ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ce trebuie să cunoască şi să facă în cazul în care doriţi să face rost de copilAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

tion capacitatea de a aplica cunoştinţele. Şi acum, unele prost a învăţat să crească iepuri chetyrehkilogrammovyh timp de cinci luni, atât de mult, astfel că abordarea în cuşti trebuie să fie o dată pe săptămână.

Surprinzător, după cum vom respinge voioşie toate eficiente. Există mecanisme ale minţii care ne determina să prefere eşecul familiare de performanţă neobişnuit. Prin urmare, popularitatea oricărei tehnologii avansate este limitat la un public interesat de mic în căutarea un mod de a obţine rezultate în acest sens, chiar acum.

Cum v-aţi evalua real interes în a asigura that make cunoştinţă de cauză, uşor to suporte şi nutrit bine propriul copil his so că el, şi, prin urmare, nu aveţi probleme de sănătate, mentale şi de intelligence la naştere până la sfârşitul this viaţă? Pentru a face acest lucru, cel puţin ştiu ceva despre asta, nu?

ochiul liber, rezultatul (şi cei trei copii printre ei) arată că a adoptat tehnologia este acum în producţie în masă "Copiii sunt mult mai asupriţi şi inhibă atât dezvoltarea fizică şi mentală a omului, ne-a făcut lumină. Produsul de acest lucru critic poate fi considerat o lipsa totala de probleme ale sufletului, mintea si corpul în timpul dezvoltării, mai mult decât nivelul mediu în viaţa unui copil, o mama, de la apariţia crezut de a concepe, şi cel puţin şase ani de viaţă. Ideea este că noi încă în şcoală trebuie să aibă o foarte mare chelovekodelaniyu predare de calitate, la urma urmei, această profesie puţini oameni vor trece - şi Doamne fereşte! Cu toate acestea, în acest caz, arta de a crea oameni, aproape nici unul, şi nici trenuri.

Exact ceea ce va constitui baza de toată fiinţa noastră, este venim dintr-o predica, mai degrabă decât de tehnologie.

Acest lucru este surprinzător, dar o reteta tort nou pare marea majoritate a mamelor mai important decât reţeta fiind de copiii lor.

Fără a avea pretenţia de a fi mai mult, am adunat aici toate retetele de producţie, am cunoscut până în prezent. Desigur, nu ştiu totul! Cu toate acestea, I-am scris aici doar despre aceste moduri de acţiune (tehnologie), care ştiu sigur că acestea sunt valoroase pentru tine. Am doar o iau într-o grămadă. Mult însuşi le-a experimentat.

Poate că singurul rezultat de lectură acestui eseu este gândit dumneavoastră despre faptul ca bebelusul - ocuparea forţei de muncă decentă cu adevărat, şi nu ar trebui să o facem la intamplare, ci ar trebui cel puţin a afla cele mai bune cum sa fac. Ei bine, acesta este un rezultat bun.

2. Notă: singurul motiv pentru care vă pot pierde sensul textului, îşi pierde interesul pentru şcoală, simţiţi obosit, plictisit sau iritat prin studierea acestui text, este un ratat sau greşit înţelese cuvânt.

minte nostru este astfel încât, după astfel de cuvinte în memoria benzi este gol. Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie doar să găsească un cuvânt şi să se clarifice. Acest lucru este locul unde totul a fost bine înţeles.

3. Două mari legi care stau la baza chelovekodelaniya înţelegere, următoarele:

Q           efect asupra organismului determină mai puternic de viaţă în continuare şi de dezvoltare decât înainte a fost produs;

Q           corpul este un derivat al psihicului (de exemplu, mecanismele de minte). Normalitatea de spirit determină dezvoltarea corpului. Excepţia cazului în care, desigur, nu cu forţa buchereală otrăvuri.

Aici este necesar de a aduce o altă lege:

mintea umană este blocat şi denaturate de supravital durere fizică şi prenatale şi sudoare puii de găină. Mai devreme de durere, mai puternic mintea este blocat aici. Apoi, aceste distorsiuni a minţii afectează organismul, cauzând boli.

