ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cea mai rapidă rețetă de cașcaval

E cu mult mai bun decît cel din magazin!

Ingrediente:

Brînză de vaci (cel puțin 9%) – 500 g

Lapte (gras) – 500 ml

Unt – 50 g

Bicarbonat de sodiu – jumătate de linguriță

Ouă – 1 buc.

Sare după gust

Mod de preparare:

Turnați laptele într-o cratiță. Adăugați brînza și mestecați cu o lingură din lemn. Aducem pînă la fierbere și ținem pe foc 10-15 minute.

Împăturiți tifonul în cîteva straturi, așterneți-l pe sită și turnați masa.

Așteptați să se scurgă zerul.

Topiți untul în cratiță și bateți oul în el, adăugați bicarbonatul. Așteptăm pînă cînd se va topi oul, apoi adăugați brînza fiartă.

Țineți masa la foc mic, mestecînd, timp de 5 minute. Cînd brînza va deveni de culoare galbenă fină, scoateți de pe foc.

Tapetați forma cu tifon și turnați masa. Puneți în frigider pentru răcire.

Poftă bună!

 

Sursa: coocook.me

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 12 martie 2017 14:00
Vizualizări: 1952

Citiţi de asemenea

Câștigă premii valoroase cu Cosmeplant! Participă la Tombola Națională din 1 mai până pe 30 iunie.Vara aceasta, Cosmepla...
138
În cultura tradițională, sunetul nu a fost niciodată doar un fundal. El era un semnal, un semn, o marcă prin care omul i...
223
În gust este mai mult decât suntem obișnuiți să credem. Nu e doar despre mâncare, ci despre relații, climă, memorie și p...
217
În cultura tradițională, atingerea nu era doar un simț — ci un mod de cunoaștere. Prin piele, palmă, degete și tălpi, om...
251