ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cel mai eficient remediu popular pentru varice


Multe femei se confruntă cu probleme ca edeme și dureri în picioare, capilare și varice. Aceasta înseamnă că vasele sînt slabe, din cauza factorilor externi, daru și interni.

Cauzele apariției varicelor sînt diferite, iar femeile de diferite vîrste suferă de această problemă.

Uneori starea de poate înrăutăți timp de cîteva luni sau cîțiva ani.

Totodată, starea se poate înrăutăție simțitor din cauza încălțămintei incomode, tocurilor înalte, sarcină sau malnutriție.

Totuși, consumul vitaminei C în cantități mari previne apariția varicelor. Din fericire, vă poate ajuta o rețetă populară:

Ingrediente:

3 linguri de gel de aloe vera

½ pahar de morcov mărunțit

½ pahar de oțet de mere.

Mod de preparare:

Puneți toate ingredientele în blender sau mixer și amestecați pînă la obținerea unei paste omogene.

Mod de administrare:

Aplicați pasta pe locurile afectate și acoperiți cu un bandaj. Lăsați să acționeze timp de jumătate de oră, apoi spălați cu apă caldă. Pentru atingerea unor rezultate vizibile, țineți picioarele ridicate în timpul procedurii. Repetați proceduar zilnic pînă cînd nu veți simți o ameliorare.

Efectul benefic al acestui remediu natural este legat de componentele sale. Și anume, oțetul de mere previne crearea trombelor, deoarece este anticoagulant.

Morcovul este bogat în antioxidanți foarte folositori pentru piele, iar gelul din aloe vera este valoros pentru o puternică acțiune anti-inflamatoare.

 

Sursa: fithacker.ru

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
29
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
312
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
476
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
354