Din această practică urmează concluzie importantă: o pot face, şi naşterea hranit copilul astfel încât acesta va fi complet sigur de tulburări psihice şi psihologice şi psihosomatice (de exemplu, cu caracter de mentale) boală. Cu alte cuvinte, copilul dumneavoastră poate să depăşească de des pe toate aceşti parametri.

Multe dintre procesele sunt aplicabile la om, în general, indiferent de vârstă, şi să dea un rezultat pozitiv, dacă sunt aplicate.

Modulare chelovekodelanie Capitolul 1. Antenatale. Um.

Acest lucru - cele mai importante informaţii de la toate informaţiile cu privire la dezvoltarea umană. Este derivat din cartea lui Ron Hubbard "Dianetica - Stiinta moderna de Sănătate Mintală.

Acest lucru - informaţii despre modul în care mintea este blocat. Ce stabilite suplimentare în această privinţă, nu este adevărul final, dar este în întregime dovedit ştiinţific.

Noi folosim două minţi, problema decisivă a supravieţuirea noastră este foarte diferită, şi adesea în conflict unele cu altele.

mintea analitică, ca un procesor ", foloseşte creierul, precum şi modalităţile de lucru - senzaţie, memorie şi imaginaţie.

Funcţia: rezolvarea problemelor de supravieţuire infinit (prosperitate, ca indivizi, familii, grupuri, specii, de viaţă, toate fizică şi spirituală) om, şi că este, în sensul obiective ale vieţii.

Gândiţi-vă cu variaţii: nu există două pisici, cazaci, armeni, evrei, nazişti. Toată lumea - individuale, precum şi orice generalizare reduce precizia de estimare.

Calculează măsuri pentru a îmbunătăţi viaţa pentru care colectează informaţii şi compară valoarea de probabilitate, şi oferă o soluţie gata.

Lucrări în timpul prezent. Pe baza informaţiilor disponibile, ţinând întotdeauna cea mai bună soluţie. Funcţionează rezultatelor acţiunii.

mintea reactive (notă: a da un comparaţie cu pofrazno analitice minte.!) prefabricate "inteligenta" celule ale organismului, procesorul nu este. Utilizeaza mecanismele de senzaţii, memoria şi imaginaţia pentru a gestiona analitice minte.

Funcţia: conservarea omului ca un organism viu (de exemplu, ca un organism), de la moarte.

Gândiţi-vă cu identităţi: toate şarpe muşcă pe toţi evreii - viclean, toate germanii - inamicul, toate femeile - proştii şi ţărani - nemernici. Nu generalizare, este imposibil de controlat.

Nu de numărare, după cum este cazul. acumulează momente de pericol, durere şi pierderea conştienţei, adică, în pericol supravieţuirea organismului. Toate simptomele (senzaţii, fraze) pericol identifica riscul şi toate caracteristicile de securitate echivala la protecţie.

Lucrări în afara timpului. Întâlnire mai târziu în viaţă este o reminiscenţă ceva de semne de pericol sau de protecţie, a emis o reacţie emoţională, care provoacă noi să gândim şi să acţioneze în conformitate cu tonul emoţionale (un sentiment general despre viata, determinat temeri restimulirovannymi trauma cu experienţă, sau lipsa lor), dar nu real circumstanţe.

Este iritabil-mecanism de răspuns. Funcţionează cu cuvinte, nu acţiuni.

Vă rugăm, din nou, comparaţi cu atenţie aceste două nebun.

Mintea analitică atrage energie din dorinţa de a trăi un jet - de frica nu poate supravietui.

Produsul a minţii analitice - decizia privind modalităţile optime de a supravieţui -. Reactivă produs mintea emotii. Soluţii - emoţii conştientă, - neosoznavaemy.

Normal "problema> a omului pe care mintea reactivă este mai analitic, în măsura în care blochează şi denaturează informaţii pentru mintea analitică - mai mult, mai mici tonul. Ton de antagonismul, furie, ura, tensiune, frica, durerea si apatia analayzera blocarea până la 95%, rezultând în persoana face de soluţii de producţie într-un caz din douăzeci de ele.

