, care Dalai numit" Happy House de piatră ", înălţimea sa concave" oglinda "(foto 1), în conformitate cu estimările brute, este de 800 de metri, care este de aproape 3 ori mai mare decât zgârie-nori de 100 de poveste. De la nord la oglindă "este adiacente semicirculara" oglinda "din inaltimea de aproximativ 350 de metri - aproape o copie a" oglinzi Kozyrev. Latura de sud a "Casa de piatra Vesel este prezentat sub forma unui avion imens, care este în unghi drept conectat la un alt oglinda concava mare la o înălţime de aproximativ 700 de metri (foto 2).

Este curios faptul că persoanele care au intrat în interiorul "oglinzi Kozyrev," remarcat ameţeli, teamă, a se vedea aniplăci ayuschie, se vedea ca un copil şi aşa mai departe. O înălţime "oglinzi Kozyrev" de un metru 2-3. Este greu de imaginat ce se va intampla la un om, dacă locul său în spaţiu "Stone Mirror" din Tibet. În acest context, ar trebui să fie luate în considerare fantezie completă, că aceste locuri au fost concepute pentru a vă deplasa în lumi paralele, ceea ce este acum serios spun oamenii de ştiinţă proeminenţi, cum ar fi Academician Profesor A. Koznacheev Trofimov Timashev altele.

Dar cele mai multe oglinzi mari sunt pantele de vest şi de nord a piramidei principale - Muntele Kailas. Aceste pante au o formă clară plano-concav. Înălţimea acestor oglinzi "este de aproximativ 1800 metri (7 zgârie-nori 100 povestiri).

De asemenea, apare în multe mai mici, "Stone Mirror", care au o varietate de forme.

- Poate că aceste "oglinzi de piatră" acţionează ca nu numai "maşină a timpului", dar ecran, de asemenea, fluxul de energii diferite, distribuirea acestora?

Дом счастливого камня

de design oglinda pe partea de sus a dealului

- Fără îndoială, da. Multe dintre structură piramidală din Tibet au plate suplimentare "Stone Mirror", care este destul de posibil, de energie scut, "colectate" piramida, şi să le combine cu fluxul de energie de la piramida şi oglinda ". La examinarea acestor "oglindă-piramidal" structuri impresia că plat "oglinzi", au fost făcute separat şi în cazul în care taxa a piramidei. Dar cum au fost aceste piatră uriaşă a ridicat avionul, rămâne neclară.

Unele structuri oglinda sunt destul de forma neobisnuita. Uneori vârfurile munţilor se găsesc ordinare tibetane detaşată structura oglinda "(foto 3). Aparent, energiei subtile atât de diversă că, pentru screening şi de management, o mare varietate de structuri de piatră.

Din păcate, ştiinţa modernă este doar inceputul să recunoască existenţa unei astfel de energii, dar nici un dispozitiv de grave pentru studiul lor, etc Dar cei care au construit "oglindă-piramidal complexe Kailasa" (Oraşul zeilor), ştia legile subtile de energie şi de timp şi au învăţat să le gestioneze. Aceste energii, se pare, "formotropny", adică depinde de forma a structurii. Prin urmare, o astfel de diversă de piatra
design.

Sursă

Miercuri, 21 aprilie 2010
Vizualizări: 7936

Citiţi de asemenea

La 26 septembrie 1991, patru bărbați și patru femei au devenit prizonieri voluntari într-un spațiu imens construit pe pa...
140
Această plantă frumoasă poate fi întîlnită pe străzi și în parcuri în toate orașele lumii, situate în latitudinile sudic...
78
A venit primăvara, natura se trezește, a sosit timpul ca și noi, oamenii, să ne trezim, pentru că și noi facem parte din...
103
Multe lucruri în lumea noastră sînt create special pentru femei, există chiar și plante medicinale pentru sănătatea feme...
186