ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Case din materiale reciclate de la Dan Fillips (+Foto)
 

Necatând la ceea că Dan Filips construiește case din materiale secundare, acestea nu se asociază cu cocioabe. În schimb, arhitectura de-a doua viață arată ecologic și chiar elegant.

Dvs. încă aruncați dopurile de la sticle de vin și ramele vechi? În zadar! Un constructor auto-didact din Texas, Dan Fillips, a dovedit că aceste lucruri, aparent inutile, pot fi un material excelent pentru construirea unei case. Econom și de bun gust – e principiul pentru construirea casei din resturi de materiale de la Dan Fillips.

Cu aproximativ 12 ani în urmă, Dan Fillips a fondat «Phoenix Commotion» - o companie de construcții în orașul Hantsville, Texas, în care construiește case la prețuri accesibile din materiale reciclate.

Până în prezent, el a construit 14 case pe terenurile cumpărate sau primite în dar. Dan Phillips este un tâmplar, electrician și instalator autodidact. El susține că 80% din materialele folosite pentru construcție sunt reziduri de la alte proiecte de construcții, pe care le-a găsit în grămezile de gunoi sau chiar pe drum.

Dopurile uzate de la sticle de vin, care se găsesc în abundență, pot fi o formă economă de "podea de plută." "Avem o mulțime de iubitori de băutură în oraș," - ne spune Phillips.

În casele lui Phillips sunt folosite placări din resturi de lemn. Autoritățile orașului colaborează strâns cu el pentru a crea un depozit pentru materiale de construcții reciclate, în care zidarii, muncitorii implicați în demolarea clădirilor și producătorii de mobilier pot depozita resturile de materiale rămase, în loc de a le arunca la gunoi.

натуральные метериалы

натуральные метериалы

натуральные метериалы

натуральные метериалы

Sursa: rodovid.me

Vineri, 06 martie 2015
Vizualizări: 3972

Citiţi de asemenea

Această structură are o vechime de 3000 de ani și este situată în orașul Gonabad. (Iranul modern)Kyariz este considerată...
121
Condorul Andin (lat. Vúltur grýphus) - o pasăre din familia vulturilor americani, singurul reprezentant al genului Vultu...
81
Cei care consumă acest ceai, nervii devin de oțel, iar viața pare plină de bucurie și de sens...După cum știți, Ginghi...
323
Pătlagina este una dintre plantele medicinale antice. Ea era cunoscută chiar și în China, Grecia antică și Roma, aceas...
298