Putem vedea că, în timp ce sub influenţa emoţiilor, act prostesc, dar gândirea este întotdeauna să justifice acţiunile noastre. Ca si batrana din Mosheva, vom pierde mintea, care se confruntă cu emoţiile negative sau, invers, euforie.

Acum, este uşor. Dacă Shaggy pic copilărie maro câine devreme, avem viata ne dispreţuiesc câini, în special - mare şi roşu, şi toate roşcat va provoca disconfort.

Dacă, în timp ce "salvat" de moartea unui întuneric ochelari mari şi un pulover gros (el a fost mana ta si spune cuvinte dulci), doriţi brunet, groase, pulovere şi tu cu siguranţă va fi ochelari de mare.

Acum cel mai important: memorie atât creierului începe din momentul de fertilizare. Acest lucru - este mai aproape de subiectul nostru! Peste 270 de zile de viaţă în interiorul mama, copil scrie o medie de câteva sute de momente de durere şi pierderea conştienţei. Toate dureri corporale pot deveni boli psihosomatice viitor. Toate cuvintele şi frazele sunt adânci sugestia hipnotica. Emotiile din acele momente va fi emoţii, în mod automat reproductibile în situaţii similare. Hranirea copilului, ne umple în mintea reactivă decât sa programat rigid atitudinea sa la noi înşine şi cu lumea exterioară.

Ca rezultat, avem un om de o inteligenta foarte limitate şi sănătate precară.

Nu pot sa cred, dar reveni la aceste puncte, conştientizarea lor şi perepodshitie un banc de memorie a mintii analitice, face un om rezonabil, sănătos şi fericit, şi cel mai important - imun la aceste probleme.

Scientologie audit Practica demonstrează că spaţiul de memorie disponibil pentru toate momentele de durere şi stare de inconştienţă de la momentul de penetrare a spermei. Astfel, suntem pe deplin responsabil pentru boala zombie si copilul nostru.

Recall principal drept două.

Impactul cel mai puternic de înregistrare din primele zile şi săptămâni de sarcină. Durerea original, testat de embrioni, "se transformă în" mecanismul de frica de durere, astfel, inclusiv mintea reactivă. Numai prenatelnye (doroodovye) durere face posibilă experienţa emotii negative (de exemplu, teama) mai târziu în viaţă. Acest lucru este important.

Mai multe perioadă prenatelnom durere, mai mult reactiv,, depinde necontrolabile pe factori externi, lipsit de conştientizare politică şi de oameni prost în viaţă. Mai mult umplut cu banca reactivă, mai omul este un animal. El mai poate folosi mintea analitică, mai rău şi de eşecul din viaţa sa.

Priviţi în jur: veţi vedea întotdeauna în jurul oamenilor. Ai obiceiuri incontrolabile şi temerile, îi place şi displace care împiedică locuiţi: la baza lor - prenatelny teama de durere.

Acum, trebuie să ştiţi două lucruri.

a) Bebelusul tau se confruntă cu dureri şi stare de inconştienţă, şi primeşte astfel un bloc regulate a minţii, denaturarea de boli psihice, sau potenţiale ale organismului, atunci când:

·            tu - isterie, frica, furie, pasiune, şoc, distragere;

· & Nbsp; tine - o greaţă puternică, vărsături, constipaţie, tu strănut, tuse prost;

·            aveţi dureri severe fizice;

·            te de hit-uri, umflături la nivelul abdomenului - toamna, lovind, împingându-te, sari, grav îndoite, prea tare.

Copilul foarte prost şi a încetinit dezvoltarea, în cazul în care:

·            tu - stare generală de rău, febră, o boală;

·            sunteţi supărat, deprimat, frică, depresie;

·            fumezi, să ia droguri, să mănânce şi să bea nici un truc murdar, fără discriminare.

Copilul dumneavoastră a experimentat durerea mai puternic şoc, care în viaţa ar fi, literalmente, în afara mintea lui sau să-l nul, dacă nu a existat o tentativă nereuşită de avort.

