ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ce să dăruim femeilor de 8 martie?

Cadoul pentru doamne și domnișoare de 8 martie este un atribut important la începutul primăverii. În aceste zile toți bărbații caută cadouri originale de 8 martie pentru iubitele lor. în cele ce urmează vom examina niște exemple de cadouri potrivit pentru femei de 8 martie și îi vom ajuta astfel pe bărbații care la moment se află în dilemă.

Cadouri de 8 martie ieftine și cu gust

O dimineață de neuitat

Începeți dimineața cu o cafea în pat, fructe și suc proaspăt stors. Cumpărați din timp o cană frumoasă sau un pahar și nu uitați de florile ei preferate. Cheltuielile sunt minime, iar efectul unui astfel de cadou este garantat.

Un buchet sau …

Credeți că lalelele sau mimoza un cadou banal de sărbătoare? Atunci cumpărați un buchet de fructe sau bomboane.

Что подарить девушке на 8 марта?

Dulciuri

Domnișoarele, precum se știe, sunt amatoare de dulciuri. Bomboane speciale hand made nu vor lăsa indiferentă nicio fată. O cutiuță de bomboane sau ciocolata preferată ar putea fi un cadou plăcut de 8 martie.

Mai trebuie să țineți minte că domnișoarele iubesc cu urechile. O poezie frumoasă, ce va însoți cadoul, va transforma modestul prezent într-un val de emoții pozitive.

Что подарить девушке на 8 марта?

Cadouri speciale de 8 Martie

Ce cadou mai bun de 8 Martie poate fi decît îndeplinirea unui vis? Posibil iubita v-a împărtășit o dorință ascunsă, iar dacă e așa și sunteți în măsură să o îndepliniți, atunci – la treabă! Cineva visează la o călătorie în țările exotice – dăruiți-i un sejur și plecați împreună, dacă ea visează să înoate cu delfinii – mergeți la delfinariu. Pentru o persoană creativă oferiți-i bilete la vreun master clas sau o înscriere la cursul de arte plastice.

O altă variantă de cadou ar putea fi o plimbare călare la aer liber. Veți petrece împreună clipe de neuitat la o asemenea întîlnire romantică.

Что подарить девушке на 8 марта?

Cina de sărbătoare

O cină romantică într-un loc neobișnuit (de exemplu, pe acoperiș) va rămîne pentru mult timp în amintirea iubitei. Mai multe agenții de organizare a sărbătorilor oferă servicii de decorare și pot crea a o atmosferă de neuitat. Seara ar putea fi condimentată de muzică live. Iar dacă aveți talent muzical și aptitudini vocale, atunci i-ați putea dedica iubitei un cîntec la chitară. O asemenea seară cu siguranță va rămîne în memorie pentru toată viața!

Что подарить девушке на 8 марта?

Что подарить девушке на 8 марта?

Voucher pentru cadouri

E o variantă universală. Practic, totul se întămplă ca de obicei – îi oferi bani, iar ea îi cheltuie. Voucherul poate fi pentru: SPA, solar, masaj, chiar și la tir.

Что подарить девушке на 8 марта?

Accesorii

În general, cea mai bună variantă este o eșarfă sau un șal, de preferință, din cașmir. Acest accesoriu nu necesită măsurări, iar împreună cu complimentele și admirația ta, te va salva în această zi. De asemenea, sunt potrivite și mănușile, însă ele, ca și brățările se aleg mai greu.

Mulți consideră de prost gust să oferi cosmetică. Însă dacă ea va vedea pe cutia cu cremă logotipul unei firme renumite, ea va uita de toate prejudecățile. Nu uita florile.

Cadouri scumpe de 8 Martie

Multe fete, într-adevăr merită cadouri scumpe de 8 martie. Dacă ați decis că și domnișoara Dvs. face parte din această categorie, atunci mergeți la un magazin de bijuterii. Fetelor le plac bijuteriile, mai ales dacă sunt din metale prețioase.

Prin urmare, un cadou excelent de 8 Martie pentru o domnișoară ar putea fi o bijuterie din aur sau argint. Acestea pot fi brățări, coliere, pandantive sau cercei. Mai bine nu dăruiți inele de 8 martie, altfel, domnișoara Dvs. va începe să măsoare imediat rochia de mireasă

Sunt însă și domnișoare care au o atitudine neutră față de bijuterii.

Acestea, probabil, preferă gadgeturi moderne. Pentru ele un cadou potrivit de 8 martie ar putea fi un notebook, o tabletă sau un iPhone.

Что подарить девушке на 8 марта?

 

Sursa: econet.ru

Marţi, 08 martie 2016
Vizualizări: 1565

Citiţi de asemenea

Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
172
În gospodăria ecologică ”VioPark Varnița” a nins. Cîmpiile, lacurile și vegetația au îmbrăcat straie albe, iar peisajele...
179
Această brînză de vaci nu provoacă fermentație în intestin, se digeră bine și are un gust plăcut. Încercați să pregăti...
431
SUA lansează primul sistem plutitor Ocean Cleanup, care va curăța oceanul de resturile de plastic, a declarat pe 8 sep...
190