ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cea mai ecologică școală se află în Hong Kong
 

Școala Sing Yin din Hong Kong pentru copiii din familiile cu venituri mici a fost numită "cea mai verde din lume". Astfel au borezat-o experții din Consiliul US Green Building , care se ocupă cu certificarea diferitelor clădiri pentru conformitatea la standard eco-LEED.

Acest exemplu arată că clădirile verzi pot fi folosite nu numai de reprezentanți ai elitei bogate. Școala este dotată cu panouri solare, acoperisul ei a adăpostit spatiile verzi.

Clădirea găzduiește de asemenea o grădină de bambus generatoare de oxigen, o fermă ecologică și un acvariu de corali. Interioarele școlii sunt iluminate cu lămpile LED, care lucrează în colaborare cu senzorii de mișcare pentru a îmbunătăți eficiența energetică a sistemului de iluminat. În lunile de vară, ecranele speciale vor umbri clasele, reducand nevoia de aer condiționat. Angajații instituției de învățământ intenționează să familiarizeze elevii cu importanța protecției mediului înconjurător și stilul de viață sustenabil.

Самая экологичная школа находится в Гонконге

Самая экологичная школа находится в Гонконге

ABONAȚI-VĂ
Luni, 18 noiembrie 2013 11:04
Vizualizări: 2000

Citiţi de asemenea

Oamenii de știință ruși au făcut totalurile unui experiment care a durat 24 de ani în pădurile din regiunea Moscovei. În...
505
Fundația Ecodava, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru a organizat o acțiune ecologică în Parcul Valea Trandafiri...
618
Arborele Dragonului atinge o înălțime de 20 de metri, iar diametrul bazei ajunge pînă la patru metri....
718