Tu - duşmani pe viaţă, dacă aţi încercat să scape de mijloace fizice sau chimice sale. Vă rugăm să faceţi concluzii.

b) În toate cazurile enumerate într-o), vă rugăm să fiţi liniştit, ca un peşte, şi lasă tăcerea care înconjoară bine si te ajuta la tăcere. Orice expresie, indiferent cărora li se adresează într-un asemenea moment ar fi o sugestie care pot fi implicate în viaţă, dacă mintea reactivă "vede" o situaţie similară, şi apoi persoana va deveni dependent de această sugestie, şi acest lucru face parte din orice distragere a atenţiei.

Dacă sunteţi în necazuri, pune degetul la buze! Nu porniţi aparatul de radio şi televiziune. În primul rând trebuie să facă faţă situaţiei. Şi apoi - râd, vorbesc, vorbesc despre orice fel de prostii, sau canta, dar numai dacă te simţi bine, dar dacă nu - ar trebui să fie o tăcere mort!

Acum putem mai inteligent să se uite la comunicarea şi percepţia.

Comunicare

Sunteti deja insarcinata? Ai doua. Sigur, aveţi două de o lună, uneori doi. Prin urmare, trebuie să ştiţi de la data probabilă de fertilizare. Din acea zi - aveţi două.

Voi doi, deoarece copilul următoare este deja umplut de banca de memorie. Prin urmare, acolo unde este posibil - nu "I", dar - "noi".

"Salut, aici suntem noi! Mulţumesc, vom fi bucuroşi. Şi că suntem, poate, la nimic. Hei, iti place? Corect? Păstraţi nasul tău vântului, şi voi încerca. "

Dacă doriţi ca în viitor omul tău a fost contact şi sociabil - iar acest lucru depinde în mare măsură succesul vieţii sale - comunica cu el, ca un prieten. Comunica vesel, uşor, în proză şi versuri, cântă la el, discuta probleme de afaceri, declarând că "pentru" zhist, citite cu voce tare.

Nu Lisp - să audă vorbirii umane şi de învăţare de vorbire. Vorbesc rusa, armeană, engleză sau PAR - dacă sunt în ordine, nu. Dar dacă - să fie linişte, vă rugăm să fiţi liniştit!

Percepţiile

Corpul nostru are mai mult de senzatii patruzeci de ani. Toate acestea sunt scrise în băncile de memorie atât mintea - sau una sau alta. În mod evident, aceste înregistrări sunt relevante pentru a crea o imagine copil din lume.

Printre ochii noi percepem lumina si intuneric, luminozitatea, contrastul graniţa dintre lumina si umbra, punct, linie, culoare, margini, distanta, volumul, forma, aranjarea reciprocă, şi toate tipurile de mişcare.

La fel de zvon diverse - acest volum, înălţime, timbru, ritm, tempo-ul, la distanţă, volumulLea, mişcarea de sunet, asocierea si armonia de sunete diferite.

Percepţii au un mecanism non-celulare, şi scrie, modul de utilizare, şi fără ajutorul simţurilor. Acest lucru pare paradoxal, dar altfel, este imposibil să explice reproducerea completă a tuturor senzatiilor, în a reintra pe punctele de aproape de prima divizie de ou.

Acest lucru - de fapt, şi să ţină seama mai bine de ea. Copilul ar trebui să aibă o bună înţelegere a lumii noastre, şi ar fi mai bine dacă el vrea să fie aici. Nu e de mirare indienii înconjurat de frumuseţea viitoare mama, frumusetea muzică şi tămâie, şi ea poruncit modul în care puteţi petrece mai mult timp în grădini şi parcuri, ascultând pasari cantatoare şi susură fluxuri, şi a sfătuit-o să mănânce doar fructe gustoase.

Desigur, noi - nu indieni cu India lor. Dar putem planifica sarcina (cel puţin primele patru luni), astfel încât în acest moment pentru a primi mai mult de plăcerile de obicei, în sensul de frumusete, mai ales ca acesta - este vitală. Şi putem nota că alcoolul, afumate, sărate, dulci, proteine de origine animală şi amestecuri de carbohidraţi şi orice produse ultrasinteticheskih, cum ar fi bauturi chimice şi dulciuri, duce la formarea de produse de degradare toxice, care sunt încadrate prin placenta la copil de sânge, precum şi prin fetale balon în lichidul amniotic, sunt pentru un atac chimic.

