ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ce nu va învăța niciodată copilul la școală?

Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la matematică la biologie.

El învață totul despre cum să memoreze informațiile fără să o înțeleagă și să aleagă răspunsurile corecte în teste la întîmplare. Și singurul lucru pe care nu-l va învăța este abilitățile care îl vor ajuta la vîrsta adultă…

1. Gîndirea creativă

El nu va ști cum să rezolve problemele nestandarde și să iasă cîștigător din orice situație. Pentru că, în loc de exemple reale, lui I se va da soluții gata pentru situații care nu se vor întîmpla niciodată în viața lui.

2. Carduri Inteligente

El nu va ști cum să sistematizeze eficient informațiile și să memoreze cantități uriașe de date fără probleme. Pentru că algebra și chimia, în opinia Ministerului Educației, sînt mult mai importante.

3. Gramatica  perfectă în scris

El nu va ști cum să scrie corect o dată pentru totdeauna, fără a învăța mii de reguli diferite. Și în viața de adult, el va face, de asemenea, greșeli în texte pentru că nu a fost învățat să scrie corect. El a fost învățat să memoreze reguli.

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 29 septembrie 2020 18:30
Vizualizări: 1494

Citiţi de asemenea

Marele Zid Verde este un proiect al mai multor țări africane care este orientat spre lupta împotriva pustiirii pămînturi...
244
Un bărbat din SUA, a chemat dezinsecția. El era îngrijorat  de zgomotele ciudate care veneau din pereți. Credea că ...
935
Talentul rar al fetei a atras atenția oamenilor de știință, muzicienilor și jurnaliștilor...
763