Cea mai mare înălţime a roţii de bicicletă

/ Vizionări: 8100

Cea mai mare înălţime a roţii de bicicletă

 

La prima vedere, poate părea că bicicleta modernă a atins idealul său  şi nu poate fi transformată, dar de la apariţia sa, bicicleta a fost în mod constant îmbunătăţită şi zicala "de ce să inventăm bicicleta" este justificată: într-adevăr, de ce să inventăm, atunci când putem îmbunătăţi ceea ce există deja. Şi aici cea mai bună îmbunătăţire se poate referi la creşterea vitezei. Acest lucru poate fi atins în cazul dacă se va mări înălţimea roţii.

 

Cea mai mare înălţime a roţii de bicicletă

 

Anume de acest lucru şi s-au ocupat specialiştii din atelierul Parker Brothers Choppers, care se distinge prin crearea unui design neobişnuit în domeniul tehnologiei motocicletei. Specializarea acestui atelier sunt anume motociclete. De exemplu, experţii au reuşit să creeze o copie exactă a unei motociclete cu roţi largi din filmul "Tron: Moştenire".

 

Cea mai mare înălţime a roţii de bicicletă

 

Unul din elementele principale, care va contribui la creşterea vitezei, sunt roţile mari. Roţile instalate pe bicicleta "Bigwheel» în studioul Parker Brothers Choppers sunt cele mai mari din lume, montate pe o bicicletă. Datorită lor, precum şi construcţiei speciale, aparatul poate dezvolta o viteza incredibilă pentru bicicletă până la 85 km/h. Înălţimea roţii «Bigwheel» a intrat in Cartea Recordurilor  Guiness, în diametru cercul constituie  112.5 cm.

Construcţia aparatului include un sistem special de pârghii, care sunt conectate la pedale, astfel de sistem permite un transfer mai efectiv al eforturilor ciclistului la roţi. Cu toate acestea, nu fiecare poate accelera viteza bicicletei până la 80 km/h, este în puterea numai unui om dezvoltat, din punct de vedere fizic.

 

 

Sursa: hontos.ru