Concluzii Capitolul 1. "Prenatal perioadă. Um.

1) singura cauză a tuturor aberaţiilor mintal, afecţiuni psihice şi boli psihosomatice sunt de înregistrare cu jet de durere şi stare de inconştienţă în perioada prenatală.

Fătul simte durere şi îşi pierde cunoştinţa "ori de câte ori vă aflaţi într-o stare de afectează emoţional, durerea, suferinţa psihică, impactul la nivelul abdomenului sau sexul vaginal este activ.

Noi nu poate face nimic mai mult decât respectarea normelor de gestaţie, cu excepţia jet de umplere banca bebelusul tau pentru a obţine un mare succes, noroc şi persoană sănătoasă.

2) Fiecare frază, locul în bancă reactivă, este o sugestie care nu se pot anula nimic, cu excepţia cazului de audit (neutralizare tehnologia reactive Bank).

Mentale drepturile aberaţii constă în sugestii astfel,. Prin urmare, dacă iubeşti pe aproapele tău, să fie silenţios, ca un peşte în cazul în care nu este drept. Mai ales strictă tăcere ar trebui să fie observat în jurul femeii gravide şi mama viitorului sine, daca nu am în necazuri.

3) Comunicaţi cu copilul dumneavoastră de la începutul sarcinii, dar discursul dumneavoastră trebuie să fie corectă, şi starea de spirit - bine.

4) Planul de sarcina dumneavoastră (dacă nu primesc de viaţă!) Deci, ca şi, astfel, transmite copilului plăcerea estetică şi de a crea în el o bună înţelegere a lumii noastre. Omul le-aţi făcut la lumina, va fi ferit de necazuri în măsura în care aţi reuşit să respecte recomandările şi să ia în considerare faptele raportate în acest capitol.

Acest lucru, de altfel, înseamnă că, înainte de a decide să poarte un copil, trebuie să atingă un nivel ridicat de sănătate personal şi optimism. Despre Sănătate - capitolul următor.

Capitolul 2. Prenatale perioadă. Organism.

În primul rând - informaţii-cheie în acest capitol. Aceasta este - trei puncte.

a) Putem spune că, într-o mare măsură, de bunăstare a corpului unui copil este un derivat al bunăstării mama corpului.

Desigur, acest lucru - nu este o întrebare simplă, dar, în general, puteţi presupune că copilul va fi fizic normale în măsura în care normal tine. Vreau să spun în condiţii normale de stat a activitatii practice, vigoarea, precum şi lipsa totală de expunere la orice boală. Această condiţie nu este dificil de realizat în trei-patru luni. Credeţi că acest lucru este perfect pentru tine pentru nimic? Poate doi. Dar va trebui, şi copilul este bun mediu vital pentru o pregătire bună pentru ieşire, şi viaţa în lumea noastră. Tu faci corpul omului, temelia succesului de acest lucru - curate, magazin de aprovizionare cu energie intactă, echipamente de lucru activ - corpul tau.

Desigur, ne strice buna noastre de sănătate a copiilor deja născuţi, şi acesta va fi considerat mai târziu, dar baza de sănătate este prevăzută înainte de naştere şi! "Nu cred că nu sunt capabili de a avea un copil bun. Dacă sunteţi ghebos, sau cu un singur picior, chiar dacă - gemeni siamezi, este irelevant pentru problemele copilului, corpul si sufletul active şi curat.

Psihozele şi nevrozele pur si simplu nu este moştenit - acestea sunt transmise prin jet de înregistrare prenatale, şi dacă respectă normele din capitolul 1 de gestaţie, bebelusul tau va fi mult mai înţelept să înconjoare copiii mamelor bogate.

