ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ce se va întîmpla cu organismul dacă veți face acest exercițiu în fiecare zi

Exercițiile cu propria greutate este o metodă practică de a tonifia organismul. „Scîndura” este un exercițiu care va fi întotdeauna în vogă. De ce? Efectuarea lui nu necesită mult timp și efort, iar rezultatul va fi semnificativ. În primul rînd, „scîndura” ameliorează situația mușchilor abdominali și nu numai. Dacă veți face acest exercițiu în fiecare zi, vă așteaptă cel puțin șapte schimbări.

1. Mușchii cutiei toracice vor deveni mai puternici.

Acești mușchi asigură menținerea organelor interne. Ei participă la formarea unei ținute drepte și previne traumele spatelui. Executarea zilnică a exercițiului „scîndura” va întări acești mușchi.

2. Se va ameliora starea mușchilor spatelui

Efectuarea regulată a acestui exercițiu va întări nu doar partea de jos a corpului, dar și cea de sus. Iar aceasta va reduce riscul apariției durerilor de spate.

3.Se accelerează schimbul de substanțe.

„Scîndura” arde mai multe calorii decît exercițiile clasice pentru abdomen. Chiar și 10 minute de exerciții pe zi accelerează schimbul de substanțe. Mai mult, acest proces durează și noaptea. E un bonus pentru cei care vor să scape de kilograme.

4. Se ameliorează ținuta

Fortificarea mușchilor cutiei toracice are o influență mare asupra gîtului, umerilor, spatelui și bazinului. Efectuarea zilnică a exercițiului va ajuta la menținerea lor în poziția corectă și va îmbunătăți ținuta.

5. Se dezvoltă simțul echilibrului

Cît de mult puteți sat pe un picior? Doar cîteva secunde? Atunci trebuie să fortificați mușchii abdominali. Vă va ajuta „scîndura”.

6. Sporește elasticitatea corpului

Datorită acestui exercițiu se întind mușchii și ligamentele legate de umeri, omoplați, coapse și chiar degetele de la picioare.

7. Se ameliorează starea psihologică

„Scîndura” acționează într-un mod special asupra nervilor, întărind mușchii ce sînt activi în situații de stres. După o zi de muncă, corpul amorțește, simțiți tensiune. Drept consecință, dispoziția pică, deveniți pasivi și triști. Efectuarea zilnică a acestui exercițiu vă va aduce buna dispoziție și va avea un efect benefic asupra sistemului nervos.

Doar 5-10 minute de exerciții vă vor oferi energie pentru întreaga zi, iar repetarea zilnică – pentru întreaga viață.

 

Sursa: rus-health.info

Sâmbătă, 23 aprilie 2016
Vizualizări: 1317

Citiţi de asemenea

Pe lacurile zonei ecologice VioPark creat de holdingul Daac Hermes s-au stabilit mai multe lebede. Acest lucru îl demons...
44
1. Nu e voie să pregăti în seră un pămînt prea bogat nutritiv pentru această cultură. Aduceți (chiar din toamnă) gunoi...
309
În Asia, încă din cele mai vechi timpuri, se știa că membrele inferioare îmbătrînesc în primul rînd. În tratatele orient...
402
Astăzi site-ul www.moldovenii.md, dedicat studiului, conștientizării și promovării adevăratei istorii și culturii a Mold...
210