Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2015/01/podarok_iz_vtorsyrya2.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Câteva idei pentru cadouri prietenoase cu mediul
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Câteva idei pentru cadouri prietenoase cu mediul
Deja ne aflăm în luna în care consumerismul atinge cote alarmante. Pentru cei care se gândesc la resursele limitate ale Pământului și care vor să fie prietenoși cu mediul, Reciclare Creativă a pregătit mai multe idei de cadouri pentru Crăciun, dar și pentru alte ocazii, de ce nu. Jucării, bijuterii, genți și alte accesorii pot prinde viață din obiecte care nu ne mai sunt de folos.

Bijuteriile alternative sunt mereu primite cu entuziasm. Colierul face parte dintr-o serie de coliere realizate cu migală și creativitate. Pandantivul sub formă de leagăn este realizat din bucățele de plexiglas și are dimensiunea de 80x55mm.

 

Cercei hand made din nucă de cocos. Creațiile din nucă de cocos au fost realizate din joacă, dar s-au dovedit a fi dorite de clienții prietenoși cu mediul. 

подарок из вторсырья

 

Reciclarea deșeurilor din lemn poate fi foarte creativă. Acest papion este dovada. Papionul este inspirat din model de țesătură de ie din Maramureș și este prevăzut cu sistem de prindere reglabil și poate fi comandat pe culori și modele diferite.

подарок из вторсырья

 

RudolfCat îi face concurență serioasă lui Rudolf de Crăciun. Născut dintr-o șosetă, RudolfCat are șanse să fie noua vedetă a Crăciunilui eco. 

подарок из вторсырья

 

Indienii din vremurile străvechi credeau că visele urâte vor rămâne captive în pânza prinzătorului de vise și se vor risipi când răsare soarele. Dreamcatcherul este un obiect magic care te protejează de coșmaruri. Un cadou pentru cei care cred în magie.

подарок из вторсырья

 

Un brăduț în spirit vintage realizat din pagini de carte veche, selectată dintr-o grămăjoară de cărți trimise pentru casat. Steaua din vărf a fost realizată prin tehnica origami cu hârtie specială, migală și mult drag.

подарок из вторсырья

 

O geantă business casual spațioasă în care poți transporta lucrurile utile de zi cu zi. Curele reglabile și buzunar interior care se închide cu scai. O geantă reciclată de laptop presupune prelungirea duratei de viață a bannerelor și meshurilor publicitare prin transformarea acestora în obiecte practice și pline de culoare.

подарок из вторсырья

 

 

Sursa: green-report.ro

Duminică, 11 ianuarie 2015
Vizualizări: 1421

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
71
Atunci când procesul de producție este organizat corespunzător, fiind bazat pe echipamente și materii prime de calitate,...
39
Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
116
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
294