Pe scurt, de la punctul a), putem concluziona:

Cultivarea - nu e darul lui Dumnezeu, si tehnica precisa, şi succesul depinde de precizia de aplicare a acesteia este mult mai mult decât datele iniţiale.

b) există o, acum se cunoaşte cu exactitate, pe motiv că poate provoca boli psihosomatice ale corpului, în ciuda severităţii de curăţare şi activităţi recreative: gimnastica, calire, mâncare bună şi organismele curat. Şi din acest motiv - ton scăzut.

mai mici antagonismul Tone, înseamnă că de mult de lucru a fost implicat în înregistrări prenatale de durere, că curba din viaţa ta refuzat să moară. nivelului de sănătate şi de imunitate, activitatea fiziologice, definirea şi purificatoare de lucru a filtrului intern este proporţională cu teren. Am văzut o mulţime de dovezi ale acestei legi. Desigur, aţi reuşit să le facă, dacă nu tracţiune în durerea ta, atunci nu vor suferi, chiar şi în tonurile joase, dar - astfel de oameni unitate.

Aproape toate dintre noi să apară de mai jos antagonismul a bolii, iesi ciorchini întregi de boală în zona de durere şi depresie, şi nu vine de la colapsul organismului în zona de apatie şi inutilitate. Grave singurul motiv pentru care puteţi amâna sarcina lor până la vremuri mai bune, este frecvent stă dvs. la partea de jos a sunetelor scara, mai ales - în furie, anxietate, durere şi apatie.

Scientologia Zonei Libere este de formare pentru a înţelege şi elimina multe cauze de ton mai mici. Copilul dumneavoastră nu ar trebui să înveţe cum să mai mici de apel - distrugator şef de viaţă.

c) Care sunt criteriile pentru a judeca normalitatea de dezvoltare a copilului dumneavoastră?

Un organism viu este în creştere - împartă celulele, creşterea greutăţii corporale, dar în acelaşi timp, şi a dezvoltat - organelor sale şi reflexe realizarea activităţii funcţionale.

Ultima - mult mai important pentru viata decat marimea corpului.

inima Omul are deja două camere şi începe să scadă în cazul în care embrionul ajunge la dimensiunea de doi milimetri. O săptămână mai târziu, mănunchiuri de celule destinate pentru a deveni musculare, începe să încerce să scadă, de capturare primele semnale au izolat deja viitorul a creierului.

Marimea corpului şi maturitate fiziologică - nu unul şi acelaşi lucru.

În primul rând - este important pentru asistente medicale care completează registre. În al doilea rând - de fapt arată dezvoltarea şi viabilitateaArista copil. Pentru aceasta, el a deschis ochii in 60 de e-IA Arshavsky - doar, nu mai există în ţara noastră, un expert în fiziologia de nou-născuţi, care a lucrat la Kiev. El a arătat că mărimea şi greutatea sunt normale şi trebuie să fie foarte diferite, deoarece este determinată genetic, şi nu definesc bunăstarea copilului dumneavoastră.

Dimpotrivă, cele mai multe s-au dovedit cel mai mare neamenajat, bine hrănite nou-născuţi. Un copil ar trebui să distingă greutate medie si normal.

Medie - media aritmetică greutăţi diferite de copii, a adoptat un motiv oarecare, norma.

Normal - greutatea unui copil bine dezvoltat, cu caracteristică tocmai pentru marimea corpului său, deoarece greutatea unei dezvoltat, matur copil bine şi este normal pentru el.

La fel ca mărime, şi chiar timpul naşterii - copilul se naşte atunci când este copt, şi sarcină normală ar trebui să ia 270 ± 45 de zile.

Arshavsky descrie semne de maturitate fiziologică a copilului:

ü         de culoare roz;

ü         hypertonicity bun (reflex de tensiune, ceea ce duce la compresie a corpului într-o minge) muschii;

ü         reflexe exprimat: suptul, apucarea, călcâi.

pielea roz înseamnă că-capilară mecanism de piele de transfer de căldură este gata să lucreze, iar copilul este capabil pentru a ridica temperatura a pielii şi împrejurimile cald, de exemplu, o pătură, şi se salveze de la răcire.

Hypertonicity, de exemplu, tensiune musculară constantă, astfel încât este dificil să se indrepta braţelor şi picioarelor copilului - un acord, de asemenea, duce la economii de pierderile de căldură prin reducerea spaţiului de transfer de căldură şi de căldură muşchi de lucru.

