ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ce poate vindeca frunza de dafin

Durere de gât.

La 5 frunze de dafin se toarnă 0,5 litri de apă. Puneți pe foc, fierbeți timp de 3 minute la foc mic. Folosiți infuzia pentru gargare.

Psoriazis.

La 5 frunze zdrobite se toarnă 1 cană de apă clocotită într-un termos, se lasă pe 2 ore. Se bea câte 2 linguri de 3 ori pe zi înainte de mese. Efectuați periodic cursuri scurte de 7 zile.

Otită.

La 2 linguri de frunze tocate se toarnă 1 pahar de apă clocotită, se lasă înfășurat timp de 2 ore. Dacă aveți scurgeri de lichide din ureche se picură câteva picături de infuzie caldă. Apoi închideți orificiul urechii cu un tampon de bumbac. Procedura se face de 2-3 ori pe timp de noapte.

Arsuri la stomac.

Luați cantități egale de frunze de dafin și oregano, colectat în perioada înfloririi.

La o lingură de amestec tocat se toarnă 1 pahar de apă clocotita. Se bea când simțiți arsuri și senzații neplacute la stomac.

Artrită.

La 5 frunze zdrobite se toarnă 1,5 de pahar de apă clocotită, se pune pe un foc mic, și se fierbe 5 minute. Apoi se toarnă împreună cu frunze într-un termos și se lasă pe 4-5 ore. Se bea cu înghițituri mici pe parcursul zilei. Procedura se repetă timp de 3 zile. Apoi să ia o pauză de o săptămână și se repetă tratamentul. În timpul tratamentului se ține o dietă vegetariană.

Conuri pe picioare.

Se mărunțesc 5 frunze, se toarnă 100 ml de amoniac lichid, se lasă într-un loc întunecat, până când soluția nu va deveni cafenie, apoi se strecoară și se frecționează umflăturile.

Reumatism.

La 1/2 de pahar de frunze tocate mărunt se toarnă 1 pahar de ulei vegetal, și se ține într-un loc cald timp de 10 zile. Cu soluția obținută se masează locurile cu dureri articulare. Acest ulei poate fi de asemenea utilizat pentru tratamentul rănilor purulente și escarelor.

Transpirații.

La 20-30 frunze de dafin se toarnă 0,5 litri de apă clocotită. Cu infuzia obținută se șterg zonele ce transpir. Dacă transpiră picioarele, în fiecare noapte se face baie caldă la picioare cu aceeași infuzie.

 

Vineri, 22 mai 2015
Vizualizări: 6865

Citiţi de asemenea

Astăzi vom examina cele mai periculoase și mai înfricoșătoare drumuri din lume....
206
La 26 septembrie 1991, patru bărbați și patru femei au devenit prizonieri voluntari într-un spațiu imens construit pe pa...
245
Această plantă frumoasă poate fi întîlnită pe străzi și în parcuri în toate orașele lumii, situate în latitudinile sudic...
130
A venit primăvara, natura se trezește, a sosit timpul ca și noi, oamenii, să ne trezim, pentru că și noi facem parte din...
179