Reflexe: copilul trăgîndu-şi suge copilul piept comprese puternic totul despre mâinile ei, se mută copilul picioare, ca şi cum ar preliminar în cazul în care să se atingă de picioare.

Imature - lent, nu merznuschih lua copiii la san (mai mult de jumătate din cei acum, şi printre ele - "stimulat" de artificial extrudat înainte de termen scopurilor sale după ce a atins 270 de zile de la data stabilită de medicul ginecolog, de altfel, destul de arbitrar) I. Arshavsky conduce rată cu impactul factorii naturali severă - apă rece şi a foametei, care stimuleaza puternic, şi nu numai rămase în urmă copiii, cum va fi arătat în capitolul "hrana placentar.

Pe această - cartea Arshavsky.

Constatările principalele informaţii: copilul este puţin probabil să fie mai sănătoşi decât tine.

Cel mai decisiv aici - ton, acesta trebuie să fie ridicat. Cu toate acestea, puteţi corecta deficienţele şi care transportă o durată de viaţă ", precum şi criterii pentru dezvoltarea copil sunt indicatori de maturitate fiziologică, şi nu greutatea corporală.

Elemente de "fizic" tehnologie

(Sunt conştient de modul în care încordate
separare a mintii si a corpului, dar ...)

1) nutriţie placentar.

În cazul în care sângele mamei si a copilului ar fi fost direct legată de cât mai mulţi oameni cred că până în prezent, copiii rare, s-ar fi supravieţuit până la naştere, şi rasa umană, pur şi simplu nu ar apărea, împreună cu toate mamiferele, planeta noastră confortabil.

Din fericire, totul este diferit: fluxul de sânge în copilul dumneavoastră, separat, şi produsele alimentare şi de oxigen pentru un copil "trage" prin peretii capilarelor.

În acest scop, peretele uterin este un loc cu o mulţime de capilare - placenta. Este adiacente la delta "capilar" - copilul ombilical.

"MsoNormal"> Un astfel de mecanism are două consecinţe importante.

a) placenta - filtru. Fără el în sângele copilului ar cădea toţi agenţii patogeni şi a toxinelor (otrăvuri) natură organică, care este saturat cu sange a unei mame medie, cum ar fi varza - varza.

Cu toate acestea, substanţele simple - de alcool, sare, zahăr, acid, etc - de a pătrunde prin această barieră.

Dacă nu se adaptează dieta ta, sângele dumneavoastră este saturată cu ei peste măsură, şi copilul se îmbată şi otrăvit cu tine, dar prejudiciul este mai puternică decât tine.

b) O doză de nutriţie şi de oxigen depinde de debitul de sânge de copil, adică, el reglementează lui hrană şi de respiraţie în acelaşi mod ca şi noi.

Şi dacă sânge - lipsa de hrană şi oxigen, el nu este suferinţă, dar pur şi simplu începe să se mişte în mod activ, creşterea vitezei de circulaţie a sângelui său.

Este o mişcare activă copilul dumneavoastră este cauza lui dezvoltării fizice rapide şi maturitate. În sânge trebuie să fie un deficit.

Acest lucru înseamnă că starea ta normală trebuie să fie o mişcare activă şi participarea activă la viaţa,. Când îţi este foame şi respiraţia ta de predare, bebelusul tau se dezvolta rapid, castigand o viaţă!

În timpul beremennos

Citiţi de asemenea

Prezența urmelor de prelucrare și prezența coloanelor simetrice netede sub baza sa exclud posibilitatea unei formări nat...
153
Casele neobișnuite în stil terasă și străzile înguste și labirintice din Mardin amintesc de moștenirea arabă prin stilul...
126
Nu, nu e sfîrșitul lumii! Și nici un tsunami! Și nici Photoshop! Nu sînt nicifotografii dintr-un film apocaliptic!Aceste...
121
Scara a suferit cel mai probabil un proces de calcificare. Apa de ploaie care curge de-a lungul perimetrului calcarului,...
108